Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 1 week geleden door

  Welke ondernemer, werkzaam in Midden Nederland, zie ik morgen op de 1e netwerkconferentie van 2020 van #OCMN bij Down Under - Horeca & Recreatie in Nieuwegein?  Je bent van harte welkom. De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst! #netwerken #ondernemerschap #ondernemen https://www.eventbri...020-85637276399?
  1 week geleden 1
  Sorry, ik kan niet. Ben al Down Under 😉. Reis ernaartoe
 • 1 week geleden door

  Echt waar!!!
  1 week geleden 1
  Nou echt niet! Ik vind bellen met mijn mobiel vreselijk; het voelt altijd verder weg van iemand, want bijna altijd slechter geluid, of de ander breekt op, of wat dan ook. En mijn oor wordt steevast erg heet na enkele minuten en mijn mobiel 📱 zelf ook: ik kan dus alleen bellen via luidspreker of met oortjes.
  Als ik rustig wil bellen, pak ik altijd de vaste ☎️!
  1 week geleden 1
  Loes Horst heb je echt een verkeerd mobieltje Loes..maar als je belt.wordt hij heet..zegt genoeg..verkeert mobieltje..
  1 week geleden
  Gerard Lakwijk Nee hoor! Het gebeurt bij iedere mobiel waarmee ik bel. En een zus van mij heeft hetzelfde. Zij heeft Android toestellen, ik iPhones, dit is mijn 4e iPhone al, denk ik. Hetzelfde issue!
  1 week geleden
  Loes Horst vervelend voor je..
  1 week geleden
  Gerard Lakwijk Valt wel mee hoor! Gewoon met oortjes bellen of op speaker voor je mond houden.
  1 week geleden
  Loes Horst oke
 • 1 week geleden door

  Sinds kort ben ik, Paula de Boer, naast de Facebookpagina Nieuws uit Amersfoort ook community-manager van een Facebookpagina met 75.000 volgers, bedoeld voor Utrecht en omgeving.  Heb je belangstelling voor de nieuwtjes en de evenementen? ... klik dan op VIND IK LEUK en VOLGEN ;-) Alle Utrechters Bij Elkaar - https://www.facebook.com/alleutrechters Alle Utrechters bij Elkaar is een amusementspagina voor iedereen die een hart heeft voor Utrecht en alles wat daar bij hoort.  Alle Utrechters bij Elkaar is ook een informatieve Facebookcommunity voor inwoners van Utrecht en directe omgeving, waar iedereen evenementen of interessant nieuws over Utrecht mag plaatsen.
  Natuurlijk mogen er ook (hulp)vragen gesteld worden.  Heb je specifieke vragen? Stel ze gerust en neem contact met mij op via http://www.social-media-suppport.nl of via Facebook Messenger (chat). Er is heel veel mogelijk wanneer de deelnemers aan deze community respectvol met elkaar omgaan en rekening houden met het Algemeen Belang!
 • 2 weken geleden door

  Een sprankelend, gelukkig en gezond 2020 voor jou en je liefsten.. Laten we hopen dat het nieuwe jaar jou brengt waar je naar verlangt!
 • 2 weken geleden door

  Er waart weer een spook rond op Facebook en Messenger! Open de berichten niet van wish4u.co, wish-you.co en love-me.co! #cybercrime #hacking
 • 2 weken geleden door

  In deze briljante #commercial van #Mercedes Benz ontdek je de kracht van #storytelling. Bertha #Benz heeft faam verworven als de eerste automobilist ter wereld. Op 5 augustus 1888 maakte zij, buiten medeweten van haar man Carl Benz (de uitvinder van de benzinemotor), in het gezelschap van haar twee zonen, in de experimentele auto van haar man een rit over een lange afstand. Halverwege moest ze benzine bijvullen, die kocht ze in een apotheek (die nu bekendstaat als het eerste tankstation in de geschiedenis). Het voertuig haalde de maximumsnelheid van 15 km per uur. De officiële reden die Bertha Benz opgaf voor deze lange autorit, was dat zij haar moeder wilde bezoeken. Maar ze had nog een andere reden. Ze vond dat haar man zich te veel op de technische kant van de zaak richtte en te weinig deed om commerciële belangstelling voor zijn uitvinding te wekken. Kijk en geniet!
 • 3 weken geleden door

  Heb jij Kerstvakantie? Misschien heb je nu de tijd om je Facebook-beleving aan je persoonlijke wensen aan te passen.
  Met deze tips is het éven werk... maar je zult er veel plezier van ervaren, dàt beloof ik je! Veel succes!
 • 1 maand geleden door

  Mijn onderbuikgevoel zegt mij dat er iets goed mis is met het vriendschapsverzoek van de 'doodzieke Estreita Vasquezz'. De uitnodiging is een listige aanslag op mijn gevoel (medeleven) en dàt is nu juist de bedoeling.. maar daar tuin ik niet in.. No way!  #Block
  #catfish
  1 maand geleden 1
  Grote kans dat het mens zelf niet eens weet dat ze op Facebook staat🙄
  1 maand geleden Pride & Proud PR en Communicatie 1
  Precies, likefarmers willen gebruik maken van het sentiment van de online kijker.. niemand wordt er beter van!
  1 maand geleden 1
  Ik accepteer sowieso geen enkel vriendschapsverzoek, tenzij ik die persoon echt ken. Nooit.
  1 maand geleden 1
  Hoe zielig om het op zo’n manier te proberen 😡😡😡😡
  1 maand geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Deze vrouw is waarschijnlijk onvrijwillig gebruikt in een facebook Like actie. Deze foto is willekeurig gekopieerd op internet om empathie (medelijden) op te wekken. De plaatser is een #likefarmer, die commercieel gewin heeft bij het plaatsen van deze treurige berichtgeving.
 • 1 maand geleden door

  Ik ontvang met overtollige regelmaat het volgende bericht (zie foto)  Lief Facebooknetwerk, er is werkelijk niemand gebaat met deze like, kopieer en deel-acties, behalve de verzender van dit zogenaamde 'goedbedoelde' empathische bericht om likes en deelacties te scoren.= #scam #likefarming
  Niemand wordt hier beter van.. en zeker niet de mensen die slachtoffer zijn van deze afschuwelijke ziekte. Wanneer men betrokken is, kan men doneren aan het de landelijke organisatie KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society, daar hebben de slachtoffers en de organisatie meer aan, dan het delen van een berichtje op Facebook. #scam #likefarming
 • 1 maand geleden door

  Heb jij een mooie website, maar de online bezoeker vindt deze niet in Google?
  Als professioneel SEO webtekstschrijver is het mijn kracht om met goede zoekmachine optimale #webteksten en #PR via de juiste mediakanalen te bereiken dat een boodschap op dezelfde manier bij de lezer aankomt als mijn opdrachtgever dat beoogt. Ik schrijf en redigeer (web)teksten voor uiteenlopende doeleinden, voor particulieren of voor het bedrijfsleven. Bel me eens voor een vrijblijvende kennismaking!
 • 1 maand geleden door

  2020 komt steeds dichterbij. Dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw social media cheat sheet. Social media platforms blijven eigenlijk constant de bestandsformaten en afmetingen van afbeeldingen veranderen. Daarom vind je hier een overzicht van de verschillende afmetingen en bestandsformaten die je in 2020 nodig zult hebben om je social media te optimaliseren. Dit jaar vind je de informatie voor de volgende social media platformen: Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter, Pinterest, Tumblr, Snapchat, Ello en de Chinese Weibo en WeChat. In de infographic staan alle formaten voor allerlei soorten afbeeldingen, zoals profielfoto's, headers en uitgelichte afbeeldingen.
 • 1 maand geleden door

  Bizar hoe men in 1835 dacht over electriciteit.. wat zouden we zijn zonder? Eigenlijk is de 'algemene' perceptie onveranderd in de huidige tijd. Alles wat nieuw is, wekt weerstand op..
  Smartphones, 5G, WiFi, cloudopslag etc. Gelukkig is het gebruik van electriciteit niet dodelijk gebleken, behalve bij onveilig kluswerk of wanneer je de pech hebt om op de electrische stoel te zitten.
 • 1 maand geleden door

  Wat is jouw online reputatie?
  Je online reputatie is het beeld dat consumenten van jou of jouw bedrijf hebben, gerelateerd aan de uitingen of de #communicatie dat men kan vinden op internet. Dit beeld wordt gevormd door het bezoeken van: √ Jouw #website
  √ Nieuwsberichten in de media
  √ #Socialmedia accounts
  √ Reviews over jouw bedrijf Het imago van jouw bedrijf of van jezelf wordt bepaald door jouw online branding en hoe anderen daarop reageren. De totaalindruk van consumenten bepaalt of jouw online reputatie positief of negatief is. Wellicht is het interessant om advies in te winnen over reputatiemanagement? Neem dan eens contact met mij op!  https://www.social-m....nl/contact.html #online #zichtbaarheid #onlinebranding #profilering #reputatiemanagement
 • 1 maand geleden door

  Reclame scoort als het een reactie uitlokt, moet Hornbach gedacht hebben. En dat is gelukt. Ze plaatsten op hun Instagram een bericht over gereedschap dat bij sommigen mensen in het verkeerde keelgat schoot.
  1 maand geleden 1
  Gereedschap in het verkeerde keelgat.
 • 1 maand geleden door

  Voor mijn eigen bedrijf Pride & Proud PR en Communicatie, zoek ik altijd verbindingen.  In oktober 2019 werd ik uitgenodigd bij OCMN ofwel Ondernemers Conferenties Midden Nederland, voor kennismaking met het netwerk.
  Deze maandelijkse bijeenkomsten worden doorgaans bezocht door 50 tot 100 ondernemers. De toegang is gratis en interessant voor elke ondernemer die actief is in Midden-Nederland. Daarnaast brengt #OCMN georganiseerd en resultaatgericht vakspecialisten samen om opdrachtgevers een 'one-stop-shop' oplossing aan te bieden in de volgende specialismen: - back office support (secretariële ondersteuning)
  - events (organisatie en marketing voor evenementen)
  - juridisch consult
  - ICT support (voor àlle IT oplossingen)
  - webcare en social media support
  - design studio (grafisch ontwerp huisstijlen, logo's, DTP voor periodieken, webdesign en ontwikkeling) Omdat OCMN zich steeds meer rendementgestuurd en vraaggeörienteerd focust op de ondersteuning van ondernemingen, is er de behoefte ontstaan een Communicatie en PR professional aan te stellen voor de online branding en de zoekmachine-optimalisatie enerzijds, en het coördineren van de communicatie vanuit de diverse specialistische labels anderzijds.  Per 1 december 2019 ga ik mijn expertise inzetten voor de Communicatie, Public Relations, Social Media en de webcontent bij OCMN.
  1 maand geleden 1
  Maandelijks bijeenkomst......nog nooit van gehoord
 • 1 maand geleden door

  De razendsnelle evolutie van een bureau vanaf 1980..  #digital #socialmedia #cleandesk
 • 1 maand geleden door

  Ben jij druk met je zakelijke beslommeringen?  Ben je niet zo goed in taal, maar wel in het management van je bedrijf?  Zou je meer rendement willen krijgen vanuit je social media kanalen? Misschien kunnen wij samenwerken?
  Ik ben goed in het bedenken, maken en plaatsen van unieke berichten voor jouw social media kanalen.  Natuurlijk onderzoek ik jouw zakelijke pré en pro's en kan ik jouw website en concurrenten analyseren. Daarmee weet ik wat ik moet posten om jouw volgers te interesseren. Een social media support abonnement is al beschikbaar voor € 150 per maand exclusief BTW! Dit betekent kortgezegd, dat ik continuïteit breng in je social media content.  Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek! https://www.social-media-support.nl
 • 1 maand geleden door

  Een goede website is het halve werk... Heb je al een website? Kijk er eens kritisch naar, door de ogen van jouw online bezoeker.  Staat alles wat de online bezoeker mag verwachten op de website?
  Is het duidelijk hoe iemand een afspraak kan maken?
  Is de aangeboden dienstverlening goed te vinden en te bekijken?
  Is de informatie op je website up-to-date? https://www.social-m...l/webdesign.html
 • 1 maand geleden door

  Herken jij het volgende scenario? Met een hoofd vol plannen begin je enthousiast aan je nieuwe website. Je wilt niet te veel geld uitgeven, dus kijk je naar goedkope, of nog liever, gratis oplossingen.  Oei.. als je ermee aan de slag gaat, blijkt het maken van je website minder simpel dan je dacht en kost het je té veel tijd.⏰  🤔 Heb je geen idee waar je beginnen moet? 🤨Is het resultaat wel helemaal naar je zin?  😰Het enthousiasme waarmee je aan je project begon, is verdwenen.  ⛔ Stop met doe-het-zelven. Het is de hoogste tijd dat jouw website voor jou gaat werken, in plaats van andersom.  ✔️ Een #website die gezien mag worden
  ✔️ Natuurlijk, mét #SEO webteksten die ook fijn leesbaar blijven voor de online bezoeker
  ✔️ Met een snelle laadtijd
  ✔️ Geschikt voor mobiel gebruik
  ✔️ Waarmee je goed vindbaar bent in de zoekmachine
  ✔️ Je een investering doet, waarmee je in één keer klaar bent, mét een goed technisch en visueel resultaat
  ✔️ Altijd up-to-date en veilig is
  ✔️ Die ervoor zorgt dat je bezoekers klanten worden.  Meer weten? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan!  Ik werk samen met diverse #webdesigners en kan elke wens invullen voor een particulier, #Stichting #ZZP en #MKB. https://www.social-m...l/webdesign.html