Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 3 dagen geleden door

  LinkedIN Tip. Hoe kun je het aantal online volgers op LinkedIN uitbreiden? Je kunt de keuze maken of mensen jouw berichten of artikelen kunnen volgen (en een volgbutton zien) óf dat zij een connectieverzoek moeten sturen om op de hoogte te blijven van jouw updates. Je kunt het zelf instellen: Ga in de LinkedIN instellingen naar het tabblad ‘privacy’ en vervolgens naar ‘blokkeren en verbergen’. Maak hier jouw keuze. Wanneer wij nog niet gelinkt zijn, kun je klikken om te zien dat een LinkedIN account dat gevolgd kan worden, de button heeft [VOLGEN] .https://www.linkedin.com/in/pauladeboer/ Het staat je vrij om mij te volgen, uiteraard en ik accepteer graag je connectieverzoek!
 • 3 dagen geleden door

  Weet je wat ik zo handig vind van de LinkedIN chat? Je kunt in de chat je agenda checken (zie button rechtsonderin) om snel een afspraak te plannen via zowel de Android- als IOS-app van LinkedIn. Je zult LinkedIn wel toestemming moeten verlenen om verbinding te maken met je online agenda.  Maak jij er al gebruik van? #linkedIN #tip
 • 3 dagen geleden door

  Waarschuwing voor #hoax #nepnieuws Er waart weer een spook rond op internet.. De recente aanslag in Frankfurt wordt door Islamofobe haatzaaiers gebruikt om verdeeldheid te zaaien. De foto van een jongetje dat model heeft gestaan voor kinderkapsels, wordt misbruikt; de leugen vertelt dat het hier gaat om een jong slachtoffer dat met zijn moeder voor de trein werd geduwd.
  Maar in werkelijkheid is dit knulletje simpelweg van een reclame op internet geplukt. Mocht je de foto op Social media tegen komen met discriminerende tekst, niet delen!  https://www.mimikama...t-falschem-foto/
 • 4 dagen geleden door

  Waardeer jij mijn content op deze Facebook pagina?  Support mij dan met een 5 ✴️✴️✴️✴️✴️ beoordeling op Facebook of op Google!  Je zult mij heel blij maken! 😉 https://www.facebook...unicatie/reviews
  4 dagen geleden
  5 ✴️✴️✴️✴️✴️ zoiets???
  4 dagen geleden
  Ik bedoelde eigenlijk op mijn recensiepagina, Aad 😊https://www.facebook.com/PrideandProudCommunicatie/reviews
  4 dagen geleden 1
  Paula de Boer Recensie gegeven, je weet toch wel dat ik een beetje digibeet ben, dus het ging even verkeerd. Gezellig weekend.
  4 dagen geleden
  Aad Hoek superblij mee!
 • 1 week geleden door

  Webdesigners gezocht voor samenwerking Ik ben op zoek naar betrouwbare webdesign specialisten die ook SEO als dienst willen aanbieden. Ik heb veel ervaring in het schrijven van zoekmachineoptimale webteksten, die ook prettig leesbaar blijven. Ik werk al jaren fijn samen met een goede webexpert (met uitstekende resultaten), maar zou graag mijn portfolio uitbreiden. Ben jij een webprofessional die SEO diensten wil aanbieden om je service uit te breiden, maar heb je zelf geen expertise? Dan nodig ik jou van harte uit voor een kop koffie om kennis te maken! ☕ Mocht je iemand kennen voor wie mijn oproep interessant kan zijn, tag hem of haar in een reactie.
  Ik zal je dankbaar zijn! Delen? Graag! 👍 #SEO #zoekmachineoptimalisatie #webdesign http://www.social-media-support.nl
  1 week geleden
  Jamila Amarin Art
 • 1 week geleden door

  Handige #Tip Weet je dat er een handige app is waarmee je foto’s van vroeger kunt scannen? Je foto-albums kun je op een veilige manier digitaal vastleggen met de app PhotoScan by Google (op Android en iOS).  De app licht de foto’s automatisch uit het object (meestal een tafelblad of rechtstreeks vanuit het fotoalbum) en maakt er een perfecte rechthoek van en trekt de digitale versie naar een zo hoog mogelijke resolutie.  #Google #photography #app #lifehacking
  1 week geleden 1
  Goede tip. Bedankt.
 • 1 week geleden door

  Wist je dat?
  Wanneer je met je telefoon schudt op #Facebook, zie je deze melding en kun je jouw probleem melden.  Of je terugkoppeling krijgt, valt te bezien!  #facebookhack #tips

 • 1 week geleden door

  Handige webfunctionaliteit Behalve dat je mij altijd via mijn website kunt bereiken via Facebook messenger, heb ik nu ook een 'widget' waarmee de online bezoeker direct met mij kan chatten via Whatsapp.
  Ik vind het leukl! Jij ook?  Wil jij ook een Whatsapp pop up venster op je website? Laat het mij weten in de reacties. Dan stuur ik je informatie toe!  Kijk naar het resultaat op mijn website (rechtsonder)
  https://www.social-media-support.nl/
 • 1 week geleden door

  Handige #TIP
  Met de app 'Google Translate' kun je geschreven én gesproken tekst invoeren en vervolgens laten vertalen. Er zijn maar liefst honderd talen beschikbaar. Wat extra handig is, je kunt ook een foto nemen van een bord, affiche, menukaart, programma-overzicht etc.... en de tekst wordt in het kader van de camera direct omgezet naar de door jouw gewenste taal.  Stel je voor dat je op vakantie bent in het buitenland waar je de taal niet spreekt, maar je toch wilt weten wat er op de menukaart staat: open de camerafunctie van de app, positioneer de tekst precies binnen het kader en de app vertaalt de tekst. Je kunt kiezen voor instant vertalen of voor scannen van de tekst (zie foto) Houd er wel rekening mee dat de vertaling geen rekening houdt met grammatica en spellingsregels.  #Google #translate #app #lifehacking
 • 2 weken geleden door

  #LinkedIN #Tip Weet jij dat je op je LinkedIN companypage personen kunt taggen in foto’s?
  Het is mogelijk om via je bedrijfspagina personen (geen bedrijven) te taggen in geuploade afbeeldingen. Uiteraard krijgt de getagde persoon een notificatie.
  Zet dit slim in voor (nog) meer engagement op je LinkedIn posts.
 • 2 weken geleden door

  Wat is PR?
  PR ofwel Public Relations is een vorm van communicatie dat als doel heeft een gunstig imago (van iets of iemand) te vormen bij een breed publiek. Op mijn website heb ik een uitgebreid artikel geschreven... https://www.social-m...en-promotie.html
 • 2 weken geleden door

  #Communicatie in de vorige eeuw versus 21ste eeuw.
  2 weken geleden 1
  😉
  2 weken geleden 1
  Niet veel veranderd duzz 😂
 • 3 weken geleden door

  Ik wil eigenlijk maar één ding: dat jouw bedrijf online succes boekt. Daarbij maak ik het jou zo makkelijk mogelijk, door jouw Social media updates te maken. Wil jij tijd vrijhouden?
  Dan is het een goed idee om je Social media marketing uit te besteden.
 • 3 weken geleden door

  Handige #Tip: #Google Foto's bevat een handige functie waarmee je oude, ontwikkelde foto's kunt inscannen om ze veilig in de cloud te bewaren!
 • 3 weken geleden door

  Tip: Video’s downloaden van Facebook, Instagram en Twitter Op #socialmedia is het mogelijk om filmpjes binnen de app zelf op te slaan, om later nog eens te bekijken.  Weet je dat je video’s van #Facebook, #Instagram en #Twitter kunt downloaden?
 • 3 weken geleden door

  Ik heb een superhandige website ontdekt, speciaal voor diegene die geen wachtwoordenkluis gebruikt en daardoor onvoldoende inzicht heeft in zijn/haar online deelname aan websites of Social media. Maak gratis gebruik van http://www.deseat.me, waar je met één klik ziet welke accounts met jouw e-mailadres zijn verbonden. Als Deseat.me je mails heeft gescand, laat het een lijst zien met diensten waar je je met dit mailaccount voor hebt aangemeld.(lees: ingelogd).
  Je kunt voor elke dienst gemakkelijk besluiten wat je wilt doen: behouden... of toch afmelden? PS: dit werkt alleen wanneer er bevestigingsmails te vinden zijn in je mailbox! Meer informatie? Lees dit artikel op Computertaal:
  https://computertota...en-met-deseatme/
 • 3 weken geleden door

  Et voilà... wéér een website met zoekmachineoptimale webteksten opgeleverd!  Ik wens mijn opdrachtgever tandarts Morshedi uit Amersfoort veel online succes! https://www.tandartsmorshedi.nl/
 • 3 weken geleden door

  #Facebook tip
  Bij het registreren voor een nieuwe app of dienst kun je er in veel gevallen voor kiezen om dat via Facebook te doen. Je gebruikt dan je Facebook-account om in te loggen op de dienst of app, die je naam en andere persoonlijke gegevens binnenhalen en vaak ook kijken wie je vrienden zijn. Wat je je wellicht niet realiseert is dat Facebook dan in principe ook deelgenoot is van wat je in deze app of dienst doet. In de privacy-instellingen kun je de toestemmingen die je aan jouw apps hebt gegeven weer intrekken en dat zijn er meer dan je denkt. Tot voor kort moest je deze apps stuk voor stuk verwijderen en wanneer je veel apps toestemming hebt verleend is dat een groot karwei! Facebook doet er alles aan om de gebruiker te overtuigen van zijn goede bedoelingen en heeft een update uitgebracht voor zijn privacy-instellingen.Het is nu namelijk mogelijk om alle apps die gebruik maken van Facebook in een keer te wissen.
 • 3 weken geleden door

  Handige #tip! Ik heb een, voor mij zeer welkome, extensie voor de browser ontdekt! Ik erger mij aan het herhaaldelijk moeten klikken op pop-ups waar ik toestemming moet geven voor het opslaan van cookies.  Als je veel online surft, kost je dat zoveel tijd... en daar hebben we allemaal te weinig van, nietwaar? Vanwege EU-regelgeving (AVG) en een groeiend besef van online privacyproblemen vragen websites toestemming van de gebruiker voordat cookies worden geïnstalleerd.  Als je anoniem surft of als je cookies telkens wanneer je de browser sluit automatisch verwijdert, zullen websites steeds opnieuw om die toestemming vragen en moet je herhaaldelijk op dezelfde knoppen [Ik ga akkoord] klikken.
  Dat is nu verleden tijd!  Deze browserextensie verwijdert cookiewaarschuwingen van vrijwel alle websites en bespaart je duizenden onnodige klikken!