Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 1 week geleden door

  Update #WhatsApp
  In de strijd tegen nepnieuws stelt WhatsApp een limiet voor het aantal mensen waar je een bericht naar kunt doorsturen. Whatsapp gebruikers kunnen een bericht nog naar maximaal vijf personen doorsturen. Eerder kon je berichten naar twintig ontvangers, waaronder overigens ook groepen, doorsturen. De update waarin deze limiet is ingesteld wordt eerst uitgerold op Android-toestellen en vervolgens naar iOS-apparaten. Deze WhatsApp aanpassing is gebaseerd op de doelstelling om misbruik en nepnieuwsverspreiding tegen te gaan.
 • 1 week geleden door

  Handige WHATSAPP tip!  Whatsapp wordt vaak gebruikt voor groepsberichten. Als je een bericht van iemand even vasthoudt en daarna kiest voor “Meer” kun je bovenaan ook iemand privé een antwoord geven zodat niet iedereen in de Whatsapp groep daarmee wordt lastig gevallen.
  1 week geleden
  Handig!!
 • 1 week geleden door

  FACEBOOK TIP: Door het algoritme van Facebook ontvangt je niet standaard alle meldingen van Facebookpagina’s die je hebt geliked.  Gelukkig kun je zelf instellen dat je meldingen van je favoriete Facebookpagina’s wilt ontvangen. De meldingen of ook wel notificaties genoemd, worden rechtsboven in het icoon met de 'bel' getoond wanneer er nieuwe update is van desbetreffende pagina. Ga naar de pagina waarvan je meldingen wilt ontvangen
  Ga met je muis naar de VOLGEN knop en klik, zodat er een keuzemenu tevoorschijn komt Je kunt kiezen voor: 1) ALS EERSTE WEERGEVEN in je nieuwsoverzicht.
  2) ALLE MELDINGEN ontvangen In deze video laat ik zien waar je op kunt klikken. Als bedrijf of organisatie (met een Facebookpagina) kan je hier slim op inspelen! Vraag aan de mensen die jou Facebookpage hebben geliked om deze instellingen te wijzigen, waarmee je de kans vergroot dat jouw likers je updates zien.  Tot slot, maak mooie updates, deel aantrekkelijke afbeeldingen of video's, geef tips en voeg waarde toe. Dan zul je merken dat mensen je graag volgen op Facebook!
  1 week geleden 1
  Kijk Angelique Nauta zo doe je dat 😀
 • 1 week geleden door

  Facebook Tip: Zo verwijder je meerdere apps uit je Facebook-account... Vaak heb je zonder dat je dat bewust bent, apps toestemming gegeven voor toegang in je Facebook account, waarmee je veel gesponsorde berichten ziet in je nieuwsoverzicht (Startpagina) In deze video zie je hoe je eenvoudig de toegang kunt intrekken op je desktop van apps die je niet meer gebruikt of niet interessant vindt. Open het 'Apps'-scherm in de zijbalk van de Facebook-app op je mobiel (of via Instellingen op de desktopversie zie video);
  Vink de apps aan die je wil uitschakelen;
  Tik (of klik) bovenaan op 'Verwijderen'. Klaar!
 • 1 week geleden door

  Wil jij meer online zicht- en vindbaarheid? Ik geef op mijn LinkedIn companypage gratis tips en adviezen voor jouw online branding: Volg je mij? https://www.linkedin...en-communicatie/
 • 1 week geleden door

  We kunnen simpelweg niet meer zonder Google. Zeker niet als je een Android-toestel in je bezit hebt, wat 85% van de smartphonegebruikers in Nederland heeft. Al deze diensten kosten jou geen geld, maar welke prijs betaal je dan wel?
 • 1 week geleden door

  Hoera! Facebook viert vandaag zijn 15e verjaardag! Anderhalf decennium geleden lanceerde de toen 20-jarige student Mark Zuckerberg vanuit zijn studentenkamertje het sociale netwerk, waar vandaag de dag nog steeds onder meer 10 miljoen Nederlanders actief gebruik van maken!
 • 2 weken geleden door

  Google weet waar je nu bent, terwijl je dit leest. Want deze advertentiegigant slaat waarschijnlijk honderden keren per dag jouw locatie op. En dat is nog maar een fractie van wat ze over jou weten. Tot die conclusie kun je komen na een zoektocht die begint met een simpele vraag: wat weet #Google eigenlijk van ons?  Je kunt het te weten komen via: https://takeout.google.com/
 • 2 weken geleden door

  Zit jij in het web van Google? Geen andere slimme techgigant is zo dominant aanwezig in ons leven. Haar handige diensten, apps en technische snufjes maakt ons het leven makkelijker, maar onthoud... je bent wél zelf het product van Google.  Google maakt als online advertentiereus gebruik van jouw data, locatie, persoonlijke voorkeuren en je online gedrag.. Je kunt een backup-maken van je data om te zien wat Google van jou weet via https://takeout.google.com/.
  Het resultaat zal je verbazen!!! Je kunt via je privacy-instellingen je data-uitwisseling met Google beperken.  Een interessante bijlage in het #AD! #privacy #cybercrime #Google
  2 weken geleden
  dank je, interresant!!!!
  2 weken geleden
  Opgeklopte stemming makerij. Wat boeit het dat zij dat weten?
 • 2 weken geleden door

  Google begint vanaf 4 februari met het uitschakelen van Google+. Het is dan niet meer mogelijk om accounts te maken. Vanaf 2 april begint Google met het verwijderen van inhoud van het geflopte sociale netwerk. Dat zal enkele maanden duren.
  https://www.nu.nl/in...-op-2-april.html
  1 week geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Je bedoelt waarschijnlijk de locatiepagina's, Jeanot van Dort? Alle social accounts van Google+ worden verwijderd. Bedrijven die zich hebben aangemeld bij Google Mijn Bedrijf - https://business.google.com/locations blijven gelukkig actief.
  2 weken geleden 1
  Professionele accounts blijven wel actief
 • 2 weken geleden door

  Waarom maak ik in mijn website gebruik van de kleur blauw? Ik leg het je graag uit: In de psychologie heeft de kleur blauw een nauwe relatie met de zee en de lucht. Stabiliteit, harmonie, rust, kalmte en vertrouwen zijn een aantal gevoelens die bij jou op kunnen komen bij het zien van deze kleur in mijn branding. Daarnaast gebruik ik rood om de aandacht te trekken en de accentkleur wit om rust te creëren.  Veel Tech giganten zoals Facebook, Twitter en Skype gebruiken blauw in hun marketing uitingen. De kleur blauw heeft het kenmerk het vertrouwensaspect te vergroten. Daarnaast gebruiken veel klinische of medische bedrijven de kleuren wit en blauw in hun online branding om het publiek een gevoel van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te geven. https://www.social-media-support.nl/
 • 2 weken geleden door

  Als (kleine) ondernemer zie je misschien het nut niet in van een goede website, met een gebruiksvriendelijke structuur en aansprekende webteksten. Ik kom vaak websites tegen die niet up-to-date zijn en een achterhaalde 'look & feel' hebben.
  Veel ondernemers zien op tegen de kosten en het omvangrijke werk om een goede website te realiseren. Toch is het goed om je erop te wijzen dat je kansen laat liggen in dit digitale tijdperk. Ik som graag een paar argumenten op, waarom een up-to-date website een hoge prioriteit heeft om online succesvol te zijn:
 • 4 weken geleden door

  Zonder dat je het weet, ben je toegevoegd aan Facebookgroepen, waar je helemaal geen belangstelling voor hebt..  Voorheen kon een groepsbeheerder zijn of haar netwerk toevoegen als lid, maar gelukkig heeft Facebook een belangrijke wijziging doorgevoerd:
 • 1 maand geleden door

  Social Media platformen als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram willen natuurlijk niet dat jij als gebruiker afhaakt en zullen er alles aan doen om je account te behouden.  Daarom is de optie om je account te verwijderen vaak moeilijk vindbaar. Vaak krijg je ook waarschuwingsteksten voorgeschoteld als ‘Je vrienden gaan je missen’ of ‘Je kunt niets meer terughalen wat je hebt verwijderd’, waardoor social media gebruikers gaan twijfelen.  In dat geval kun je er bij #Facebook, #LinkedIn, #Twitter en #Instagram ook voor kiezen om je account tijdelijk te deactiveren.
  Hoe? Dat lees je in mijn blog!
  1 maand geleden 2
  Jij weet echt wel idioot veel van al dit soort dingen af, Paula de Boer! Petje af 🧢
 • 1 maand geleden door

  Alle afmetingen van social media afbeeldingen voor 2019 op een rijtje! Afbeeldingen op sociale media zijn een belangrijk onderdeel om het zichtbaarheid te vergroten. Bedrijven en professionals die een goed verzorgd uiterlijk nastreven en optimaal zichtbaar willen zijn op social media, kunnen het beste ook rekening houden met de verschillende afmetingen van afbeeldingen per social media platform. Dit artikel zet de verschillende afmetingen van social media afbeeldingen voor 2019 op een rij.
 • 1 maand geleden door

  Wil jij een heerlijke Facebook Cheesecake, tropisch gearomatiseerd met een romig Facebook-logo met kokosnootsmaak bakken?
  Om welke reden dan ook..🤣??? Recept informatie: http://goo.gl/mO4PFn  http://www.howtocookthat.net
 • 1 maand geleden door

  Het radioprogramma 'De Ochtendfinale'van de A1 Mediagroep - voorheen OmroepN heeft een nieuwe Facebookpagina: De Ochtendfinale - A1 Mediagroep, waar alle radiomakers zichzelf mogen voorstellen. Dit weekend is het de beurt aan mij om een bijdrage te leveren aan het smoelenboekje... 😆 Mocht je een keertje uitgenodigd willen worden voor een radio-interview of een muzikaal optreden, schroom niet om contact met mij op te nemen of te mailen naar: ochtendfinale@a1mediagroep.nl Kijk ook even op onze gloednieuwe website: http://www.a1mediagroep.nl/ Alle programma's zijn terug te luisteren via: http://bit.ly/2QF0tWM
 • 1 maand geleden door

  Stel jezelf de volgende vragen eens: ✔️ Zijn er mensen of bedrijven op zoek naar personen met mijn kennis, producten, specialisatie of diensten? ✔️ Zijn er mensen of organisaties die informatie over mij op het internet kunnen zoeken? ✔️ Vind ik het belangrijk dat men een goede indruk van mij, mijn producten of diensten krijgt? Wanneer je 'ja' zegt op de bovengenoemde vragen, komt 'Personal Branding' ofwel 'Online Branding' in beeld: Hoe word jij online gevonden door de juiste personen?  Hoe kan jij jezelf, je diensten, producten en jouw kwaliteiten optimaal presenteren op het internet? Ik adviseer je graag! De kosten voor een consult zijn € 60 per uur exclusief BTW  Neem je contact met mij op?
 • 1 maand geleden door

  Er is weer een rondwanend spook op Facebook.
  Een zielig hondje op de markt van Middelburg... Kennelijk staat het nieuwe jaar in het teken van nostalgie. Oude nepberichten zijn weer razend populair, met name op WhatsApp: "Filmpje over zielig hondje op markt in Middelburg bevat virus". Zie https://www.hoaxmeld...middelburg-2018/ "Een IT-collega zegt dat er morgen een video uitkomt van WhatsApp genaamd Martinelli". Zie https://www.hoaxmeld...aamd-martinelli/ "Het werkt!! ik heb een heel nieuw nieuwsoverzicht". Zie https://www.hoaxmeld...nieuwsoverzicht/ Lees de achtergrond en de analyse van deze en andere hoaxes op onze website: http://www.hoaxmelding.nl Wees gewaarschuwd..
  1 maand geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Het advies is om nepwaarschuwingen niet te delen. Dit worden hoaxes genoemd.
  1 maand geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  De links in dit bericht zijn absoluut veilig, Jan! 😆
  1 maand geleden
  Iedereen zegt niet openen!