Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA TRAININGEN en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 6 dagen geleden door

  Facebook Messenger, Facebooks berichten-app zal binnenkort op nieuwe functies kunnen rekenen. Facebook wil haar berichtendiensten volledig uitbouwen tot de nummer één app, waar vrienden samen tijd spenderen om in een leuke en gepersonaliseerde manier berichten kunnen versturen of van Rooms (Ruimten) gebruik kunnen maken.
 • 6 dagen geleden door

  Upgrade your Wikipedia experience! #Tip: Wikipedia is een geweldige bron van informatie, maar de vormgeving is blijven steken in de 20e eeuw. De browser-uitbreiding Wikiwand (een extensie die te downloaden is in de browsers Chrome en Firefox) maakt van elke Wikipedia-pagina een visueel aantrekkelijk geheel. Aanbevolen! http://www.wikiwand.com/ Ps: ik vind het wel opmerkelijk dat de website nog niet beveiligd is met SSL certificaat.
 • 1 week geleden door

  #Facebooktip: Heb je een Facebook-bedrijfspagina en vraag je je af waar #Facebook sinds de nieuwe lay-out de link "zie pagina-overzicht" heeft verborgen? Heb je ook gemerkt dat de link https://www.facebook...naam/pages_feed/ niet meer werkt?
  Ik troost me met het feit dat ik een manier heb gevonden om de feed voor mijn Facebook-bedrijfspagina wél te zien: Ga naar de URL van je Facebook-pagina en voeg aan het einde /news_feed/ toe.
  Met andere woorden vul in je facebookbrowser de volgende tekst in:
  https://www.facebook...agina/news_feed/ Merk op dat dit alleen werkt voor Facebook-bedrijfspagina's.
  Het werkt niet voor persoonlijke facebookprofielen. Je persoonlijke nieuwsoverzicht kun je altijd vinden via je startpagina. Hoe kun je het verschil zien tussen zakelijke pagina's en persoonlijke profielen? Wanneer mensen ‘bevriend’ kunnen worden, dan is het een persoonlijk profiel (zelfs als jouw profiel over een bedrijf gaat, wat feitelijk niet wordt toegestaan door Facebook) Als mensen jouw Facebookpagina kunnen "liken" (=volgen) dan is het een bedrijfspagina.
 • 1 week geleden door

  Ach wat sneu, David Nelson had in de nacht van 6 oktober weinig omhanden.
  Dan maar een nieuw fakebook profiel aanmaken, een paar gegooglde fotootjes van een gedistingeerde heer van middelbare leeftijd uploaden, en daarna snel dat juffertje uit Hoevelaken uitnodigen voor connectie. No Bro! https://www.social-m...ocial-media.html #catfish #catfishing #katvis
 • 2 weken geleden door

  Dankjewel voor het volgen van mijn Facebookpagina. Heb je iets gehad aan mijn tips over social media en online profilering? Laat het mij weten in de reacties! Lees ook mijn tips en adviezen op mijn website https://www.social-m...ort.nl/tips.html
 • 2 weken geleden door

  Met de locatievoorziening van Facebook kan jij zien waar jouw vrienden zijn, de locaties die ze bezoeken en welk restaurant zij leuk vinden, en natuurlijk visa versa. Best handig, maar heb je liever, uit privacy-overweging, niet dat Facebook of jouw vrienden weten waar jij je bevindt, schakel dan Facebook locatiebepaling uit op je mobiele apparaat.
 • 3 weken geleden door

  Wil je niet dat Facebook jouw naam én foto gebruikt wordt in gesponsorde verslagen? Lees hieronder meer over hoe gegevens worden gebruikt om je advertenties te tonen zonder dat adverteerders te weten komen wie je bent, de instellingen waarmee je kunt bepalen welke advertenties je ziet en waarom je een bepaalde advertentie ziet.
  Ik geef je graag een eenvoudige handleiding om je #privacy instellingen op #Facebook te wijzigen. https://www.social-m...en-facebook.html
 • 3 weken geleden door

  Facebook, 's werelds grootste social network, dreigt zijn digitale diensten, waaronder ook Instagram, terug te trekken uit de Europese Unie als privacytoezichthouders de huidige koers aanhouden...
 • 3 weken geleden door

  En wat heb ik vanmorgen aan mijn haakje geslagen? ... een #Catfish! https://www.social-m...-en-trollen.html
 • 4 weken geleden door

  Facebook gaat strenger optreden tegen beheerders en moderators van groepen die de regels van het platform overtreden. https://www.facebook...214036071176157/
  4 weken geleden 1
  De afgelopen tijd kreeg ik ook “uitnodigingen” om beheerder te worden van een bepaalde groep. Heel raar
 • 1 maand geleden door

  WAARSCHUWING VOOR INTERNETCRIMINALITEIT Op Facebook spookt een link met: 'Ontdek wie jouw Facebookprofiel bekijkt'
  Veel mensen zijn nieuwsgierig en klikken, waarna zij hun inloggegevens vrijgeven. Criminelen kunnen daarmee inloggen op hun Facebook account. TIP: Let altijd op de naam van de website in de link:
  Bij institutedivinesprite.buzz moeten al alarmbellen gaan rinkelen. ⏰ Wanneer je de link hebt geopend en je inloggegevens hebt gebruikt, dien je je wachtwoord te wijzigen:
  https://www.facebook.../248976822124608
 • 1 maand geleden door

  Het webproject voor YourMindtality is afgerond en ik zie uit naar nieuwe projecten! http://www.yourmindtality.com De prijs voor jouw website wordt bepaald door de wensen van jou als opdrachtgever en is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid webpagina's, het grafisch design, de mogelijkheden, het aangeleverde beeldmateriaal en de extra wensen.
  Alles is mogelijk ... en de prijs is in overleg! Kijk eens op mijn eigen website naar mijn portfolio en vergeet niet een blik te werpen op mijn recensies. ;-}
  Klik voor meer informatie op mijn website: https://www.social-m...l/webdesign.html
 • 1 maand geleden door

  Jolanda Wijnbeek, integratieve coach-counselor bij YourMindtality gevestigd in Hoevelaken, is een start up, maar wél met een duidelijke visie op de toekomst. Jolanda is voortdurend bezig om zichzelf te bekwamen in coaching en counseling en volgt daarvoor gecertificeerde opleidingen om zichzelf te onderscheiden van andere coaches. In samenwerking met CFconsultancy webdesign, een professioneel webontwikkelaar in Amersfoort, heb ik voor YourMindtality B.V. een nieuwe website gerealiseerd.
  Dankzij het minicms van CF Consultancy voor het beheer van de website en de beveiligde hosting, het onderhoud én de webstructuur aangevuld met SEO webteksten, kan mijn opdrachtgeefster Jolanda Cloete rekenen op een uitstekende online zichtbaarheid! Met een score van 99 laadsnelheid, goed vindbare SEO webteksten en een duidelijke navigatieopbouw (ook wel user experience genoemd - UX) maakt de website Your Mindtality, coaching & counseling een goede start! Dank je wel Jolanda Cloete-Wijnbeek, Ceasar Feijen en Marie-Jeanne Wijnbeek-Simons voor de fijne samenwerking!
 • 1 maand geleden door

  Pas op voor #pakketfraude! Stel, er belt een onbekende aan en vertelt aan de deur dat hij per ongeluk een verkeerde postcode heeft opgegeven bij zijn online bestelling. Hij vraagt of hij later die dag zijn bestelde pakketje kan ophalen.. Wat doe je dan? Tips om te voorkomen dat je zelf slachtoffer wordt van pakketfraude: 📦Teken niet voor iets dat je niet besteld hebt.  📦Herken je de naam op het pakket of de afzender niet? Neem het niet aan. Het pakket gaat retour afzender. 📦Vraag de identiteitsgegevens van de persoon die het pakketje komt ophalen, wanneer u deze niet kent. Maak een kopie en kijk of de ID-foto overeenkomt met de persoon aan jouw voordeur. 📦Leeg je brievenbus regelmatig. Fraudeurs hengelen de briefjes van de pakketbezorger eruit en gaan daarmee het pakket ophalen bij het postkantoor. 📦Plak geen briefje op de deur dat het pakket bij je buren bezorgd kan worden.  📦Staat je huis leeg? Haal je naamplaatje van de gevel! 📦Meld de fraude bij de politie en neem contact op met de webwinkel. Wat als het fout gaat? Helaas blijkt dat het pakket achteraf betaald moet worden, en jij weet niet wie het pakket heeft opgehaald.
  De leverancier ziet jou als de ontvanger en zal betaald willen worden, met alle narigheid ten gevolg. Meer informatie over internetfraude vind je op mijn website
  https://www.social-m...-en-trollen.html  #oplichting #cybercrime #internetcriminaliteit
 • 1 maand geleden door

  Ben jij op zoek naar een SEO tekstschrijver voor je website of webshop?
  Een belangrijk onderdeel van online marketing en zoekmachineoptimalisatie is content. Een SEO tekstschrijver zorgt met teksten voor een betere zichtbaarheid. Hierbij is het doel: een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines. Eigenlijk ben ik SEO UX tekstschrijver; een samenvoeging van SEO (zoekmachineoptimalisatie) en UX (User Experience). Oftewel: ik schrijf teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines en ook nog prettig leesbaar blijven. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens contact op! https://www.social-m....nl/contact.html
 • 1 maand geleden door

  Google test met een Slow Label door de laadtijd van een website te analyseren. Is jouw website traag? Moet een online bezoeker lang wachten totdat jouw website geladen is? Je kunt de laadtijd van je website testen op gmetrix.com.    Google toont snelheidsbeoordelingen in de zoekresultaten door een rood label toe te voegen aan websites die niet goed presteren. Google heeft snelheid als een ranking factor meegenomen in het zoekalgoritme. Sindsdien heeft Google veel rapporten en hulpmiddelen vrijgegeven aan webdesigners om te helpen de paginasnelheid voor zowel gebruikers als het algoritme te verbeteren. https://www.social-m...een-website.html #zoekmachineoptimalisatie #seo #webteksten #webontwikkeling
 • 1 maand geleden door

  Wil jij hoger scoren in Google en een prominente plaats in de zoekresultaten? Heb je een prachtige website laten maken, maar blijkt dat de online zoeker jouw site niet kan vinden? Zie je jouw website niet terug in de zoekresultaten wanneer je zoekt in de zoekbrowser van Google op zoektermen?
  Dit betekent dat jouw website niet zoekmachinevriendelijk is en er op jouw website geen gebruik gemaakt is van goede SEO (Search Engine Optimization). Er zijn diverse mogelijkheden om een hogere positie te krijgen in Google https://www.social-m...n-in-google.html
 • 1 maand geleden door

  Geweldige tip om van telemarketeers af te komen!
  1 maand geleden
  Kost veel teveel tijd! Zodra ze beginnen te praten hoor ik al telemarketing geluiden op de achtergrond en vraag ik direct: ‘Is dit een commercieel gesprek? Want ik wil niks, ik hoef niks en ik wil al helemaal niks besparen, goedemorgen!’ En dan hang ik op
 • 1 maand geleden door

  Tiny Tim is 3 maar bijna 6...
  Hij heeft een scammer aan de lijn
  #hihahilarisch!
 • 1 maand geleden door

  Dankjewel voor het volgen van mijn Facebookpagina. Heb je iets gehad aan mijn tips over social media en online profilering? Laat het mij weten in de reacties! Lees ook mijn tips en adviezen op mijn website https://www.social-m...ort.nl/tips.html