Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA TRAININGEN en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 2 dagen geleden door

  Je kunt met de WhatsApp-functie 'Klik en chat' met iemand appen zonder dat je zijn of haar telefoonnummer hebt opgeslagen in het adresboek van je telefoon.  Lees hier hoe het werkt:
 • 2 dagen geleden door

  Liefde maakt blind... Nigeriaanse internetcriminelen slaan een grote slag in Nederland met #Datingfraude. Op Facebook zwermen veel Catfish profielen, die je vrij eenvoudig kunt herkennen https://www.social-m...ocial-media.html
  2 dagen geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Ja, wonderlijk toch?
  2 dagen geleden 1
  Stekeblind...😱
 • 3 dagen geleden door

  Agile & Scrum ... #jeuktaal
 • 1 week geleden door

  De boodschap is klip en klaar.. Niet delen, alsjeblieft! #Whatsapp #Hoax #Argentinië
 • 1 week geleden door

  Heb je een eigen bedrijf en wil je jezelf online zichtbaar en vindbaar voor klanten of opdrachtgevers maken? Een website maken lijkt vrij eenvoudig... maar als je er geen ervaring in hebt, kom je snel terecht in een jungle van informatie en mogelijkheden. Welke keuzes moet je maken en hoe kom je tot een goed resultaat?
  Ik help je met keuzes en laat je zien waar je op moet letten. Zo begin jij aan een website die bij de tijd is en waarmee je weer voor de dag durft te komen, zonder dat je een dure webdesigner hoeft in te huren!
 • 1 week geleden door

  Weet jij het verschil tussen adverteren en #PublicRelations?
  Ik wel!
 • 1 week geleden door

  Mijn website werd 2.660 keer bekeken in de afgelopen maand December 2019 en 122.000 keer vertoond in de zoekmachine in 1 maand! Omdat ik zoekmachineoptimalisatie toepas met aansprekende teksten, heeft mijn website 4 posities verworven op zoektermen en is daarmee op nummer 1 in de Google ranking gepositioneerd! Dit was niet mogelijk geweest, wanneer ik een website had in Wordpress, Strato of Wix.
  Ik heb gekozen voor het geavanceerde content management systeem van CFconsultancy webdesign, wat mij bewezen resultaten heeft opgeleverd.  https://www.social-media-support.nl/ Dank daarvoor Ceasar Feijen!
 • 1 week geleden door

  𝙷𝚎𝚋 𝚓𝚒𝚓 𝚎𝚎𝚗 𝚠𝚎𝚋𝚜𝚒𝚝𝚎 𝚒𝚗 𝚆𝚘𝚛𝚍𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜*, 𝙹𝚘𝚘𝚖𝚕𝚊, 𝚆𝚒𝚡 𝚘𝚏 𝚂𝚝𝚛𝚊𝚝𝚘? Ben jij de complexheid, de terugkerende updates, de onmogelijkheden, de beveiligingsissues of de lay-out beu? Loop je vast in de ontwikkeling of de functionaliteit van je website? Wordt jouw bedrijf of organisatie niet gevonden op zoektermen in de zoekmachines? Ik heb goed nieuws. Je kunt gebruikmaken van de Nieuwjaarsactie van Pride & Proud PR en Communicatie, in samenwerking met CFconsultancy webdesign ! In de maand januari 2021 kost een goedwerkende website met een betrouwbaar en eenvoudig te bedienen Content Management systeem slechts € 750 excl. btw.  Voor € 140,= per jaar excl. btw wordt jouw website gehost en onderhouden  Wat kun je verwachten? ✔ hoger scoren in Google door zoekmachineoptimalisatie
  ✔gebruiksvriendelijk Nederlandstalig Content Management Systeem
  ✔ 5 webpagina's'**
  ✔ een supersnelle laadtijd en toptechniek wat belangrijk is voor de vindbaarheid
  ✔ geïntegreerde zoekmachine optimalisatie tools
  ✔ uitstekende leesbaarheid en navigeerbaar op mobiele apparaten
  ✔ optimale beveiliging voor hacks
  ✔ social media koppelingen
  ✔ training (ca. 1 uur) om zelf te werken aan je website
  ✔ persoonlijk advies  * Ben jij wél tevreden over je Wordpress website, maar heb je hulp nodig bij het onderhouden of bij het schrijven van zoekmachine-optimale webteksten, dan kun je ook op mij rekenen! ** Wil je meer webpagina's omdat je veel content hebt of gevonden wilt worden op meer zoektermen, is dat uiteraard ook mogelijk!
  In dat geval bereken ik een betaalbare meerprijs. Neem eens contact met mij op! 0620560667
  https://www.social-m...l/webdesign.html
 • 2 weken geleden door

  Wil jij in 2021 vindbaar zijn op internet? Ik adviseer je graag! #webdesign #webteksten #contentcreatie #marketing #socialmedia #socialmarketing
 • 3 weken geleden door

  2020 is voor velen geen topjaar gebleken.
  Het jaar begon als vanouds met een paar zorgeloze eerste weken.
  Toen kwamen er onheilspellende berichten over een dreigende pandemie.
  Je vroeg je misschien af "gaat dit gevolgen hebben voor mij... of voor wie?" Vakanties zijn niet doorgegaan, etentjes, uitjes, feestjes en evenementen werden afgelast.
  Zelfs in de Decembermaand is een uitbundig feestje in deze COVID-19 tijd ongepast.
  Wij moeten ons op sociaal vlak veel laten ontgelden.
  Maar wanneer we doorzetten en het virus kunnen beteugelen zijn we échte helden! Ik ben qua gezondheid of financieel niet door het COVID virus geraakt,
  Ik hoop ook dat jij of jouw familieleden geen ernstige corona-gevolgen hebben meegemaakt. Laten we in 2021 een beetje extra omzien naar elkaar.
  Voor nu wens ik je goede Kerstdagen en een héél gezond en gelukkig Nieuwjaar! ❤
 • 3 weken geleden door

  Ik had eigenlijk verwacht dat mijn telefoon roodgloeiend zou staan... maar dat kan nog komen! 😁
 • 3 weken geleden door

  Wat is online vindbaarheid? "Online vindbaar zijn" betekent dat zoekmachines jouw website nomineren en hoog in de ranking plaatsen als er een bepaalde zoekterm wordt ingetypt. En hoe hoger je komt, hoe groter de kans dat er iemand op je website klikt.
  Van alle zoekmachine gebruikers gaat maar 25 procent naar resultaten die op de 6e plaats staan of lager en maar 10 procent bladert door naar een volgende pagina. Het is belangrijk om binnen de top 5 te belanden.
  Zoekmachines gebruiken hun specifieke algoritme om websites te rangschikken. Door op deze algoritmen in te spelen verbetert je online vindbaarheid. Want als jij een pizzazaak in #Amersfoort hebt en er wordt een zoekterm ‘pizza Amersfoort’ ingetypt, dan wil jij natuurlijk op de eerste plaats komen te staan. Met name voor #horeca #eventsmanagement #toerisme kan een goede website het verschil maken. Ik weet uit ervaring dat snelle, veilige en werkende websites met een goede structuur voorrang krijgen in de Google zoekresultaten. Neem eens contact op info@social-media-support.nl https://www.social-media-support.nl/
 • 4 weken geleden door

  Regelmatig proberen criminelen in korte tijd duizenden euro’s binnen te halen via professioneel ogende malafide webshops.
  De producten die je bestelt worden niet geleverd. Om de website zo echt mogelijk te laten lijken zorgen de #internetcriminelen voor een KvK-nummer, een (contact)adres, een webwinkelkeurmerk én betalen via iDeal. Wees alert! Lees hier hoe je kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van #cybercrime.
 • 1 maand geleden door

  Veel kerstcommercials zijn hysterisch en over de top! Maar deze video bezorgt mij kippenvel ... en is hartverwarmend tegelijkertijd 💗  #commercial #kerst
 • 1 maand geleden door

  2020 is niet voor iedereen een topjaar gebleken.
  Tuurlijk... de zaken liepen als vanouds in de eerste 8 weken.
  Toen kwamen er onheilspellende berichten over een mogelijke pandemie.
  Iedereen vroeg zich af; gaat dit gevolgen hebben voor mij... voor mijn collega's of voor wie? Vakanties zijn niet doorgegaan, etentjes, uitjes, feestjes en evenementen werden afgelast.
  Zelfs in de feestmaand is de sinterklaas- of kerstviering in de huidige COVID-19 tijd ongepast.
  Wij moeten ons op persoonlijk en sociaal vlak heel veel laten ontgelden.
  Maar wanneer we doorzetten en het virus kunnen beteugelen zijn we échte helden! Ik weet dat de horeca-, de reis- en de evenementbranche in een moeilijke tijd verkeert, en zie op social media veel initiatieven voor steun, die worden gewaardeerd.
  Ik zoek ondernemers in de horeca-, reis- of eventwereld die mijn hulp nodig hebben voor online zichtbaarheid.
  Uiteraard tegen een kortingstarief... want ik hecht, in deze situatie, waarde aan saamhorigheid.
  Ik geloof in vereende krachten en daar heb ik altijd een andere partij bij nodig... JIJ! Mocht je interesse hebben in mijn aanbod, schroom dan niet en bel mij. http://www.social-media-support.nl
 • 1 maand geleden door

  We leven in een tijd waar we veel online kopen bij webshops.
  Dat weten ook mensen met verkeerde bedoelingen... maar
  kunnen oplichters op jouw adres en op jouw kosten bestellingen plaatsen?
 • 1 maand geleden door

  Eᴠᴇɴ ᴠᴏᴏʀsᴛᴇʟʟᴇɴ: Pᴀᴜʟᴀ ᴅᴇ Bᴏᴇʀ ɪs ᴍɪᴊɴ ɴᴀᴀᴍ
  Kᴇɴɴɪsᴍᴀᴋᴇɴ ᴍᴇᴛ ᴊᴏᴜ ᴏꜰ ᴊᴇ ʙᴇᴅʀɪᴊꜰ ʟɪᴊᴋᴛ ᴍɪᴊ ᴀᴀɴɢᴇɴᴀᴀᴍ.
  Pʀɪᴅᴇ & Pʀᴏᴜᴅ PR ᴇɴ Cᴏᴍᴍᴜɴɪᴄᴀᴛɪᴇ ɪs ᴅᴇ ɴᴀᴀᴍ ᴠᴀɴ ᴍɪᴊɴ ᴢᴀᴀᴋ;
  ʙᴇᴅʀɪᴊᴠᴇɴ ʜᴇʟᴘᴇɴ ᴍᴇᴛ ʜᴜɴ ʙʀᴀɴᴅɪɴɢ ɪs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴍᴀɪʀᴇ ᴛᴀᴀᴋ. Iᴋ ʟᴇᴠᴇʀ ᴅɪᴇɴsᴛᴠᴇʀʟᴇɴɪɴɢ ɢᴇʜᴇᴇʟ ᴏᴘ ᴍᴀᴀᴛ
  ᴡᴀᴀʀᴍᴇᴇ ᴊᴏᴜᴡ ɴᴀᴀᴍsʙᴇᴋᴇɴᴅʜᴇɪᴅ ɢʀᴏᴇɪᴇɴ ɢᴀᴀᴛ.
  Vᴇᴇʟ ᴢᴀᴋᴇʟɪᴊᴋᴇ ᴏᴘᴅʀᴀᴄʜᴛɢᴇᴠᴇʀs, ɢʀᴏᴏᴛ ᴇɴ ᴋʟᴇɪɴ,
  ᴡᴇᴛᴇɴ ᴅᴀᴛ ᴢᴇ ᴠᴏᴏʀ ʜᴜɴ ᴏɴʟɪɴᴇ ᴘʀᴏꜰɪʟᴇʀɪɴɢ ʙɪᴊ ᴍɪᴊ ᴍᴏᴇᴛᴇɴ ᴢɪᴊɴ. Eᴇɴ ᴀᴀɴᴛᴀʟ ᴄᴀsᴇs ᴡɪʟ ɪᴋ ʜɪᴇʀ ɢʀᴀᴀɢ ɢᴇᴠᴇɴ,
  ʜᴇᴛ ɪs ᴍᴀᴀʀ ᴇᴇɴ ɢʀᴇᴇᴘ, ᴅᴀᴛ ᴢᴇɢ ɪᴋ ᴍᴀᴀʀ ᴇᴠᴇɴ.
  Wᴇᴇᴛ ᴊɪᴊ ᴅᴀᴛ ɪᴋ ᴠᴏᴏʀ ᴋʟᴀɴᴛᴇɴ sᴏᴄɪᴀʟ ᴍᴇᴅɪᴀ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛs ʙᴇʜᴇᴇʀ?
  Dᴇ ᴄʀᴇᴀᴛɪᴇᴠᴇ ᴄᴏɴᴛᴇɴᴛ ᴅɪᴇ ɪᴋ ᴘʟᴀᴀᴛs, ᴡᴀᴀʀᴅᴇʀᴇɴ ᴢɪᴊ ᴢᴇᴇʀ. Mɪᴊɴ ᴏᴘᴅʀᴀᴄʜᴛɢᴇᴠᴇʀs ᴠᴏᴇʟᴇɴ ᴢɪᴄʜ ᴠᴀɴ ᴅʀᴜᴋ ʙᴇᴠʀɪᴊᴅ,
  ᴡᴀɴɴᴇᴇʀ ɪᴋ ᴍɪᴊ ʙᴇᴋᴏᴍᴍᴇʀ ᴏᴍ ʜᴜɴ ᴏɴʟɪɴᴇ ᴘᴜʙʟɪᴄɪᴛᴇɪᴛ.
  Oᴏᴋ ᴏᴠᴇʀ ᴡᴇʙᴅᴇsɪɢɴ ɢᴇᴇꜰ ɪᴋ ᴅᴏᴇʟɢᴇʀɪᴄʜᴛ ᴀᴅᴠɪᴇs
  ᴇɴ ɢᴇᴇꜰ ᴍɪᴊɴ ᴋʟᴀɴᴛᴇɴ ᴅᴇ ᴋᴇᴜᴢᴇ ᴜɪᴛ ᴛᴀʟ ᴠᴀɴ ᴏᴘᴛɪᴇs. Iᴋ ᴠɪɴᴅ ʜᴇᴛ sᴄʜʀɪᴊᴠᴇɴ ᴠᴀɴ ᴡᴇʙᴛᴇᴋsᴛᴇɴ ᴇᴇɴ ʜᴇᴇʀʟɪᴊᴋ ᴛɪᴊᴅᴠᴇʀᴅʀɪᴊꜰ,
  ᴡᴀᴀʀʙɪᴊ ɪᴋ ᴅᴇ ᴅɪᴇɴsᴛᴠᴇʀʟᴇɴɪɴɢ ᴠᴀɴ ᴋʟᴀɴᴛᴇɴ ᴄʀᴇᴀᴛɪᴇꜰ ʙᴇsᴄʜʀɪᴊꜰ.
  Zᴏᴇᴋᴍᴀᴄʜɪɴᴇᴏᴘᴛɪᴍᴀʟɪsᴀᴛɪᴇ ɪs ᴇᴇɴ ɪɴɢᴇᴡɪᴋᴋᴇʟᴅᴇ ᴅɪsᴄɪᴘʟɪɴᴇ,
  ᴡᴀᴀʀᴍᴇᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇs ᴇᴇɴ ɢᴏᴇᴅᴇ ᴘʟᴇᴋ ᴠᴇʀᴏᴠᴇʀᴇɴ ɪɴ ᴅᴇ ᴢᴏᴇᴋᴍᴀᴄʜɪɴᴇ. Dᴀᴛ ᴇᴇɴ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴇɢᴇɴᴡᴏᴏʀᴅɪɢ ɢᴏᴇᴅ ᴍᴏᴇᴛ ʀᴇɴᴅᴇʀᴇɴ,
  ᴋᴀɴ ᴇᴇɴ ᴏɴᴅᴇʀɴᴇᴍᴇʀ ᴀɴɴᴏ 2020 ɴɪᴇᴛ ᴍᴇᴇʀ ɴᴇɢᴇʀᴇɴ.
  Eᴇɴ ɢᴏᴇᴅᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ, ᴅᴀᴀʀ ᴡᴏʀᴅᴛ ᴊᴏᴜᴡ ᴏᴍᴢᴇᴛ ʙᴇᴛᴇʀ ᴅᴏᴏʀ,
  ᴅᴀᴛ ᴍᴀᴀᴋᴛ ᴊᴏᴜ sᴜᴄᴄᴇsᴠᴏʟ.. ᴅᴀᴀʀ ɢᴀ ɪᴋ ᴠᴏᴏʀ! Dᴀɴᴋᴢɪᴊ ᴅᴇ ᴀᴀɴᴡᴇᴢɪɢʜᴇɪᴅ ᴠᴀɴ sᴏᴄɪᴀʟᴇ ɴᴇᴛᴡᴇʀᴋᴇɴ
  ᴋᴜɴ ᴏᴏᴋ ᴊɪᴊ ᴀᴀɴ ᴊᴇ ᴢɪᴄʜᴛʙᴀᴀʀʜᴇɪᴅ ᴡᴇʀᴋᴇɴ.
  Iᴋ ɢᴇᴇꜰᴛ ᴛʀᴀɪɴɪɴɢ ᴏꜰ ᴘᴇʀsᴏᴏɴʟɪᴊᴋ ᴄᴏɴsᴜʟᴛ ᴏᴘ ᴠᴇʀᴢᴏᴇᴋ,
  ᴠᴏᴏʀ Tᴡɪᴛᴛᴇʀ, Pɪɴᴛᴇʀᴇsᴛ, LɪɴᴋᴇᴅIN ᴏꜰ Fᴀᴄᴇʙᴏᴏᴋ. Hᴇᴇʟ ᴠᴇᴇʟ ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛᴇɴ ᴠᴇʀʟᴏᴘᴇɴ ᴛᴇɢᴇɴᴡᴏᴏʀᴅɪɢ ᴏɴʟɪɴᴇ,
  ᴅᴀᴛ ᴋᴀɴ ᴠʀɪᴊ ᴇᴇɴᴠᴏᴜᴅɪɢ ᴇɴ ᴅᴀᴛ ɪs ꜰɪᴊɴ.
  Wᴀɴɴᴇᴇʀ ᴊɪᴊ ᴍᴇ́ᴇ́ʀ sᴛʀᴏᴏᴍʟɪᴊɴɪɴɢ ᴡɪʟᴛ ɪɴ ᴊᴏᴜᴡ ᴏɴʟɪɴᴇ ᴛᴀᴋᴇɴ
  ᴋᴜɴɴᴇɴ ᴡᴇ sɴᴇʟ ᴇᴇɴ ᴠɪʀᴛᴜᴇʟᴇ ᴀꜰsᴘʀᴀᴀᴋ ᴍᴀᴋᴇɴ! https://www.social-m....nl/contact.html
 • 1 maand geleden door

  Het is de meest hardnekkige hoax die op Facebook rondgaat. Het plaatsen van een auteursrechtverklaring zou de content die je op Facebook plaatst beschermen. Daarmee wordt veronderstelt dat er minder of geen inbreuk op je privacy gemaakt kan worden....  Helaas...het is volstrekt zinloos om de auteursrechtverklaring te delen op Facebook. Wanneer je het niet eens bent met de spelregels van Facebook, moet je simpelweg niet deelnemen aan het 'spelletje', want de regels kun je nu eenmaal niet veranderen.  Je hebt maar één keus.. je facebookaccount opheffen.
  Maar ik kan je geruststellen, ieder social medium maakt gebruik van datgene wat je online achterlaat.. maar hebben we daar nu met z'n allen last van??? https://www.charlott...ok-auteursrecht/
 • 1 maand geleden door

  Dit cartooneske manneke is een superheld, hij redt mensen van te veel sociale media en brengt ze weer bij elkaar.  Deze grappige animatie maakt deel uit van een documentaire voor een schoolproject over sociale media.
 • 1 maand geleden door

  Ik kom ze dagelijks online tegen.. catfishes (katvissen) vermomd als Generaal van de US Army of naar gewenst United Nations, als Project Director van een boorplatform in de Stille Zuidzee, als Sjeik van een vaag oliestaatje... of als liefdevol kijkende weduwnaar met een schattige peuter op zijn arm, een roos in zijn vrije hand.. en een snelle bolide of luxe zeiljacht als achtergrondfoto...🤣 Weet jij hoe je online bedriegers (mensen die een andere identiteit aannemen) snel kunt herkennen? Heb jij er ervaring mee, heb jij tips? Laat het me weten, ik schrijf er graag een blog over op mijn website.
  http://www.social-media-support.nl