Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Wij bieden diensten aan middels creatieve en effectieve samenwerkingen met specialisten op het gebied van online profilering en branding van jouw merk.

Door samenwerkingen met specialisten als illustratoren, videoproducers, grafisch vormgevers en webbouwers, vervul ik de wensen van mijn opdrachtgevers op deskundige en betrokken wijze.

Mijn coöperatief netwerk heeft een schat aan ervaring op het gebied van concept ontwikkeling, huisstijl-ontwerp, het bouwen van een website, DTP, drukwerkbegeleiding, een bedrijfsvideo, de layout van een bedrijfsbrochure of Social Media kanalen, of het schrijven van een aantrekkelijke zoekmachine-optimale tekst voor jouw website.

samenwerking Pride & Proud

Jouw bedrijf is het onderwerp van onze aandacht

Samen met onze opdrachtgever bepalen wij, als specialisten, de kernwaarden van je bedrijf, inventariseren de benodigde middelen en vertalen dit naar een duurzaam plan voor beeld, tekst en vormgeving en helpen jouw bedrijf bij het bepalen van een (nieuw) gezicht, welke koers er uitgezet kan worden en welke middelen daarvoor nodig zijn.
Immers, een goed en verrassend idee begint met een goede voorbereiding om dit te te vervolmaken tot een tijdloos en mooi ontwerp.

Wij bieden onze opdrachtgevers diensten aan in een creatieve en effectieve samenwerking

Met gedrevenheid en een goed gevoel voor charmeren, werken wij samen aan de vormgeving van jouw opdracht.
Prestaties, kwaliteit, budget en deadlines worden uiteraard nauwkeurig in de gaten gehouden.
Mijn uitdaging blijft dat mijn opdrachtgevers plezierig verrast zijn door het kwalitatieve en creatieve resultaat met een groot effect!

Met een gebruiksvriendelijke, informatieve en leesbare website, met een mooie grafische lay-out maak je een goede indruk bij je online bezoekers. Door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen wij een positieve invloed uitoefenen op de vindbaarheid van jouw website in Google. Hiervoor zijn niet alleen de technische kenmerken van je website belangrijk, maar ook de vakkundige optimalisatie van de webteksten.

Als samenwerkende specialisten, geven wij met passie aandacht aan het juiste communicatiemiddel voor je bedrijf, rekening houdend met jouw budget en met respect voor jouw doelgroep.

We will either find a way, or make one!

Neem gerust contact met mij op of vul dit reactieformulier in, dan bel ik jou!

(* = verplicht)
bel mij svp terug
(* = verplicht)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Opmerkingen of vragen?
(* = verplicht)