Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  EVENT MARKETING EN PUBLIC RELATIONS en meer...

Waarom zou je een animatievideo laten maken?

Een goede animatievideo is een korte video van ongeveer één minuut, waarin een commerciële boodschap op originele, bondige en heldere wijze wordt weergegeven.

In het huidige tijdperk worden consumenten blootgesteld aan een vloedgolf aan reclameprikkels. Reclame-uitingen worden geplaatst op internet, geprint in magazines en kranten, in displays en screens op straat, op het beeldscherm in de bioscoop, op televisie en op de radio. Kortom, overal om ons heen, wordt de consument belaagd met commercials, daarom is het goed dat een reclameboodschap opvalt. Een goede animatievideo is een korte video van ongeveer één minuut, waarin een commerciële boodschap op originele, bondige en heldere wijze wordt weergegeven..
Vaak wordt er gebruik gemaakt van heldere kleuren en grappige cartoons en zal een stemacteur ofwel een voiceover de animatie-video inspreken om de boodschap kracht bij te zetten. 

 

Videomarketing is multi-inzetbaar, een animatievideo brengt een commerciële boodschap snel helder over.

Een animatievideo is geschikt voor interne communicatie en externe communicatie, ter informatie of om te overtuigen.  De kracht van een animatievideo ligt in het eenvoudig en begrijpelijk presenteren van een complex verhaal of presentatie en is te plaatsen op een website, in online advertenties, op social media of op een presentatiescherm (narrowcasting).

Ik werk sinds kort samen met een team van specialisten die een boodschap op een in het oog springende manier kunnen vertalen naar een animatie. 

Illustrators en motion designers bedenken na een uitgebreid intakegesprek met de opdrachtgever een concept animatie. Als creatieve copywriter kan ik het script, ofwel de tekst schrijven, hetgeen door de stem van een uitstekende voiceover tot een professioneel en overtuigend eindproduct komt.

Een animatievideo maakt gebruik van de kracht van beeld, tekst en geluid om informatie met impact over te brengen.
Vanzelfsprekend is het ons doel jouw verhaal om te zetten naar een originele, op maat gemaakte animatievideo die perfect past bij jouw bedrijf, missie, huisstijl en doelgroep.

Mocht je interesse hebben voor videomarketing, neem dan contact met mij op. Ik maak graag een afspraak voor een intakegesprek met samenwerkende gespecialiseerde videoproducenten!

Wil je voorbeelden zien? Scroll dan verder naar beneden!

 

Bel direct!
bel Paula de BoerDeze animatievideo is speciaal gemaakt voor de horeca in Amersfoort, waarin de coronamaatregelen van 2020 duidelijk worden door beeld en tekst. Een productie van Luis Ernesto van Baren van Colomedia. 

 

Kijk eens naar deze animatievideo, waarin duidelijk wordt dat de robot van No Isolation dient als de ogen, oren en stem van een leerling in de klas, op de dagen dat hij of zij niet fysiek aanwezig kan zijn op school, vanwege bijvoorbeeld een langdurige ziekte. De leerling bestuurt vanuit huis of het ziekenhuis de robot vanaf een smartphone of tablet. Een functionele digitale ontwikkeling van No Isolations is perfect in beeld gebracht!  


Tags: online profilering,social media,online branding