Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

Pride & Proud PR en Communicatie geeft adviezen aan ondernemers om met tips en tools het beste uit Social Media te halen.

Heb je altijd al een groot netwerk willen hebben op Facebook en/of Twitter? Dan is Social Hotspot Wifi Marketing voor jou dé oplossing.

Social Hotspot biedt ondernemers een tool, welke het mogelijk maakt wifi gebruikers om te zetten in ambassadeurs, op zowel Facebook als Twitter.
Het werkt simpel: Jij verschaft je gasten of bezoekers gratis toegang tot internet, in ruil voor een Facebook login, like of check-in, het achterlaten van een e-mailadres of met een wachtwoord,
waarmee je naamsbekendheid en online bereik wordt vergroot. 

Social Hotspot

De inzet van Social Hotspot resulteert in aanzienlijke groei van jouw online netwerk!

Met de tool van Social Hotspot breng je de statusupdates voortaan niet alleen onder de aandacht van je vaste relaties, maar bereik je ook veel nieuwe bezoekers. 
Hiermee wordt het organiseren van evenementen, het aanbieden van speciale acties en rendement halen door te adverteren op Facebook een peulenschil!

Social Hotspot staat voor kwaliteit en ontwikkelt om die reden het product volledig in eigen huis en werkt uitsluitend met professionele hardware.

Hoe maken je gasten of bezoekers verbinding met internet?

Het principe is simpel. Wie gratis gebruik wil maken van WiFi selecteert jouw netwerk, logt in met zijn of haar Facebookaccount en beloont jouw Bedrijfspagina met een like, check-in of het achterlaten van een email-adres.
Heeft je bezoeker of gast geen account op Facebook
Met Social Hotspot blijft inloggen met een vooraf door u gekozen wachtwoord altijd mogelijk!

Deze afbeelding is een voorbeeld. De portal zal altijd volledig kosteloos in jouw eigen huisstijl worden opgemaakt! Klik op de foto voor een vergroting!

Heb je belangstelling? Neem contact met mij op en ik regel een Social Hotspot demonstratie voor je!

 

Bel direct!
bel Paula de Boer