Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Social Media Training

Pride & Proud PR en Communicatie faciliteert in Social Media training en workshops met de doelstelling om Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest effectief in te zetten om relaties te leggen, een baan te vinden, klanten te werven en omzet te genereren.

Doel van Social Media Training

Het doel van een training van Pride & Proud PR en Communicatie is Social Media resultaatgericht inzetten binnen je bedrijfsvoering. In de training of workshop zal ik ingaan op het slim toepassen van alle mogelijkheden om met zo min mogelijk tijd, meer rendement uit Social Media te halen.

Wat is de doelgroep?

De trainingen van Pride & Proud PR en Communicatie zijn gericht op:

  • Ondernemers
  • ZZP-ers
  • Freelancers
  • Non-profit branche
  • Werkzoekenden

Mocht jij niet tot de hierboven genoemde doelgroep behoren, maar wil je meer weten van de mogelijkheden van Social Media in je dagelijks leven, ben je uiteraard ook van harte welkom op mijn Social Media training. Wanneer er bijvoorbeeld blijkt dat er bij senioren, ondernemersverenigingen of bedrijven behoefte bestaat om een gerichte (in-house) workshop te volgen, maak ik daar een apart programma voor!

Tijdens de Social Media training begeleid ik 1 tot maximaal 6 deelnemers, zodat je kunt rekenen op optimale aandacht. Je gebruikt je eigen laptop!
Voor meer informatie verwijs ik je graag naar het tabblad Training, waar je een keuze kunt maken uit Facebook, Twitter, LinkedIn of Pinterest.

Mocht je interesse hebben in één of meerdere workshops, geef dit dan vrijblijvend aan middels het onderstaand formulier. Te zijner tijd krijg je alle informatie per mail toegestuurd.

Wordt het de hoogste tijd om te werken aan je online profilering?

Heb je behoefte aan een profileringsscan en wil je graag advies en persoonlijke training, dan bied ik je graag mijn één op één consult aan. Ik geef je graag een training op maat! Over de prijs worden we het vast eens!

Social Media Advies voor ondernemers

Ben je ondernemer, (MKB of ZZP) en wil je graag Social Media Advies om jouw Social media Marketing naar een hoger niveau te tillen? Ik adviseer je graag!

Social Media uitbesteden?

Heb je geen tijd of geen inspiratie om met regelmaat informatie te delen op Social Media en loop je daardoor opdrachtgevers of klanten mis? Ik doe het graag voor je!
Social Media Support, Social Selling en Webcare zijn mijn grootste passie. Voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches verzorg ik de updates en reacties op Social Media.. 

Ik geef Social Media Training in de provincies Gelderland en Utrecht, waaronder Hoevelaken, Nijkerk, Amersfoort, Leusden, Soest en Barneveld, maar in onderling overleg op elke gewenste locatie.

Gratis social media advies

Heb je belangstelling voor tips en adviezen voor het gebruik van Social media ?
Je kunt mij volgen op Facebook , Twitter , LinkedIn , op mijn LinkedIn Companypage of op mijn Google Bedrijfspagina.

Onderaan mijn website kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief.  

Je kunt ook direct bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak! 

INSCHRIJFFORMULIER

(* = verplicht)
bel mij svp terug
(* = verplicht)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Opmerkingen of vragen?
(* = verplicht)