Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA TRAININGEN en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 1 dag geleden door

  #Facebooktip Je kent ze wel, de populaire persoonlijkheidstestjes op Facebook. Ik hoef je niet uit te leggen dat de uitslag van zo’n test doorgaans volstrekte onzin is!
  Maar wat gebeurt er met je gegevens, die je vrijwillig invoert, als je met zo’n test meedoet?  Je 'betaalt' met je persoonlijke gegevens om zo'n neptest te spelen. En dat gaat vaak verder dan je denkt. Deze gegevens zijn geld waard en zijn o.a. gebruikt voor een veelvoud aan (politieke) campagnes. Veel mensen zijn tegen de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (ook wel de sleepwet genoemd) maar delen met gemak hun hele Facebook-account met bedrijven en politieke partijen die dit gebruiken om de publieke opinie te beïnvloeden. Advies: bedrijven vergaren via persoonlijksheidstestjes een hoeveelheid informatie die je voorstellingsvermogen te boven gaat.
  Wie om zijn privacy geeft doet niet aan onzinnige persoonlijke testjes mee.
  1 dag geleden
  Ik heb het wel eens gedaan, maar doe er idd nooit meer aan mee, om deze reden!
  13 uur geleden
  Goeie tip, dank!
 • 1 dag geleden door

  Wie in de 21e eeuw overlijdt, laat een schatkist aan online informatie achter op grote websites en social media. Je kunt ervoor kiezen om een social media testament op te maken, maar ik maak gebruik van een wachtwoordmanager (Lastpass) waarin ik mijn wachtwoorden deel met mijn vertrouwde personen. Hierin worden je wachtwoorden beveiligd bewaard - en kun je ze zelf ook aanpassen zonder dat je een nieuw testament hoeft vast te leggen. Heb jij je digitale nalatenschap al geregeld?
 • 5 dagen geleden door

  #Durftevragen #dtv  Een 6-jarig meisje vraagt beleefd aan de slager: "Mag ik een plakje worst?". De slager dreigde het stukje worst namelijk te vergeten. "Meisjes die vragen, worden overgeslagen", zo spreekt één van de andere klanten het meisje berispend toe. "Nee hoor", antwoordt het meisje. "Meisjes die zwijgen, zullen nooit iets krijgen!" En zo is het! De slager geeft haar een extra groot stuk worst. Clou van het verhaal: Durf te vragen!
  5 dagen geleden
  Yes!!!
  4 dagen geleden
  Mooi citaat van dat meisje. Uit het hart gegrepen (y)
 • 1 week geleden door

  Weet je dat je tegenwoordig heel eenvoudig documenten kunt uploaden bij een bericht op LinkedIN voor nog meer zichtbaarheid?
  Deze documenten zijn door de lezer ook te downloaden! Wanneer je wilt werken aan je naamsbekendheid, zorg er dan voor dat jouw bedrijfsinformatie en logo vermeld is in de bestanden die je uploadt naar LinkedIn. Deze nieuwe feature is ook heel interessant voor werkzoekenden, doordat je CV downloadbaar is voor recruiters en werkgevers!
 • 1 week geleden door

  Een eeuwig leven..? No way!
 • 1 week geleden door

  #Whatsapp #tip: Naast de standaard app heeft Whatsapp ook een Businessvariant voor bedrijven, die op deze manier contact willen onderhouden met hun klanten. Lees in dit artikel wat de voorwaarden en voordelen zijn. Ik maak er gebruik van! Beschikbaar op iPhone en Android.
  Tik op deze link om mij een bericht te sturen op WhatsApp Business: bit.ly/whatsappPrideandProud
 • 1 week geleden door

  Social media is een overvolle digitale snelweg met files en opstoppingen. Om gezien te worden moet je veel content leveren. Dit kan betekenen dat je lange periodes voor je gevoel niets bereikt. Dat niemand je ziet en dat je misschien wel voor jan met de korte achternaam berichten aan het plaatsen bent. Wees geduldig en blijf content plaatsen... want vroeg of laat wil het publiek met jou op de foto! 😉😁📸
 • 1 week geleden door

  #fototip: Ik heb een tool ontdekt om snel online oude zwartwitfoto’s in te kleuren, voor een bijzonder effect.
  Een beetje kleur kan er voor zorgen dat een oude foto levendiger overkomt.
  Uiteraard garandeert de tool niet dat de kleuren precies kloppen met de oorspronkelijke kleuren in realiteit. De tool is gratis beschikbaar via https://colourise.sg/
 • 1 week geleden door

  Wil jij Chrome offline gebruiken? Je kunt een website in Chrome lezen zonder internet.
  Hoe? Sla de site in Chrome op als je wél internet hebt, en lees hem later offline. Websites staan op internet. Het klinkt dan ook logisch dat jouw apparaat verbonden moet zijn met internet om een website te lezen. Dat is niet helemaal waar. Via internetbrowsers kunnen ook websites opslaan voor later gebruik. Daarna is de pagina offline, dus zonder internet, te lezen. Opslaan van pagina's is het handigste voor een website waar je op de geopende pagina veel informatie vindt. Als er op de opgeslagen site links staan naar andere onderdelen of artikelen, moeten deze apart worden bewaard. Ze zijn niet vanuit het opgeslagen bestand te openen zonder internetverbinding. Hoe kun je websites opslaan op je PC? Start Chrome.
  Open de website die je op wilt slaan.
  Klik rechtsboven op het pictogram 'Google Chrome aanpassen en beheren'. Dat is de knop met de drie puntjes.
  Ga met de muisaanwijzer over 'Meer hulpprogramma's'.
  Klik op Pagina opslaan als.
  Een venster van de Verkenner opent. Blader naar de locatie waar u de site wilt opslaan.
  Klik op Opslaan.
  Je keert terug naar de geopende website. De site is nu als HTML-bestand opgeslagen op de uitgekozen locatie. Dubbelklik op de naam van het bestand om het te openen.
  Klik in het keuzemenu op Google Chrome.
  Klik op OK.
  Chrome opent het bestand. Ben je klaar met het opgeslagen bestand? Dan kun je het op de gebruikelijke manier verwijderen. Bijvoorbeeld door het bestand te selecteren en dan op Delete op het toetsenbord te drukken.  Wil je de website opslaan via de mobiele app Chrome? Tik op Chrome.
  Tik rechtsboven op het pictogram 'Google Chrome aanpassen en beheren'. Dat is de knop met de drie puntjes.
  Tik op het icoon van een pijl naar beneden en een streep eronder.
  De website is opgeslagen. Wil je de site offline openen? Tik in Chrome op de drie puntjes rechtsboven > Downloads. En tik dan op de site.
 • 2 week geleden door

  𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐬 Facebook voegt op profielen van overleden mensen een 'Eerbetonen-sectie' toe, naast de tijdlijn, bedoeld voor vrienden en familie om herinneringen te delen. Het Eerbetonen-gedeelte komt naar accounts die een herdenkingsstatus hebben. Dat zijn accounts van overleden mensen, waarvan een vooraf door die persoon aangewezen contactpersoon heeft aangegeven dat de persoon overleden is. 𝐇𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐝𝐚𝐭 𝐚𝐥 𝐠𝐞𝐫𝐞𝐠𝐞𝐥𝐝?
  𝐈𝐤 𝐡𝐞𝐛 𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐠 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐬𝐜𝐡𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧:
 • 2 weken geleden door

  𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐬  Wat gebeurt er met je Facebook-account wanneer je komt te overlijden? Je kunt iemand aanwijzen als contactpersoon voor accounts met herdenkingsstatus om op je account te letten nadat het de herdenkingsstatus heeft gekregen of je kunt je account definitief verwijderen van Facebook. Facebook Accounts met herdenkingsstatus hebben de volgende belangrijke functies: De zin 'Ter nagedachtenis van' wordt weergegeven naast de naam van de overleden persoon op zijn/haar profiel. Indien de privacyinstellingen van het account dit toelaten, kunnen vrienden berichten ter nagedachtenis op de tijdlijn plaatsen. Inhoud die deze persoon heeft gedeeld (zoals foto's en berichten), blijft op Facebook staan en is zichtbaar op Facebook voor het publiek waarmee de persoon deze inhoud heeft gedeeld. Profielen met herdenkingsstatus worden niet in publieke ruimten weergegeven, zoals in Mensen die je misschien kent, advertenties of verjaardagsherinneringen. Niemand kan zich aanmelden bij een account met herdenkingsstatus.
  Accounts met herdenkingsstatus die geen contactpersoon voor accounts met herdenkingsstatus hebben, kunnen niet worden gewijzigd. Pagina's met één beheerder wiens account de herdenkingsstatus heeft gekregen, worden van Facebook verwijderd als we een geldig verzoek ontvangen. 𝐇𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐝𝐚𝐭 𝐚𝐥 𝐠𝐞𝐫𝐞𝐠𝐞𝐥𝐝?
  𝐈𝐤 𝐡𝐞𝐛 𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐠 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐬𝐜𝐡𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧: https://www.social-m...-overlijden.html
 • 2 weken geleden door

  Hoe verberg je jouw profiel voor gesponsorde verslagen ofwel advertenties op Facebook?  Gesponsorde verslagen zijn een advertenties op Facebook waarin de interactie die mensen hebben met een pagina, app of evenement wordt weergegeven voor hun vrienden.
  Facebook laat advertenties zien gebaseerd op jouw interesses aan de hand van vrienden van jouw profiel en de bedrijfspagina’s die je leuk vindt.  Wanneer het bedrijf daarvoor betaalt, kan er een gesponsord bericht ontstaan. Een gesponsord bericht lijkt veel op een ‘normaal’ bericht en is dus op het eerste gezicht lastiger te herkennen als advertentie. Wil je niet dat Facebook jouw profiel gebruikt in gesponsorde verslagen?  Lees dan mijn blog:
 • 2 weken geleden door

  Tegenwoordig kun je op eenvoudige wijze zakelijke afspraken maken met LinkedIn Messenger in de LinkedIn App op je smartphone. LinkedIn heeft nieuwe functies voor LinkedIn Messenger geïntroduceerd die ondersteunen bij het plannen van zakelijke afspraken met relaties. In dit artikel worden de nieuwe functies voor LinkedIn Messenger toegelicht.
 • 2 weken geleden door

  Facebook tip: Plaats geen YouTube video's op Facebook  YouTube video’s worden door Facebook klein weergegeven, en dit maakt de video’s niet aantrekkelijk om te kijken. Waardoor je minder interactie scoort op YouTube video’s. Minder interactie betekent ook minder weergaves aan je Facebook volgers en hun netwerk.  Facebook is continue bezig om met haar eigen video platform de concurrentie aan te gaan met YouTube. Facebook wilt dus eigenlijk dat iedereen Facebook video’s gaat plaatsen, welke ook kunt zien in Facebook Watch.  Heb je toch een video die op YouTube staat en wil je die graag op je Facebook profiel delen? Download deze video dan met behulp van een YouTube Downloader en upload de video vervolgens weer op Facebook. Dit wordt ook wel 'native video'genoemd, waarmee je meer personen bereikt. Wil je meer views op je YouTube video’s via Facebook? Plaats dan je geüploade video op je Facebook pagina en maak een Call-to- Action als: 'abonneer je ook op mijn YouTube kanaa'l en plaats een link naar je YouTube kanaal. Zo kunnen gebruikers na het zien van je video zich ook abonneren op jouw YouTube kanaal.
  2 weken geleden
  Heb je ook tips voor een goede YouTube downloader?
  1 week geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Jacques Happe, Ik maak gebruik van https://www.flvto.biz/nl/
 • 2 weken geleden door

  Ben jij bang dat Facebook jouw microfoon gebruikt voor commerciële doeleinden?
 • 2 weken geleden door

  Voorheen kon je op je Facebook profiel aanklikken (via de 3 puntjes onder je coverfoto hoe je profiel eruitziet voor anderen, die niet bevriend met je zijn. Je kon zelfs kijken hoe je profiel er uit zag voor een specifieke Facebook gebruiker.  Helaas heeft Facebook deze functie uitgeschakeld in verband met een beveiligingsincident met deze functie omdat er momenteel een grondig beveiligingsonderzoek wordt uitgevoerd. Ik hoop dat de functie weer snel beschikbaar komt.  Ps: wil je op de hoogte blijven van social media tips, like dan mijn pagina Pride & Proud PR en Communicatie
  en klik op de knop volgen.
  Geef daar aan over welke typen berichten je een melding wilt ontvangen: Kies voor * Ontvang een melding wanneer deze pagina inhoud plaatst die je interessant vindt en wijzig je keuze in:
  Alle meldingen van deze pagina, maximaal 5 per dag.
  Wees gerust, ik plaats zeker geen 5 berichten op één dag. Misschien tik ik dan met mijn Facebookpagina binnenkort 2.000 volgers aan ;-)
 • 2 weken geleden door

  Smartphone verkopen? Met telefoon-abonnementen die vaak een jaar of twee jaar lopen en smartphones die steeds beter worden, is het verleidelijk om sneller van telefoon te wisselen. Maar als je oude telefoon nog geen scherm heeft dat onder de breuken en krassen zit, dan kan het lonen om deze op Marktplaats te verkopen. Waar moet je op letten als je de telefoon aan de nieuwe eigenaar overhandigt? Heb je een telefoon die je op Marktplaats, Ebay of een ander online verkoopplatform voor tweedehands artikelen wilt aanbieden, let daarbij op dat je betrouwbaar overkomt, want juist op het gebied van elektronische gadgets is het aantal oplichters op deze websites groot. Heb je eenmaal beet, dan moet je ervoor zorgen dat de telefoon schoon is, van buiten en van binnen. Zet je mobiel terug op fabrieksinstellingen, waardoor alle data wordt verwijderd. In theorie is deze data niet volledig weg, maar ze zijn versleuteld waarbij de sleutel ertoe wordt verwijderd zodra je de reset uitvoert. Het gebeurt echter bij toestellen van voor 2014 wel eens dat die informatie niet automatisch is versleuteld. Vergeet niet een back-up te maken of te controleren of de informatie met de cloud is gesynchroniseerd, zodat je geen waardevolle bestanden of programma's kwijtraakt. Bij Android is het toestel vaak minder verweven met het account, maar ga voor de zekerheid toch even via Instellingen > Gebruikers naar je Google-account en verwijder deze. Bij Samsung heb je wel een eigen account, zorg dat je ook daar naar Instellingen > Gebruikers gaat en dan het Samsung-account verwijderd. Vergeet ook niet om je geheugenkaart en je Simkaart eruit te halen. Zet de telefoon dan terug naar de fabrieksinstellingen, die je wederom bereikt via het instellingen-menu. De telefoon is dan klaar voor de verkoop. Afhankelijk van wat je met de koper hebt afgesproken, voeg je aan de telefoon nog de originele accessoires, de factuur, het garantiebewijs en eventueel het doosje van de telefoon aan toe en het apparaat is klaar voor zijn nieuwe leven in een ander huishouden, zonder dat de nieuwe eigenaren iets van jouw gegevens voorbij zien komen. Wel zo prettig voor jezelf en fijn voor de koper, mocht de telefoon nog als cadeau worden weggegeven
 • 2 weken geleden door

  Welke woorden kun je gebruiken die #Facebook animaties activeren, die over je scherm weergegeven worden? Je kent het vast, wanneer je GEFELICITEERD typt komt er een animatie in beeld. Facebook heeft standaard animaties in gebruik. Wanneer je in een bericht of in een reactie een bepaald woord of woordcombinatie intypt, verschijnt er een kleurrijke animatie bij met een geluidje.
  Deze 'trigger' wordt ook wel een 'Easter Egg' genoemd (een Engelse benaming voor Paasei) en is een verborgen trucje van softwareproducenten, een grap of een verborgen boodschap in een computerprogramma, op een website of op social media. Ik heb uitgezocht welke animaties nu nog werken: In de reactie onder dit bericht op mijn tijdlijn, zal ik het overzicht plaatsen, zodat je zelf de effecten kunt zien. 👀
  2 weken geleden
  genoten
  echt geweldig
  wonderful time
  lovely time
  bien amusé
  bien amusés
  Vliegende ster:
  you're the best
  du bist der Beste
  tu es la meilleure
  Twee handen ontvouwen zich en laten kleurrijke confetti op het scherm vliegen.:
  Best wishes
  Emoji duimen laten een kleurrijk spoor na:
  je kunt het aan
  You've got this
  you got this
  du schaffst das
  ça va le faire
  Gekleurde ballonnen:
  mazel tov
  Gefeliciteerd
  veels geluk (schrijffoutje of Zuid Afrikaans?)
  Congratulations
  Congrats
  Glückwunsch
  Gratuliere
  Félicitations
  Zwevende hartjes:
  xoxo
  xoxoxo
  bisou
  bisous
  2 weken geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Wat nu toch zeer teleurstellend is... wanneer je op een Facebookpagina dezelfde woorden gebruikt in een reactie, wordt er geen link gevormd.