Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA TRAININGEN en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 22 uur geleden door

  Ben jij tevreden over je huidige website en over de behaalde omzet?  Misschien kun je mijn hulp gebruiken wanneer ❌ Je website alleen een online visitekaartje is
  ❌ Er weinig online bezoekers zijn op je website
  ❌ Je onzichtbaar bent in de zoekresultaten in Google
  ❌ Geen goede resultaten krijgt met online campagnes Is het jouw wens om  ✔️ Een heldere online profilering te hebben, waar het direct duidelijk is wat jouw dienstverlening inhoudt of waar jouw expertise ligt?
  ✔️ Beter zicht- en vindbaar te zijn in Google?
  ✔️ Meer conversie (resultaat) te krijgen via online marketing?
  ✔️ Een beter inzicht te hebben in de mogelijkheden op Internet?
  ✔️ Meer succes te hebben met online activiteiten? Neem dan eens contact met mij op. Bij een adviesgesprek krijg je veel handige tips en simpel uitvoerbare verbeterpunten, die specifiek gericht zijn op jouw onderneming. Heb je nog geen website of ben je toe aan een ultramoderne website? Dan kan ik je helpen bij het zoeken naar de juiste website oplossing, geheel gericht op jouw wensen en passend bij jouw doelgroep.
  Ik werk samen met webdesigners die verschillende platformen (CMS) aanbieden... voor elk wat wils! Een consult kan je veel tijd en geld besparen!
 • 2 dagen geleden door

  Er is weer 'ongedierte' ontdekt op de digitale snelweg... Wees gewaarschuwd!

  2 dagen geleden
  En nu nog winnen plaats van achter mij rollator lopen past die mooi in
  2 dagen geleden
  Floortje jij had deze gedeeld toch
 • 4 dagen geleden door

  Vier tips: Zo maak je de beste foto's met je smartphone
 • 1 week geleden door

  Wat is Grooming?
  Grooming is digitaal kinderlokken. Jongeren zijn veel online. Ze gamen, melden op social media wat ze aan het doen zijn en chatten met leeftijdsgenoten. Maar op internet kan iedereen zich anders voordoen en ook kinderlokkers zijn online. Zij doen zich voor als een leeftijdgenoot en gaan zo op zoek naar een slachtoffer. De groomer maakt misbruik van de natuurlijke nieuwsgierigheid die een jongere heeft. Voorafgaand aan een feitelijke ontmoeting heeft de volwassene vaak veelvuldig online contact gehad met de jongere. Dit online contact kan bijvoorbeeld bestaan uit e-mailcontact, seksueel getinte chats, maar kan ook bestaan uit het laten verrichten van seksueel getinte handelingen voor de webcam. Dit kan vervolgens als chantagemiddel worden gebruikt om een minderjarige tot verder gaande seksuele handelingen en/of een feitelijke ontmoeting te dwingen. Lees hier het artikel over de ontsnapte TBS-er uit de Pompekliniek.
 • 2 weken geleden door

  Een goede website maken die SEO-proof is, wordt vaak onderschat. Wanneer je website er qua lay-out en tekst aantrekkelijk uitziet, is dat geen garantie voor online succes.
  Een SEO-strategie vóórdat je je website laat maken is belangrijk voor online vind- en zichtbaarheid.
  SEO staat voor Search Engine Optimization, hetgeen betekent dat een website is ingericht met relevante zoekwoorden, een juiste webstructuur, links en heldere webteksten.
  Dit resulteert in goede vindbaarheid in de zoekmachines. Vorige week heb ik de SEO website Van Rhee Plaagdierenbestrijding in Uddel opgeleverd.
  De lay-out en het CMS is van mijn compagnon CFconsultancy, een ontwikkeling van Ceasar Feijen.  #SEO #webdesign #online #websites #google #zoekmachineoptimalisatie https://www.plaagdierenbestrijding.nu/
  1 week geleden Pride & Proud PR en Communicatie
  Van Rhee Plaagdierenbestrijding
 • 2 weken geleden door

  Wat heb jij geregeld voor jouw 'nalatenschap' op Social media? Ik schreef een artikel over welke stappen je nu al kunt nemen voor het geval je zou komen te overlijden. https://www.social-m...-overlijden.html
 • 2 weken geleden door

  Weet je wat ik zo handig vind van de LinkedIN chat? Je kunt videos, foto's, bijlagen, maar ook een gif (korte video) toevoegen. Daarnaast kun je je locatie delen met je chatcontact en in de chat je agenda checken (klik op de afbeelding en vind de button rechtsonderin) om snel een afspraak te plannen via zowel de Android- als IOS-app van LinkedIn. Maak jij er al gebruik van? #linkedIN #tip
 • 2 weken geleden door

  Je bedrijf of organisatie zo sterk mogelijk presenteren aan je doelgroep is een uitdaging. Een promotiefilm kun je perfect inzetten. Maar hoe pak je dat goed aan? Breng je unieke kracht in beeld. Niet met lange teksten, maar met beelden die de kijker nieuwsgierig maken. Ik werk samen met videoproducers die veel ervaring hebben met het maken van promotiefilms en animaties. Ik zorg voor de teksten en wij samen maken jouw video de moeite van het bekijken waard! Wij begeleiden jouw bedrijf van een sterk script tot aan de vloeiende eindmontage. Door goede inzet van social media en plaatsing op je website, zorgen wij ervoor dat jij met een uitnodigende promotiefilm je doelgroep bereikt. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem eens contact met mij op! https://www.social-m...imatievideo.html
 • 2 weken geleden door

  Ik werk samen met diverse webontwikkelaars en bedrijven die gespecialiseerd zijn in #online #marketing. Dit betekent voor jou volledige ontzorging en een grote variëteit aan webdesigns, #videomarketing, #animatiedesign, en #SEO, Neem eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
 • 2 weken geleden door

  Het klinkt heel logisch... wanneer je website niet vindbaar is, wordt jouw bedrijf niet gevonden door potentiële klanten of opdrachtgevers.
  Mocht je het voor elkaar hebben dat jouw website wél terug te vinden is in de zoekresultaten op Internet, maar is je webdesign rommelig, de structuur onoverzichtelijk, dan krijgt de online bezoeker geen antwoord op zijn zoekvraag en zal hoogstwaarschijnlijk geen contact met jouw bedrijf opnemen. De potentiële klant haakt af en zoekt verder...  Een snelle, zoekmachinevriendelijke website met een aantrekkelijk webdesign en gebruiksvriendelijke structuur is jouw investering waard! https://www.social-m...l/webdesign.html
 • 2 weken geleden door

  Je brein is van nature supersnel afgeleid, zeggen experts, ook op je werk. Japke-d. Bouma verzamelde de beste tips wat je daaraan kunt doen. Maar de belangrijkste tip voor een betere concentratie is:
  Doe werk dat je écht interesseert. Weet je nog dat je vroeger, ruim voor de smartphone, een spannend boek kon lezen en daarmee zomaar een paar uur van de wereld kon zijn? Zo is het ook met je werk. Als dat een spannend boek voor je is, kunnen zelfs je collega’s, baas en sociale media je brein niet uit zijn concentratie rammen.
  2 weken geleden 1
  Sieb van Houten
 • 3 weken geleden door

  Tip: Hoe kun je op een makkelijke manier de achtergrond verwijderen uit een foto?
  Ben je niet zo handig met fotobewerkingsprogramma's als Photoshop of zit je in tijdnood, dan helpt de website https://www.remove.bg je in 1 klik het onderwerp van je foto losstaand te maken. Gratis en supermakkelijk!
 • 3 weken geleden door

  Op mijn website geef ik antwoord op veelgestelde vragen over social media, online branding en SEO (zoekmachineoptimalisatie). Je kunt ook zoeken door te klikken op het tabblad tips of via het loepje rechtsboven op mijn website.
  Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op en ik zal je vraag beantwoorden. Je kunt mailen, chatten, whatsappen of bellen!
 • 1 maand geleden door

  Wat houdt Social Media uitbesteden in? ✅ Opzetten of professionaliseren van uw (bedrijfs) pagina’s. Ik geef uw social media profielen een professionele make-over. ✅ Ik plaats meerdere berichten per week op uw social media kanalen. ✅ Kwalitatieve en gevarieerde statusupdates zorgen voor meer interactie met uw doelgroep. ✅ Korte lijnen. Ik onderhoud contact met u of met de medewerker die verantwoordelijk is voor de marketing binnen uw bedrijf. ✅ Ik zorg ervoor, indien gewenst, dat uw updates onder de aandacht komen van uw doelgroep middels Social Advertising ✅ Een goede social media strategie zal het resultaat geven dat uw fanbase én omzet zal groeien. ✅ U bespaart tijd! #marketing #socialmedia #socialmediasupport #online #Facebook #Twitter #LinkedIN #Pinterest #Google Mijn Bedrijf https://www.social-m...dersteuning.html
 • 1 maand geleden door

  Single? Nog even geduld.. Facebook stort zich binnenkort op de datingmarkt!
 • 1 maand geleden door

  Het Eurovisie Songfestival van 2020 zal plaatsvinden in #Rotterdam. De stad wist Maastricht te verslaan in de strijd om de organisatie van het muziekevenement. De organiserende omroepen hebben vrijdag middels een video met Duncan Laurence in de hoofdrol de winnende stad bekendgemaakt. Mijn vaste opdrachtgever Pop Up Pallets - PUP heeft een mooi project in het vooruitzicht! Ik ben blij dat ik mag ondersteunen op het
  gebied van marketing en social media. Bekijk de video https://www.nu.nl/27...jd-gewonnen.html
  1 maand geleden
  leuk vooruitzicht! Veel succes
 • 1 maand geleden door

  Een akelig geval van sexting.
 • 1 maand geleden door

  Stel, er is een medewerkster ongewenst zwanger geraakt.. wie is daar schuldig aan?
  Dat geeft reuring in een bedrijf of organisatie! Een grappig voorbeeld van #communicatie!
 • 1 maand geleden door

  Als online media consultant wil ik graag op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt op sociaal- media- en cultureel gebied in de regio Utrecht. Ik volg jouw bijdragen graag.. Stuur mij een vriendschapsverzoek, en ik accepteer (in de meeste gevallen)
 • 1 maand geleden door

  Ik werk samen met diverse webontwikkelaars en bedrijven die gespecialiseerd zijn in #online #marketing. Dit betekent voor jou en jouw bedrijf volledige ontzorging en een grote variëteit aan webdesigns, #videomarketing, #animatiedesign, en #SEO, Neem eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! http://www.social-media-support.nl