Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Wordt het geen tijd om te werken aan je online profilering?

Ben jij online onzichtbaar?

94% van de Nederlanders heeft toegang tot internet.
Toch komt het vaak voor, dat wanneer ik de naam van een persoon intik in de zoekbrowser van Google, ik geen enkel resultaat te zien krijg.

Hoe kan het in de huidige tijd dat je geen account hebt op Facebook, Linkedin, Twitter of Pinterest? Of dat je gewoonweg niet online te vinden bent?

Je online profilering of -reputatie is van essentieel belang om gevonden te worden in Google

online profileringNatuurlijk weten we allemaal dat Google de allerbeste zoekmachine ter wereld is en verreweg het grootste deel van de markt heeft bezet. Google haalt de informatie om de beste zoekmachine te worden uit de sporen die gebruikers online achterlaten!

Grotere bedrijven en organisaties hebben marketing- en SEO specialisten in dienst die zich dagelijks bezighouden met de ultieme doelstelling “hoog te scoren” in Google.

Als ZZP-er of kleine MKB-er heb je deze dure oplossing normaliter niet, maar het is van essentieel belang dat ook jij je sporen op het internet nalaat, om mee te spelen met het digitale spel.

Hoe zorg je ervoor dat jij met een juiste online profilering bovenaan in Google staat?

Als je online profilering optimaal is, word je hoger gerankt in de zoekresultaten en ben je voor potentiële opdrachtgevers of klanten beter zicht-en vindbaar, hetgeen jouw kansen op nieuwe opdrachten of een betere omzet aanzienlijk zal vergroten.

Ik wil graag met je delen hoe jouw expertises of competenties goed gevonden kunnen worden in Google door middel van een social media training, social media support of door je meer te vertellen over de superhandige tools die beschikbaar zijn. Deze kun je vinden onder mijn tabblad TOOLS op deze website.


Tags:
SEO,zoekmachineoptimalisatie,marketing
Tags: Google,Google+,Zoekmachine


Gratis social media advies

Heb je belangstelling voor tips en adviezen voor het gebruik van Social media ?
Je kunt mij volgen op Facebook , Twitter , LinkedIn , op mijn LinkedIn Companypage of op mijn Google Bedrijfspagina.

Onderaan mijn website kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief.  

Je kunt ook direct bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak! 

 
   « Tips overzicht