Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  EVENT MARKETING EN PUBLIC RELATIONS en meer...

zichtbaar online

 

Wil jij een effectieve maar goedkope website laten maken, met een professionele lay-out?

Voor het laten maken van een mooie, professionele maar vooral ook een effectieve goedkope website ben je bij Pride & Proud PR en Communicatie aan het juiste adres. Ik inventariseer jouw wensen met als doel een website te ontwikkelen die bij jouw bedrijf en budget past.
Je kunt jouw website laten maken door professionele ontwikkelaars, met wie ik al jarenlang samenwerk. Wij garanderen een snelle en efficiënte oplevering en een resultaat dat aan al je eisen voldoet.
Wij zorgen er bovendien voor dat jouw website beter gevonden wordt door zoekmachines.
Technisch gezien zijn er megaveel webdesign opties en websites kunnen enorm variëren in prijs, maar soms is een dure website niet nodig.
Een complete website met één of meerdere pagina’s is vaak al voldoende.
Het is belangrijk dat je als bedrijf online gevonden wordt en dat je laat zien wie je bent, wat je doet en daarbij duidelijk aangeeft wat de voordelen zijn, wanneer de online zoeker voor jou zal kiezen.

Wat kun je verwachten van het webdesign van een goedkope website?

 • De website is gebaseerd op een HTML template.
 • Je website zal 1 tot maximaal 5 webpagina's hebben. 
 • De website is responsive, dus te bekijken op PC, laptop, smartphone en tablet.
  Het beeld past zich altijd aan aan de afmetingen van je beeldscherm
 • De laadsnelheid is supersnel
 • De ‘look’ bepaal je zelf! De lay-out is naar wens aan te passen voor wat betreft het logo, de kleurencombinatie en het lettertype. 
 • De website kan voorzien worden van een aansprekende bannerfoto of afbeelding.
 • Je kunt eenvoudig gebruik maken van het mini beheerssysteem voor het vullen van de webpagina's met tekst, foto's, afbeeldingen, PDF's.
 • Een ruime keuze uit tekstopmaakfuncties als cursief, vet, onderstreept of doorstreept. Maar ook uitlijnen en bullets aanbrengen is een peuleschil.
 • De website is ook te gebruiken als aanvullende landingspage voor een product of evenement, als vervanger voor de mobiele versie of zelfs als tijdelijke website.
 • (Indien gewenst, maak ik je webteksten tegen meerprijs, zodat je website beter vindbaar wordt in Google, zie het kopje onderaan deze webpagina)


De kosten zullen je meevallen... voor slechts € 500 excl btw heb jij een kwalitatieve moderne HTML website die je bovendien eenvoudig zelf kunt bewerken!

De kosten voor de domeinnaamregistratie, hosting en emailboxen zijn  € 140 (excl btw) per jaar, geconfigureerd door CFConsultancy, de ontwikkelaar van deze voordelige website.

Bel direct!
bel Paula de Boer

Hoe word je online zicht- en vindbaar op internet?

Wanneer je alles uit je website wilt halen, zul je ervoor moeten zorgen dat je website aansluit op je strategische doelstellingen én op je doelgroep.
Door de juiste SEO (= zoekmachineoptimalisatie) toe te passen kun je de online zicht- en vindbaarheid op internet, en daarmee het rendement verhogen. 

Als SEO webtekstschrijver en online media specialist kan ik jouw bedrijf ook ondersteunen door:


Wil jij een goedkope website mét Content Management Systeem of wil je gebruik maken van één van mijn andere diensten?

Vul dan het contactformulier in of bel mij direct voor het maken van een afspraak in Hoevelaken of op iedere andere gewenste locatie.