Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Vintage Hifi Winkel

Online profilering Vintage Hifi Winkel

De Vintage HiFi Winkel heeft de doelstelling om retro geluidsapparatuur zo goed mogelijk op te knappen en te verkopen aan liefhebbers. Het is voor dit Nijkerkse bedrijf een nóg groter feest om vintage HiFi-apparatuur uitvoerig te beluisteren en de luisterervaringen op de website te vermelden.
Op deze manier kunnen klanten worden betrokken bij het enthousiasme voor vintage HiFi-apparatuur.
Het online kunnen bestellen van vintage HiFi-apparatuur is voor de Vintage HiFi Winkel geen primaire doelstelling. Mijn opdrachtgever gaat voor persoonlijk contact met zijn klanten.
Daarom is het ook niet vreemd dat dit bedrijf over een eigen, centraal gelegen luisterruimte beschikt, waar op afspraak vintage HiFi-apparatuur bekeken en beluisterd worden.

Vintage Hifi Winkel

Online profilering

De eigenaar van Vintage Hifi Winkel, Tonnis de Jonge was niet tevreden over de zichtbaarheid op internet van zijn onderneming. Het spreekt voor zich dat dit voor een bedrijf wat online Vintage Hifi verkoopt een hoge prioriteit behoeft..

Ik heb de bestaande social media accounts geoptimaliseerd en nieuwe social media profielen aangemaakt:

Facebook
Pinterest
Twitter

Daarnaast plaatste ik op maandbasis updates en verleende webcare door middel van mijn dienst social media support. Bovendien heb ik gewerkt aan de groei van het volgersbestand door Public Relations en promotionele activiteiten effectief in te zetten.

Tags: online profilering,social media,online branding

 
   « Portfolio overzicht