Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Wil jij hoger scoren in Google en een zichtbare plaats in de zoekresultaten?

Elke ondernemer wil hoger scoren in Google, maar dat is niet eenvoudig. Het is een heuse competitie om een positie te verkrijgen op de eerste pagina van Google.

Heb je een prachtige website laten maken, maar blijkt dat de online zoeker jouw site niet kan vinden? Zie je jouw website niet terug in de zoekresultaten wanneer je zoekt in de zoekbrowser van Google of Bing op zoektermen?
Dit betekent dat jouw website niet zoekmachinevriendelijk is en er op jouw website geen gebruik gemaakt is van goede SEO (Search Engine Optimization).


Hoe krijgt jouw website een hogere positie in Google?

Je kunt een gespecialiseerd SEO bedrijf vragen je webteksten aan te passen, linkbuilding te laten toepassen of gebruik maken van Google Adwords (ook wel SEA - Search Engine Advertisement genoemd).
Helaas gaan deze oplossingen gepaard met behoorlijke maandelijkse kosten!

Pride & Proud PR en Communicatie, in samenwerking met webdesigner CF Consultancy uit Amersfoort, besteedt standaard veel aandacht aan het positioneren van een website in Google en het vergroten van jouw online zicht- en vindbaarheid. Dat doen wij op een heel effectieve en bovendien betaalbare wijze.
Wij onderzoeken de trefwoorden waarop je graag gevonden zou willen worden en doen een kleine analyse naar je concurrenten.
Bij voorkeur zoeken wij een domeinnaam uit die de juiste, voor jouw bedrijf relevante, trefwoorden bevat.

Het plaatsen van de juiste zoekwoorden in je website en speciale blokken met de bedrijfsgegevens alsmede een goede sitemap, in combinatie met ons beveiligde contentmanagement-systeem, geeft uitstekende resultaten in SEO en de Google ranking en daarmee ook in jouw omzet!.

Deze oplossing is vele malen goedkoper dan werken met een SEO bedrijf of Google Adwords.

Kijk hier voor een paar voorbeelden: YourMindtality, Excellent met Excel, Green Recovery, TrainInge DHome in Hoevelaken of Plaagdierenbestrijding Van Rhee in Uddel.

Vanzelfsprekend is mijn website ook gemaakt in het gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) van CF Consultancy.

Heb je belangstelling voor een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en goed vindbare website met aantrekkelijk webdesign, klik dan op deze link voor meer informatie!


Lees hier meer over zoekmachine-optimalisatie


Om hoger te scoren in Google is de keuze voor domeinregistratie en een goede webhosting essentieel

Bij de ranking in Google is een veilige domeinregistratie en webhosting van je website of je social media site heel belangrijk.
Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf ofwel provider.

CF Consultancy verzorgt de hosting van je social media site inclusief de afhandeling van email, gebruikmakend van optimaal beveiligde servers met een moderatie voor Google voor een een ultiem gebruiksgemak en nog snellere resultaten.
Omdat CFConsultancy niet afhankelijk is van derden, kan deze dienst tegen kostprijs worden aangeboden;

Voor € 140,= per jaar excl. btw wordt jouw website gehost en onderhouden door CFConsultancy

Wil jij ook een betaalbare, gebruiksvriendelijke en zoekmachine optimale website met SEO webteksten en een veilige goede hosting? 
Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek!

 

Bel direct!
bel Paula de Boer

CF Consultancy

 


Gratis social media advies

Heb je belangstelling voor tips en adviezen voor het gebruik van Social media ?
Je kunt mij volgen op Facebook , Twitter , LinkedIn , op mijn LinkedIn Companypage of op mijn Google Bedrijfspagina.