Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Online profilering The Readshop IJsselstein

De eigenaar van The Readshop in IJsselstein was niet tevreden over zijn statische website en vond een interactieve website wenselijk voor zijn winkel boeken, tijdschriften, wenskaarten, lectuur, tabak, staatsloten.Social media site met tekstbeheersysteem (CMS)

The Readshop IJsselstein heeft gekozen voor een social media site met gebruiksvriendelijk CMS, een weboplossing van CF Consultancy, hetgeen een combinatie is van een website met Content Management systeem en de Social media site, met de doelstelling beter zicht- en vindbaar te worden in Google.

Op deze website staat nu het Facebook bedrijfsprofiel, de foto’s, de video’s en de tweets van The Readshop gecombineerd met tekstblok met actueel nieuws (welke eventueel is aan te vullen met meerdere pagina’s) waar de ondernemer eenvoudig zelf actuele teksten kan plaatsen door het simpel te bedienen tekstbeheersysteem.
Door de sociale media activiteiten op zijn eigen website weer te geven en relevante zoekwoorden in deze teksten te gebruiken, wordt The Readshop IJsselstein beter gevonden door o.a. Google (SEO) en heeft The Readshop een betaalbare maar waardevolle website. www.thereadshopijsselstein.nl


Daarnaast heeft de eigenaar een persoonlijke training online profilering gevolgd om nog slimmer gebruik te maken van zijn social media en marketinginspanningen op Internet.

Wij wensen onze opdrachtgever veel succes met zijn nieuwe website!


Tags: websdesign,webontwerp,webstructuur
Tags: online profilering,social media,online branding

 
   « Portfolio overzicht