Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA TRAININGEN en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 2 dagen geleden door

  Facebook wijzigt vandaag kennelijk de paginaprofielfoto ineens in een ronde vorm... Tja, dan moet je je logo weer aanpassen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de bedrijfsnaam te lezen is.
 • 5 dagen geleden door

  Wil jij dubbel profijt hebben van je activiteiten op je Facebook Bedrijfspagina?
  Besteed jij aandacht aan je social media marketing en veel tijd aan je updates en nieuwsberichten op je Bedrijfspagina van Facebook?
  Wil je meer rendement van je social media inspanningen? Wat te denken van een betere vindbaarheid in de Google zoekmachine-resultaten? Lees dan het volgende artikel...
 • 6 dagen geleden door

  Wat is een catfish?
  Een catfish is iemand die zich online voordoet als iemand anders. Vaak heeft deze persoon een vals profiel op Facebook of op andere social media....  Hoe herken je een catfish?
  6 dagen geleden 1
  Het is ook een heel leuk televisieprogramma op MTV wat ik altijd met mijn jongste kijk
  6 dagen geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Germen De Boer bedankt, dat programma zal ik op mijn watchlist zetten!
 • 6 dagen geleden door

  Om hoog te scoren in Google werk je hard aan je online zichtbaarheid. Want jij wilt toch op de eerste pagina en het liefst bovenaan staan in de Google zoekresultaten met gerelateerde zoektermen?
  Maar hoe werkt het algoritme van Google?
 • 6 dagen geleden door

  Er valt veel te kiezen wanneer het om online marketing gaat. Eigenlijk werkt het met online kanalen net als met jouw ondernemersleven. Je zult keuzes moeten maken:
 • 1 week geleden door

  Ik ben toch wel heel trots op één van mijn opdrachtgevers.. Naast Proef Amersfoort, Vegan Food Festival Amsterdam, heeft Pop Up Pallets - PUP nu ook de volledige beursinrichting van #SPARforum2018 verzorgd. In no time op- en afgebouwd, zonder een spoor van afval achter te laten! PUP Pallets zijn namelijk 100 % duurzaam en volledig recyclebaar!
 • 1 week geleden door

  Instagram kent veel 'social influencers' met duizenden of zelfs miljoenen volgers.
  Wat schijnt te werken om volgers te krijgen is bloot en boobs-foto's en alles wat daarbij in de buurt komt. Zo werkt dat ook voor wereldsterren zoals de Kardashians. Ellen DeGeneres (60 jaar), alleskunner, actrice, stand-up comédienne en sinds 2003 presentatrice van één van de populairste praatprogramma’s in de VS heeft (met kleren aan!) 60 miljoen volgers. De prachtige actrice Julia Roberts (51) heeft er slechts 3 miljoen. En dat is eigenlijk best weinig voor een bekende actrice. Dus heeft Ellen een oplossing bedacht voor Julia Roberts om haar volgersaantal een boost te geven.. Grappig!
 • 1 week geleden door

  Enige tijd geleden kwam YouTube met zijn eigen muziekdienst. Deze vindt zijn oorsprong op YouTube waar al veel muziek te vinden is. Android World heeft Spotify en YouTube Music op een aantal punten naast elkaar gelegd om te kijken wat de verschillen zijn. Ik maak graag gebruik van Spotify premium, en jij?
 • 1 week geleden door

  Ik ben er dit jaar vroeg bij...In het afgelopen jaar hebben wij elkaar (soms virtueel, maar ook in real life) ontmoet bij een kopje koffie of thee, soms zelfs met een glaasje wijn, champagne of bier... op zakelijke bijeenkomsten of bij goede doelen events.  Omdat ik veel waarde hecht aan mijn off- en online netwerk, stuur ik jou mijn kerstwens!  Je hebt één jaar, 4 seizoenen, 12 maanden, 52 weken, 365 dagen, 8760 uren, 525.600 minuten, 31.536.000 seconden ...  Maak er een mooi, goed, gezond en gelukkig 2019 van!---
  Mijn online branding tips zijn te lezen op mijn website en ik deel social media adviezen via mijn sociale netwerken.
  Zien wij elkaar in 2019? Ik ga geen enkele verbinding uit de weg... Mijn grafische ontwerpen worden verzorgd door Purper vormgeving
 • 1 week geleden door

  Wil jij beter vindbaar worden op Internet?
  Zie jij vaak online webinars voorbijkomen op Facebook, waar je je gratis voor kunt inschrijven en heb je daar aan deelgenomen?
  Hoe is jouw ervaring? Vaak is een 'gratis' webinar bedoelt om je een dienst te verkopen of om jouw e-mailadres te gebruiken om je ongewenst te voorzien van een stroom nieuwsbrieven met acties om je toch iets te verkopen.
  De informatie die je tijdens het webinar krijgt is vaak summier en het bijwonen tijdrovend en niet effectief. Wil jij leren hoe je jouw online profilering kunt verbeteren, maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Ik analyseer jouw bedrijf op internet en je krijgt van mij tips en trucs! Neem eens vrijblijvend contact op 06 20 56 06 67 http://www.social-media-support.nl
 • 2 weken geleden door

  Een bijzondere vorm van corporate #communicatie Neem het gerust met een korreltje zout🤣
  2 weken geleden Pride & Proud PR en Communicatie 1
  Ja, ontzenuwd schrijf je natuurlijk met een d.. want voltooid deelwoord, nietwaar Theo? 🤣
  2 weken geleden 2
  Met zo'n koe van een taalfout vraag ik me af of dit gerucht nou werkelijk ontzenuwd is....🤔🤔🤔🤔
  2 weken geleden 1
  De directie maakt ook spelfouten
 • 2 weken geleden door

  Er zijn nog steeds Facebookgebruikers die geloven dat ze dure consumentenproducten (zelfs tiny houses!!) kunnen winnen door like- en deelacties. Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het ook te mooi om waar te zijn! #HOAX
 • 3 weken geleden door

  Op social media wordt veel geklaagd over bedrijven of merken. Met een goede webcare kun je ervoor zorgen dat de klant zich weer koning voelt.
  Gelukkig zijn er ook positieve berichten van consumenten, die op een creatieve én persoonlijke wijze worden beantwoord!  Webcare is het besteden van bijzondere aandacht aan online interactie met consumenten. Dit bestaat uit het actief zoeken naar reacties en klachten van klanten.
 • 3 weken geleden door

  Iets met opladers, marktplaats, schoenen, zeecontainers zo groot als je huiskamer, holoceen, pleistoceen, cambium...
  Kortom spöllen!  #hilarisch
 • 3 weken geleden door

  Ik heb de nieuwe Facebook videofunctie al.. maar nog niet getest.
  Hoe zijn jouw ervaringen?
 • 3 weken geleden door

  Maak jij je zorgen over je privacy op internet?
  Dan is er mogelijk een nieuwe zoekmachine, die jouw Internetgebruik anoniem houdt.
 • 3 weken geleden door

  Ben jij de pechvogel die zijn of haar smartphone is verloren of is deze gestolen? Je kunt je telefoon via een desktop of laptop traceren of alle gegevens wissen, zodat de data niet in verkeerde handen komt. Lees hier de 5 tips voor als je Android-toestel of iPhone gestolen is.
 • 4 weken geleden door

  Is Facebook een emmer zonder bodem?
  Heb jij last van een Facebookverslaving?
 • 1 maand geleden door

  Klantvriendelijkheid is in de horeca nog wel eens een 'dingetje'. Jos Burgers vertelt uit eigen ervaring over een chagrijnige serveerster op een willekeurig terras.
  Leuk!
 • 1 maand geleden door

  Een paar schrijftips voor jouw e-mail: Maak gebruik van korte zinnen in een actieve en directe stijl. Vermijd vakjargon of formeel taalgebruik bij een algemene lezer. (Niemand gaat googlen naar de betekenis van een woord in jouw e-mail om deze te begrijpen) Vermijd wollig taalgebruik (waar de lezer geen touw aan kan vastknopen) Gebruik geen afkortingen, of geef de betekenis in je email weer… (je weet niet of de lezer van je e-mail de afkorting kent) Vermijd hoofdletters (Het gebruik van hoofdletters impliceert immers dat je aan het schreeuwen bent, en daar krijgt de ontvanger waarschijnlijk kippenvel van) Zorg voor een correcte spelling en volg de grammaticaregels. Maak in je boodschap consequent gebruik van de u- of de jij-vorm. En voor de veiligheid; Wissel nooit paswoorden uit via mail.