Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 5 uur geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Handig... WhatsApp gebruiken op je desktop of laptop. Controleer in eerste instantie of je de meest recente versie van WhatsApp op je telefoon hebt en voer eventueel een update uit.  Ga op je computer naar de website https://web.whatsapp.com en download WhatsApp voor je laptop of computer Ga op je telefoon naar WhatsApp / Menu / WhatsApp Web en scan met je mobiel de QR-code op je computer.  De verbinding is gemaakt en de synchronisatie gestart.  Je kunt nu met je computer en met je toetsenbord berichten (en bijlagen die opgeslagen zijn op je PC) sturen naar iedereen in je contacten.  Hou er rekening mee dat je telefoon en PC of laptop verbonden moeten zijn in hetzelfde wifi-netwerk.
  3 uur geleden
  nou
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Google regeert als het gaat om vindbaarheid. Gevonden worden in Google is een belangrijk onderdeel van online marketing. Zeker wanneer je een lokaal bedrijf bent, moet je zicht- en vindbaar zijn voor online zoekers in jouw regio. Wat is SEO?
  SEO staat voor de Engelse marketingterm Search Engine Optimization ofwel zoekmachine-optimalisatie.
  Deze marketingtechniek zorgt dat je tekst gevonden wordt in zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. Daarvoor gebruik je zoektermen in je webtekst waarop je potentiële klanten zoeken in de browser op internet. Omdat de zoekmachine in veel gevallen weet, waar vandaan men zoekt, worden de resultaten aangepast aan de locatie. Wil jij zelf zoekmachine-optimalisatie op je website toepassen? Lees dan mijn tips...
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Op Facebook zie je
  vooral berichten van je Facebookvrienden in je nieuwsoverzicht en minder van Facebook pagina's.
  Wil je niks van mijn pagina missen? Zo pas jij je instellingen aan.
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Effectieve marketing begint bij een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en goed vindbare website.
  Wanneer uw website niet vindbaar is, wordt uw bedrijf niet gevonden door potentiële klanten of opdrachtgevers.
  Mocht uw website wél getoond worden in de zoekresultaten op Internet, maar is de webstructuur onduidelijk en onoverzichtelijk, dan krijgt de online bezoeker geen antwoord op zijn zoekvraag en zal in veel gevallen afhaken en verder zoeken bij uw concurrenten…
  Een snelle, zoekmachinevriendelijke website met een aantrekkelijk webdesign en gebruiksvriendelijke structuur is een investering waard! Webdesign
  Onze samenwerkende Marketing partners leveren kwalitatieve websites, geheel afgestemd op uw wensen en uw doelgroep, tegen een aantrekkelijk tarief. Social Media Support
  Om meer verkeer te genereren naar uw website en daarmee rendement te behalen is het inzetten van Social Media aanbevolen. Het zal u niet ontgaan zijn, dat de afgelopen jaren steeds meer bedrijven Social Media hoog inzetten in hun Marketing Strategie.
  Ook voor Social Media Support bent u bij Samenwerkend Online aan het juiste adres. Er zijn vele variaties mogelijk in de online diensten die u afneemt. Laat u zich vrijblijvend door onze samenwerkende Marketing Partners informeren. Speciaal aanbod voor u van Samenwerkend Online
  Maak gebruik van een gratis kennismaking met een collectief voordeel via Samenwerkend Online.
  U ontvangt een gratis online scan en een gratis websitescan ter waarde van € 100, resulterend in voorstellen tot commerciële verbetering en vergroting van traffic naar uw bedrijfswebsite.
  Samenwerkend Nederland ondersteunt u als ondernemer in Marketing / Sales / Communicatie! Heeft u interesse in deze online scan? Vul het inschrijfformulier in of neem telefonisch contact op met Samenwerkend Nederland: http://www.samenwerkendnederland.nl
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  "Jouw reputatie weerspiegelt in datgene wat mensen over jouw bedrijf zeggen, wanneer je niet in de kamer bent."
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  De mobiele telefoon is het 'vaatdoekje' in de zorgsector...
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Heb ik al verteld dat ik mede-verantwoordelijk ben voor de publiciteit van Sportgala Amersfoort? Ben jij sportief of heb je interesse in sport in de regio Amersfoort?
  Geef dan een duimpje aan de pagina en volg de berichtgeving. Tijdens het Sportgala Amersfoort - Een Feestje Waar Je Bij Moet Zijn zetten we sporters uit onze mooie Keistad tijdens een feestelijke avond in het zonnetje. Je kunt nu jouw sportieve favoriet(en) nomineren!!
  https://www.amersfoo...la.nl/aanmelden/ Wie worden dit jaar verkozen tot Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar?
  In november maken we de uitslag bekend…. en jij kunt erbij zijn! Op maandag 26 november 2018 vindt het festijn plaats in Flint Amersfoort. Klik hier voor meer informatie: https://www.facebook...107931762792737/ Het Sportgala staat natuurlijk vooral in het teken van sport, maar ook entertainment en muziek vullen de programmering.
  De jeugd wordt tijdens het middagprogramma vanaf 16.30 uur feestelijk in het zonnetje gezet.
  Aan het eind van de middag vindt er in samenwerking met Matchpoint een Sportmatchbeurs plaats. Aansluitend aan de Sportmatchbeurs is er een buffet, zodat deelnemers direct kunnen aansluiten bij het avondprogramma.
  Het middagdeel is gratis en duurt tot ongeveer 17.30 uur.
  Het avondprogramma begint om 20.00 uur. Een toegangskaartje kost € 5,-.
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Google heeft in haar nieuwe Gmail-ontwerp de mogelijkheden uitgebreid voor gebruikers... Handig!
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Op 25 mei jl is de nieuwe wet AVG van kracht. De consument krijgt meer inspraak en inzicht in het verzamelen van zijn/haar gegevens.  De Nederlandse overheid heeft besloten de actuele privacy-wetten van de Europese Unie te handhaven. Met de nieuwe wet AVG wenst de tweede kamer een verbetering in databeveiliging te bereiken.  Hierbij een aantal belangrijke richtlijnen op een rijtje: Verantwoordingsplicht Met ingang van 25 mei is het verplicht om het verzamelen van data te verantwoorden. Organisaties mogen niet zomaar een persoonsgegevens noteren als ze geen reden of toestemming hebben om deze data te administreren. Voor dataverzameling moet je dus voortaan een duidelijke en geldige reden hebben. Daarnaast word je verplicht om deze gegevensverwerking aan de gebruiker te melden. Bij grotere organisaties en bedrijven is het aanstellen van een verantwoordelijke in de functie van FG (Functionaris voor Gegevensbescherming) verplicht. Een FG houdt binnen een organisatie toezicht op de toepassing en naleving van de AVG. Het aannemen van een FG wordt verplicht bij organisaties die als core business op grote schaal bijzondere persoonsgegevens verwerken. Denk aan overheidsinstanties en organisaties zoals webshops, die op grote schaal mensen volgen. - De rechten van de individu De nieuwe wet focust zich vooral op het behouden van de privacy van gebruikers. De gebruiker heeft sinds 25 mei de volgende rechten: – Recht tot inzage en het recht om vergeten te worden De gebruiker mag te allen tijde inzage krijgen in hun persoonlijke gegevens en mag deze vervolgens ook laten verwijderen door het bedrijf die de gegevens in bezit heeft. Organisaties zijn verplicht hier aan mee te werken. - Bij overtreding geldt er een aanzienlijke boete ‘Een boete van maximaal 20.000.000 euro of 4% van de wereldwijde jaaromzet voor schending van de verplichtingen die veelal meer materieel / inhoudelijk van aard zijn of de privacy van de betrokkenen directer raken’ -(artikel 83 lid 5 AVG) - Ook Facebook verzamelt veel persoonlijke data Download je archief en zie wat Facebook van je weet.
  Dit kan via Instellingen > Algemeen > ‘Download een kopie van je Facebook gegevens’. Na het ontvangen van het document krijg je complete lijsten met data te zien zoals de advertentie categorieën waar je binnen valt, via welke applicaties Facebook gegevens van jou ontvangt, op welke datum je welke vrienden hebt toegevoegd, foto’s die je in het verleden hebt verwijderd en zelfs de contactenlijst van je telefoon. Wil je meer weten over jouw online profilering of online privacay, maak dan eens een vrijblijvende afspraak.
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  In 2017 heeft het Social Media platform Facebook een nieuwe functie uitgerold 'Facebook Aanbevelingen' ofwel 'Recommendations'.  Het voordeel van de functionaliteit Facebook Aanbevelingen external link is dat je je eigen Facebook-netwerk advies kunt vragen over allerhande bedrijven of ondernemingen, zoals hotels, restaurants, schoonheidsspecialisten, kappers, architecten, uitzendbureaus, flexwerkplekken etc... Jouw Facebookvrienden kunnen aanbevelingen geven over bedrijven door het plaatsen van een link naar de betreffende Facebook-bedrijfspagina.
  Wanneer de link naar de Facebookpagina wordt geplaatst wordt ook de locatie weergegeven op een kaart, wat ervoor zorgt dat je makkelijk kunt doorklikken naar de betreffende Facebookpagina om meer informatie te vinden. De functionaliteit vergroot de mogelijkheid voor bedrijven om Free Publicity op Facebook in te zetten, welke effectief is gebleken, omdat het betrouwbaarder overkomt als een consument iets positiefs over een bedrijf of organisatie zegt, dan wanneer deze onderneming zelf een advertentie plaatst of commercial verspreidt. Het spreekt voor zich dat reputatiemarketing en het bewaken van het imago voor bedrijven daarmee steeds belangrijker wordt.  Hoe de handige functie Facebook aanbevelingen of recommendations in de praktijk werkt, lees je in mijn blog: https://imgemak.nl/f...recommendations/
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  "Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet."
  - Cor Stutterheim
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  "Het grootste risico is dat je geen risico durft te nemen."
  - Mark Zuckerberg
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  De Efteling waarschuwt voor een winactie via WhatsApp waarbij gratis kaartjes zijn te bemachtigen. De actie is nep ofwel een #HOAX. Criminelen proberen gegevens of geld af te troggelen.
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Bij ondernemen gaat het er niet om of je binnen of buiten de lijntjes kleurt, het gaat er om dat je je eigen lijntjes tekent.
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Handige nieuwe functies voor WhatsApp groepen op een rij. Beschrijving van de groep:
  Onder de tekst met groepsinformatie is het mogelijk een korte beschrijving toe te voegen met het doel van de WhatsApp groep, richtlijnen voor het gebruik of specifieke onderwerpen waar de groep zich op richt. Wanneer een WhatsApp gebruiker toetreed tot een groep zal deze informatie bovenaan de chat worden weergegeven. Instellingen voor beheerders:
  Beheerders van groepen kunnen vanaf nu instellen wie het onderwerp, de groepsafbeelding en de beschrijving aan kan passen. Tot voor kort was dit mogelijk voor alle groepsleden. Op de hoogte blijven van berichten:
  Wanneer een gebruiker enige tijd niet in een groep heeft gekeken kan de gebruiker eenvoudig weer op de hoogte zijn van alle ‘gemiste’ berichten waar een gebruiker in is genoemd of als reactie op een eerder bericht van de gebruiker zelf. Door op de nieuwe @-knop te klikken rechts onderin het scherm worden de relevante berichten weergegeven. Zoeken naar gebruikers:
  WhatsApp groepen maken het mogelijk om te zoeken naar andere groepsleden via de informatiepagina van de groep. Bescherming voor gebruikers: Wanneer een gebruiker een groep verlaat kan deze niet opnieuw worden toegevoegd.
 • 3 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Directeur tegen manager: 'wat als we investeren in onze werknemers en ze gaan daarna weg?'  De manager: 'wat als we het niet doen en ze blijven?'
 • 4 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Vanaf vandaag, 25 mei, geldt de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Fijn dat er zoveel bedrijven bezorgd zijn over mijn persoonlijke privacy. 😉
  Dat was vroeger wel anders!
 • 4 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  😂
 • 6 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Maak jij al gebruik van de functie 'Aanbevelingen' op Facebook?
 • 6 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Om je een idee te geven welke diensten ik jou kan bieden, heb ik ze voor je opgesomd: Animatievideo’s maken Video's opnemen en editen Zoekmachineoptimalisatie toepassen voor webpagina’s in WordPress of op andere platformen Websitebeheer Blogs schrijven Social media berichten beheren Social media profielen bijhouden Online Publiciteit verwerven Heb je in het bovenstaande niet gevonden wat je zocht? Neem contact met mij op, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. http://www.social-media-support.nl