Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

Facebook plugin voor WordPress

Zorgt een Facebook plugin voor WordPress voor een betere zicht- en vindbaarheid in de Google zoekresultaten?

Pride & Proud PR en Communicatie kan een Facebook plugin voor WordPress installeren op je website, waarbij je slim gebruik maakt van je social media activiteiten om een hogere ranking te verkrijgen in de zoekresultaten. Kijk voor meer informatie naar mijn blog hoger scoren in Google…. want jij wilt toch ook gezien worden?

Zoekmachine-optimalisatie is geïntegreerd.

Updates die je plaatst op Facebook of Twitter, worden niet prominent door Google opgenomen, maar de Facebooktijdlijn, welke via de Facebook plugin voor WordPress wordt vertoond op je website, is zo samengesteld dat Google deze berichten wél opneemt in de zoekmachineresultaten. Je website kun je, door slim gebruik te maken van zoektermen in je facebookupdates, sterk verbeteren als het gaat om zoekmachine-optimalisatie ofwel SEO.

Er zijn nog meer voordelen, wanneer je de tijdlijn van Facebook op je website plaatst.

 • Je updates (berichten, foto’s en video’s) delen op andere social media profielen is een fluitje van een cent.
 • Je Social Media Marketing krijgt een boost, doordat je extra promotie kunt geven aan je diverse portals en daarmee extra ‘buzz’ creëert.
 • Volgen, liken, delen en reageren door je bezoekers is volledig geautomatiseerd.

Meer informatie gewenst? Lees dan mijn artikel:  WordPress plug-in voor integratie Facebooknieuws

Neem contact op en ik laat je de voordelen zien in een vrijblijvend adviesgesprek.

 • 2 dagen geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  'Veel dichter bij een ‘wij’ kun je voorlopig niet komen...' Op Social media is duidelijk waar te nemen dat Nederland snakt naar saamhorigheid. Men wil graag emoties als verdriet, boosheid en verontwaardiging delen.
  Tienduizenden tranende emoji’s om Anne Faber zijn niet betekenisloos
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Let's move! De laatste voorbereidingen zijn in volle gang, in een totaal nieuwe omgeving staan onze professionals klaar voor jou en je bedrijf !
  Rendement2Go naar Databankweg 26 Amersfoort
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Praktische tips met stap-voor-stap uitleg voor het onderhoud aan PC, laptop en mobiele apparaten...
  Maak je computer schoon!
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  HOAX melding (like-farming #AnneFaber) De vermissing van Anne Faber houdt ons land al ruim een week in de greep. Hoewel elke aandacht voor deze zaak goed is, moeten we alert zijn voor lieden die een slaatje proberen te slaan uit deze trieste zaak. De nieuwe Facebookpagina met de naam van Anne is opgezet door een een gewetenloze like-farmer. Like farming is een methode die wordt toegepast om zoveel mogelijk "vind-ik-leuks" in korte tijd te krijgen op een Facebook pagina. In de meeste gevallen wordt deze methode gebruikt door oplichters, die de verkoopwaarde van een pagina op deze manier snel willen opdrijven.
  Likefarming kan worden herkend aan de manier waarop er wordt gevraagd om iets te delen op Facebook. De intentie is een zo groot mogelijk bereik te creëren, dat vervolgens moet resulteren in een stijging van het aantal mensen die de pagina leuk vinden.  Hoewel dit in sommige gevallen wordt toegepast om het ego van de paginabeheerder te voeden, gaat het in de meeste gevallen om een poging tot oplichting.  Uiteraard willen we dat iedereen mee zoekt naar de vermiste Anne. Maar het is ook verstandig uit te kijken voor like-farmers die neppagina’s opzetten om snel rijk te worden.  Advies: Deel geen berichten van like-farmers, daar wordt Anne niet mee gevonden en daar helpen we haar familie niet mee! De officiële Facebook pagina met relevante nieuwsfeiten: https://www.facebook...middennederland/
  Laat een kaarsje rondgaan voor Anne – Hoaxmelding
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Hoe vindt jouw potentiële klant, jouw bedrijf of diensten tussen de miljoenen websites die online staan? Dat doe je door je website beter zicht- en vindbaar te maken voor de online zoekmachines met behulp van SEO. Wat is SEO? SEO is een afkorting voor ‘search engine optimisation’, ofwel zoekmachine-optimalisatie, dat bestaat uit een verzameling handelingen die een website beter online vindbaar maken. Wat doe jij als je een dienst of bedrijf zoekt, of meer informatie wilt over een item, vraagstuk, bedrijf of persoon? Je gebruikt waarschijnlijk een online zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google en typt er zoekwoorden in en kijkt naar de zoekresultaten om vervolgens de klikken of de website datgene aanbiedt, naar waar jij hebt gezocht .  De websites die op pagina 1 of 2 worden getoond hebben hun SEO goed voor elkaar, nu jij nog!
  SEO tips; wordt jouw website wel gevonden?
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Heb je een eigen bedrijf en wil je jezelf online zichtbaar en vindbaar voor klanten of opdrachtgevers maken? Een website maken lijkt tegenwoordig vrij eenvoudig... Maar als je er geen ervaring in hebt, kom je snel terecht in een jungle van informatie en mogelijkheden. Welke keuzes moet je maken en hoe kom je tot een goed resultaat?
  Ik help je met keuzes en laat je zien waar je op moet letten. Zo begin jij aan een website die bij de tijd is en waarmee je weer voor de dag durft te komen, zonder dat je een dure webdesigner hoeft in te huren! http://www.social-media-support.nl
  Heb je een eigen bedrijf en wil je jezelf online zichtbaar en vindbaar
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Heb jij de 'waarschuwing' Bas Visser is een hacker ontvangen op Facebook of via Messenger? Helaas wordt Facebook vaak gebruikt om laster en smaad te verspreiden. Het zal je gebeuren: opeens duikt jouw naam op in een bericht op Facebook. Iemand beschuldigt je van criminele activiteiten, maar je hebt niets misdaan. Niemand gelooft je want ‘het staat op Facebook’. Wie deze Bas Visser ook is – er zijn vele accounts met deze naam – dergelijke beschuldigingen kunnen vervelende gevolgen hebben. Bas Visser is ineens verdacht maar volstrekt onschuldig. Dit soort beschuldigingen zijn pure laster... dus niet delen!
  Heb jij de 'waarschuwing' Bas Visser is een hacker ontvangen op Facebo
  1 week geleden Bert Memelink 1
  Patrick Kruitbosch
  1 week geleden Gerda Kremer-Schoppers
  Miriam Boswinkel,niks aan de hand :) een hoax dus
  1 week geleden Willem van Setten
  Let je ff op Fabio J van der Wolf
  1 week geleden Fabio J van der Wolf
  oke thnx for the warning
  1 week geleden Patrick Kruitbosch
  Henk Kruitbosch
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Sinds juni 2017 kun je gratis berichten plaatsen op Google Mijn Bedrijf welke zichtbaar worden in de Google-zoekresultaten. Deze artikelen worden getoond bij de bedrijfsinformatie in het Knowledge Panel, ofwel de informatie die je bij een desktop-zoekopdracht rechts in beeld ziet verschijnen (zie afbeelding). Hieronder zie je een voorbeeld van Google Mijn Bedrijf, waar ik iedere week gratis extra ruimte gebruik om de mijn diensten onder de aandacht te brengen van het publiek. Helaas vervalt het artikel na een week.  Ook voor mijn opdrachtgevers, plaats ik artikelen in Google en social media portals voor meer online zichtbaarheid.  https://www.social-media-support.nl
  Sinds juni 2017 kun je gratis berichten plaatsen op Google Mijn Bedrij
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Twitter, van oudsher bekend om zijn berichten (microblogs) van 140 tekens, gaat breken met die traditie. De maximale lengte wordt verdubbeld naar 280 tekens. Het begint met een test op kleine schaal, maar het is de bedoeling dat over een tijdje iedereen er gebruik van kan maken. Volgens Twitter hebben gebruikers moeite om hun boodschap in 140 tekens kwijt te kunnen. Dat leidt tot proppen, of 'cramming', zoals Twitter het noemt. Belangrijke woorden worden geschrapt of twitteraars besluiten hun boodschap maar niet te plaatsen.
  Wat mij betreft is dit een waardevolle ontwikkeling. Wanneer je een opsomming ziet van afkortingen, haakt de gemiddelde lezer al snel af.
  Twitter stopt met limiet van 140 tekens
 • 1 week geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Vraag jij aan jouw tevreden opdrachtgevers of klanten om een aanbeveling op LinkedIn? Twijfelende leads (potentiële nieuwe opdrachtgevers) kun je over de streep trekken met positieve reviews van jouw tevreden klanten. Vraag gerust aan hen om iets te zeggen over jou, je product of dienst, je service en wat ze het meest waardeerden in de samenwerking. Zo werk je online aan je reputatie en geef je een gevoel van zekerheid voor nieuwe opdrachtgevers.
  Tot slot, kopieer de aanbeveling en plaats deze op je website! Voor meer tips over online branding... check mijn website https://www.social-media-support.nl/ .
  Vraag jij aan jouw tevreden opdrachtgevers of klanten om een aanbeveli
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Driekwart van de werkende Nederlanders maakt zich op het werk weinig of zeer weinig zorgen over digitale veiligheid. Ze zijn wel bezorgd over online veiligheid thuis.
  De helft van alle werkenden zegt geen informatie te hebben gekregen van de werkgever over veilig online werken. Zo weten veel medewerkers niet wat de veiligheidsprocedures zijn binnen het bedrijf.
  'Nederlanders maken zich op werk minder zorgen over digitale veiligheid'
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Google laat iedereen die dat wil beelden van straten in 360 graden toevoegen aan Street View. Tot nu toe werd de database alleen door Google zelf aangevuld. Google beoordeelt de beelden, en gebruikt de beste beelden op Street View. Als dat beelden van gebruikers zijn, worden die beelden gebruikt.
  Google laat iedereen beelden aan Street View toevoegen
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Op 1 januari 2018 gaat de nieuwe WiV in, de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, die de rechten van geheime diensten bepaalt. In de Wet staat dat geheime diensten van de overheid massaal online communicatie mogen afluisteren, ook van niet verdachte burgers. Minister Plasterk, de baas van de AIVD, zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken over onze privacy, maar de controle over de sleepwet is vaag.
  2 weken geleden De Busscher-de Meester Christiane 1
  We gaan terug in de tijd van de SS
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Het automerk Ford bedacht een perfecte commercial inhakend op het verbod in Saudi Arabië op het autorijden van vrouwen...
  Het automerk Ford bedacht een perfecte commercial inhakend op het verb
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Herdenking 9/11 Twin Towers New York
  Herdenking 9/11 Twin Towers New York
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Don't drink and drive...
  Don't drink and drive...
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Commercial Hiv & AIDS preventie
  Commercial Hiv & AIDS preventie
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Busreclame voor Zoo..
  Busreclame voor Zoo..
 • 2 weken geleden door Pride & Proud PR en Communicatie

  Pride & Proud PR en Communicatie
  Depressiepreventie...
  Depressiepreventie...