Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Social media consult voor ondernemers

social media consult voor ondernemers

Ben jij ondernemer? Wil je advies op het gebied van de online branding van jouw onderneming of dienstverlening? Heb jij behoefte aan een persoonlijk social media consult?

Het is tegenwoordig de normaalste zaak om informatie op het internet te zoeken. Een encyclopedie, woordenboek of geprint naslagwerk wordt niet vaak meer geraadpleegd, want zoeken in Google of een andere zoekmachine is snel en meestal effectief. 
Internet biedt ook ondernemers de mogelijkheid om online gevonden te worden en in contact te komen met de juiste personen of de juiste doelgroep.
Een belangrijke voorwaarde is dat je jezelf goed moet presenteren om jouw doelen te kunnen bereiken. 
Het succes van jouw bedrijf valt of staat met hoe jij omgaat met online en social media.

Naast een zoekmachinevriendelijke website kan slim gebruik van social media en andere online communicatiemiddelen jou helpen om meer zichtbaar te worden op internet.

Pride & Proud PR en Communicatie ondersteunt ondernemers bij het beoordelen, selecteren, afstemmen en bepalen van een social media strategie.

Wat houdt een persoonlijk social media consult voor ondernemers in?

De volgende stappen zal ik nemen om jou te kunnen adviseren op het gebied van social media én jouw online profilering:

  • inventarisatie van je behoeften en wensen
  • vastleggen van je doelstellingen
  • analyseren van je website
  • scannen van jouw social media accounts
  • consult over de mogelijkheden om beter online te presteren
  • tips geven waarmee je jezelf beter online vind- en zichtbaar maakt
  • bespreken verbeterpunten

 

Kortgezegd, voorafgaand aan onze afspraak heb ik in kaart gebracht waar de ‘pijnplekken’ zitten, ik heb mij voorbereid door te bepalen waar jij met jouw specifieke bedrijf aandacht aan moet besteden om beter online zicht- en vindbaar te worden. Wij kunnen afspreken in Hoevelaken, Gemeente Nijkerk, vlak onder Amersfoort of op een door jou gewenste locatie!

Ik geef je niet alleen persoonlijk advies, maar er is ook tijd en ruimte om te werken aan jouw profilering. Ik kan je social media instellingen wijzigen, goede profielbeschrijvingen maken, een bannerfoto voor je maken…. kortom, ik doe er alles aan om jouw ondernemerswensen te vervullen!

“YOUR WISH IS MY COMMAND!

Wanneer je inziet dat een social media consult voor ondernemers toegevoegde waarde heeft voor jouw bedrijf, neem dan vandaag nog contact met mij op.
Mijn tarief voor een consult wordt afgestemd op jouw wensen en de daarmee samenhangende omvang van het te volgen traject.

 

Bel direct!
bel Paula de Boer

Social media uitbesteden? Ik bied social media support aan bedrijven en organisaties.

Tot slot, heb je er al eens over nagedacht om je social media marketing uit te besteden door een abonnement Social Media Support?
Mocht jij weinig tijd of geen talent hebben om goede, aantrekkelijke (web)teksten te schrijven, of wil jij je social media marketing om een andere reden uit handen geven? Social media uitbesteden is tijd besparen en in meerdere opzichten voordelig … Ik doe het graag voor je!

Ik heb veel kennis van social media kanalen, schrijf aantrekkelijke webteksten en weet precies hoe jouw bedrijf op kan vallen of hoe je een (potentiële) doelgroep kunt bereiken.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar social media support


Gratis social media advies

Heb je belangstelling voor tips en adviezen voor het gebruik van Social media?
Je kunt mij, Paula de Boer,  volgen op Facebook , TwitterLinkedIn, op mijn LinkedIn Companypage of op mijn Google Bedrijfspagina.
Ik geef ook specifieke tips over je online branding.