Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA TRAININGEN en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 2 dagen geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Ik heb de Google Assistent getest.. maar zo rooskleurig als deze video doet voorkomen is het (nog) niet.
  Mijn assistent begrijpt mij niet of komt met verkeerde informatie. De tijd zal het leren... Ik vond deze handige website met een overzicht van mogelijke google commando's: http://ok-google.io/
 • 6 dagen geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Omdat Stichtingen en Verenigingen vaak over onvoldoende financiële middelen beschikken om te investeren in een gebruikersvriendelijke website, biedt Pride & Proud PR en Communicatie een speciale website aan; de Facebook landingspagina, ook wel social media site genoemd, omdat de site gevoed wordt door berichten, foto's of links op de Facebook Fanpage of Communitypagina te plaatsen. Een website voor ANBI Stichtingen en Verenigingen is mogelijk voor slechts € 200,-- exclusief BTW per jaar!
  De domeinnaam, de hosting en de koppeling voor 1 emailadres is inbegrepen (met spam beveiliging). #ANBI #maatschappelijkondernemen #website #design
 • 6 dagen geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Een zeer bekend model in de marketing en online communicatie is de onderverdeling van Social Media branding in betaalde, beheerde en verdiende media, oftewel Paid, Owned en Earned Media.d Een korte uitleg: Paid Media: Adverteren op Social Media kanalen, zoals Facebook Advertising, LinkedIn Ads, Twitter en de meeste andere sociale kanalen die dit aanbieden. Owned Media: De pagina’s en accounts die je maakt op Social Media kanalen behoren tot je digitale ‘eigendommen’, ook al staan ze op een website als Facebook, LinkedIn of YouTube. Earned Media: Conversaties, discussies en berichten over je bedrijf, merk of product zijn de media die je ‘verdient’. Deze berichten ontstaan uit zichzelf, of door hoe je je online positioneert en handen en voeten geeft aan je Social Media beleid. Het spreekt voor zich dat het van grote toegevoegde waarde is, wanneer jouw merk besproken wordt op social media. Als je goede 'earned' media hebt, dan is dat een waarde die elke dag groter wordt.
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Webdesign sinds 1835???? Hoe dan?
  6 dagen geleden Pride & Proud PR en Communicatie 1
  Zo zie je maar, het werkt wel... morsetaal gecombineerd met een marketingstunt, Bernard Van Gellekom. Chapeau
  5 dagen geleden Pride & Proud PR en Communicatie 1
  jazeker...!
  6 dagen geleden 1
  Yep, je hebt deze denk gevonden... http://bernardvangel...sign-sinds-1835/
  6 dagen geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Ik begrijp nu pas dat dit jouw bedrijf is, Bernard? Ik had de kleine naam boven de deur nog niet opgemerkt.  Ik ben deze foto nooit eerder tegengekomen en zal Googlen.. want het blijft voor mij een raadsel. :-)
  6 dagen geleden
  Ik wacht af ;-)
  1 week geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  CFconsultancy webdesign sinds wanneer maak jij websites? Sinds 1720??
  1 week geleden
  Hahahaha
  1 week geleden 2
  Bedenk maar is waarom dat jaartal... 🤔
  1 week geleden 1
  Marketingtechnisch gezien ...brilliant :-)
  1 week geleden 1
  Avant la lettre....
  1 week geleden
  Het is echt al duizenden keren gepost... Op dumpert, taalvoutjes, Twitter etc. Al jaren... Google maar is... Het antwoord staat er tussen... 😁
  1 week geleden
  Het gaat denk ik meer om de andere ambachten die vermeld staan en het bedrijf bestaat sinds 1835....de plek om dat te vermelden is wel slecht gekozen....
  1 week geleden
  Brilliante marketing!
  Ondertussen wordt zijn bedrijfsgevel uitgebreid en veel gefotograffeerd en besproken.
  1 week geleden
  Bernard Van Gellekom Het is in ieder geval niet afgeleid van het huisnummer en in de christelijke jaartelling zie ik ook geen aanleiding:
  MDCCCXXXV Wikipedia heeft ook geen oplossing voor dit raadsel 🤔
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  YouTube #Hashtags
  Het gebruik van hashtags maakt het zoeken naar je favoriete onderwerpen op social media als Twitter, Instagram en Google+ zoveel makkelijker. Je vult simpelweg een hekje in gevolgd door het zoekonderwerp in en het sociale netwerk toont alle tweets, foto's, video's en berichten met die hashtag. Op deze manier kun je er ook voor zorgen dat jouw tweet of foto makkelijker wordt gevonden zodat je een groter bereik hebt. Je kunt dus in de zoekbalk een zoekterm ingeven maar ook een hashtag hiervoor zetten. Dit werkt in de YouTube-app op twee manieren:  > Zoek naar een hashtag in de zoekbalk > Klik op een hashtag in de titel of beschrijving van een video Je krijgt dan resultaten te zien met topvideo's en nieuwste video's onder elkaar weergegeven. Er worden maximaal drie hashtags boven de titel van de video weergegeven. Als je op eentje klikt, krijg je dus een overzicht van video's met diezelfde hashtag te zien.  Best handig!
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Mark Zuckerberg als matchmaker? Ook Facebook wil singles nu aan elkaar koppelen Facebook ontwikkelt een datingfunctie.
  Wat vind jij daarvan?
  Ben jij single? Lijkt het jou handig of heb je twijfels over je privacybescherming?
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  In de afgelopen maanden hebben meer dan vijftig jongeren een selfie met hun rijbewijs geplaatst.. zich onbewust zijnde van mogelijke identiteitsfraude.
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  #Facebook tip
  Bij het registreren voor een nieuwe app of dienst kun je er in veel gevallen voor kiezen om dat via Facebook te doen. Je gebruikt dan je Facebook-account om in te loggen op de dienst of app. Deze kan dan ook gelijk je naam en andere gegevens binnenhalen en vaak ook kijken wie je vrienden zijn. Wat je niet weet of je je wellicht niet realiseert is dat Facebook dan in principe ook deelgenoot is van wat je in deze app of dienst doet. In de privacy-instellingen kun je de toestemmingen die je aan jouw apps hebt gegeven weer intrekken en dat zijn er meer dan je denkt. Tot voor kort moest je deze apps stuk voor stuk verwijderen en wanneer je veel apps toestemming hebt verleend is dat een groot karwei. Facebook doet er alles aan om de gebruiker te overtuigen van zijn goede bedoelingen en heeft een update uitgebracht voor zijn privacy-instellingen.Het is nu namelijk mogelijk om alle apps die gebruik maken van Facebook in een keer te wissen.  https://androidworld...ijk-verwijderen/
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Handig... #Gmail werkt samen met Dropbox! De add-on is te downloaden op: https://gsuite.googl...mail/33761876029
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  #Linkedin. Vind je het makkelijk om berichten in te spreken? LinkedIn maakt het binnenkort mogelijk om spraakberichten te sturen naar je connecties.
  Je ingesproken berichten kun je alleen per direct message naar anderen sturen; je kunt ze niet plaatsen op je tijdlijn.
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Ik ben benieuwd naar de Google assistent... ik kan er nog geen gebruik van maken. De uitrol is nog niet bij mij uitgevoerd.. bij jou wel?
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  De begin door KLM Royal Dutch Airlines geïntroduceerde GIF’jes op social media scoren enorm. De grappige bewegende plaatjes kunnen op verschillende platforms gebruikt worden. In vijf dagen tijd werden de 55 geüploade bestanden al ruim 131 miljoen keer bekeken. Social media-gebruikers kunnen hun berichten opleuken met bewegende beelden van personeel, vliegtuigen en animaties.  KLM vervult al jaren een pioniersrol op social media. Sinds de IJslandse aswolk verloopt een groot deel van het klantcontact via kanalen als Twitter en Facebook, maar ook voor acties en promoties worden de sociale media veelvuldig gebruikt. Bekijk hier alle Gif's: https://giphy.com/klm
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Met de functie Facebook tag kun je herinneringen of foto’s delen met je netwerk.
  Wanneer je graag de volledige controle hebt over de informatie die over jou op Facebook wordt geplaatst, kun je de functionaliteit 'Facebook tags' controleren instellen en/of de geplaatste tag simpelweg verwijderen.  https://www.social-m...cebook-tags.html
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  #LinkedIn is het grootste zakelijke #social-media platform van het moment. Op LinkedIN kun je je eigen zakelijke profiel opmaken en informatie toevoegen van je huidige job, je opleidingen, vorige banen, vrijwilligerswerk en expertises.  Wat is het grootste voordeel van LinkedIn? Als een toekomstige werkgever jouw naam Googled, is LinkedIn het eerste wat hij ziet. Jouw LinkedIN profiel komt bovenaan te staan in de zoekresultaten van #Google. Perfect om anderen te laten zien wat je in huis hebt en je #online #branding. Je kunt LinkedIn gebruiken als visitekaartje dat iedereen online kan inzien.  Het is goed om daarom zoveel mogelijk informatie openbaar te stellen op je publieke profiel. Je kunt de instellingen van je openbare profiel aanpassen om te bepalen hoeveel van je profielgegevens weergegeven worden. Jouw openbare profiel is zichtbaar voor personen die geen lid zijn, die niet zijn aangemeld bij LinkedIn of die hun LinkedIn-account niet hebben gekoppeld aan hun account bij andere goedgekeurde services. Wil je meer weten over het gebruik van LinkedIN? Ik geef trainingen waarbij je tips en tricks krijgt om dit sociale netwerk optimaal in te zetten.  https://www.social-m...in-workshop.html
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Ik heb al diverse phishing berichten ontvangen via SMS. Jouw bank stuurt nooit SMS-jes. Blokkeren dus!
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  #SocialMedia - Hoe kun je als ouder grip houden op het social media-gebruik van je kind(eren)? 1. Blijf het gesprek met je kind aangaan over social media, maar doe dat op een open manier. Toon interesse en vraag of je een paar video’s/foto’s of berichtjes mag zien. Zie je iets dat je niet bevalt, maak dat dan bespreekbaar.  2. Wees alert wanneer je kind met zijn smartphone de trap op snelt of de deur letterlijk (en figuurlijk) dichtgooit. Je kunt met je zoon of dochter afspreken dat ze alleen online mogen gaan als ze in een gedeelde ruimte met jou zijn. Mocht er dan iets gebeuren dat niet in de haak is, dan heb je dat als ouder sneller in de gaten en kun je daar meteen op inspelen. 3. Probeer de neiging te onderdrukken om zelf vaak je social media updates te checken. Kinderen zijn immers sterk geneigd hun ouders te imiteren.  4. Vergeet niet, bange ouders maken bange kinderen, ook op internet. Social media brengt voor kinderen ook ongekende mogelijkheden tot delen en creëren. 5. Laat jouw kinderen zelf de plus- en minpunten opsommen van hun online aanwezigheid.
  Er kan naar boven komen dat mensen op internet verbaal makkelijker hun pijlen richten op een ander, maar in real-life met hun mond vol tanden kunnen staan.
  Of je kind komt er achter dat haar/zijn volger, die altijd alle video’s leuk vindt, een heel ander figuur kan schuilgaan, dan zijn profiel doet vermoeden.
 • 4 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Social media is onderhoudend, brengt vertier, houdt je op de hoogte van het nieuws, je maakt online contact en blijft leuk wanneer je het op een sociale manier gebruikt.
  Dit cartooneske manneke is een superheld, hij redt mensen van te veel sociale media en brengt ze weer bij elkaar.
  Deze grappige animatie maakt deel uit van een documentaire voor een schoolproject over sociale media.
 • 4 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Deze grappige animatie over do's & dont's op social media kwam ik vandaag tegen. Deze video dateert uit 2014, maar geldt eigenlijk nog steeds... #socialmedia #video