Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

reviews - klantrecensies

Omdat ik er apetrots op ben, geef ik je graag inzage in mijn reviews ofwel klantrecensies!

Heb jij een social media advies of een consult gekregen over online branding, je website door mij laten maken, je zoekmachine-optimale webteksten laten schrijven of wellicht gebruik gemaakt van één van mijn andere diensten?

Je maakt mij heel gelukkig met een recensie over mijn dienstverlening!

Klik hier om een recensie in Google te schrijven.

  • Social media Support
  • Online branding
  • Webtekstschrijven – Copywriting
  • Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO
  • Webdesign
  • Event Marketing
  • Google 360° Tour (virtuele bedrijfsfotografie)
  • Social Media Site
  • Facebook Plugin voor WordPress

Tevreden klanten maken mij tevreden!

Ik doe er alles aan om mijn opdrachtgevers tevreden te stellen. Toch kan het zijn dat ik iets over het hoofd zie, een verkeerde beslissing neem of op een andere manier kijk naar zaken dan dat er van mij verwacht wordt. Omdat ik van nature perfectionistisch ben en mezelf gaandeweg steeds wil verbeteren, stel ik het zeer op prijs om feedback te krijgen over mijn social media trainingen of over uitgevoerde opdrachten.

Natuurlijk ben ik heel blij met positieve reacties, maar opbouwende kritiek en aandachtspunten zijn ook van harte welkom.. Het liefst met een onderbouwing, zodat ik er iets uit kan leren!

Mocht je vragen hebben of advies nodig hebben… je kunt mij altijd benaderen.

Kijk voor meer info op mijn contactpagina. Bellen, whatsappen, chatten, skypen of mailen mag altijd!

Laat je zien… én horen! bel paula de boerEen greep uit de reviews:

Het online platform Bedrijvenconsultant.nl heeft een overzicht van de meest kundige tekstschrijvers samengesteld, met een top 10 van de belangrijkste Nederlandse tekst-professionals, die zijn beoordeeld op hun competenties. Ik ben trots op het behaalde resultaat, een 4e plaats: klik hier voor de Nederlandse top 10 beste tekstschrijvers. 


Bron: bedrijvenconsultant.nl - Beste tekstschrijvers Nederland

Beste tekstschrijvers Nederland 2021

Klik hier voor de reviews op Google Maps

Klik hier om de video af te spelen

Klik hier om de video af te spelen

 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Paula heeft veel ervaring op het gebied van PR en communicatie, neemt zorgen uit handen en doet wat ze belooft. Ze werkt snel, heeft een groot netwerk en is goed bereikbaar. Ik kan Pride & Proud PR en Communicatie van harte aanbevelen!

Wat een enthousiasme, energie en kundigheid! Bij Paula voel ik me helemaal ontzorgd. Ik was niet alleen snel geholpen, maar kreeg meteen goede adviezen! Paula verdiepte haar in mijn vak en kon zo meedenken en snel een vertaalslag maken om te zorgen voor sprekende teksten. Dit heb ik eigenlijk nog nooit zo meegemaakt. Ik ben er super blij en trots op mijn website. Het resultaat mag er echt zijn. Dank je wel Paula!
 
Nooit een typefout, altijd met regelmaat leuke dingen posten die ook anderen waarderen. Goede tips en advies krijgen, maken voor mij dat ik weet dat Paula weet waar ze over praat.

Paula de Boer is een zeer gedreven vrouw die met passie en kunde je ondersteund in een verbetering van je social media kanalen! 

Paula deelt veel social media tricks die voor een digibeet zeer bruikbaar zijn. Doorgaan met het mooie werk ☺
 
Gisteravond een review geplaatst bij Paula maar dit hadden 5 sterren moeten zijn. Wij hebben waarschijnlijk op 4 sterren geplaatst maar dit hadden absoluut 5 sterren moeten wezen! Bij deze Paula nogmaals 5 sterren! We zijn echt uitermate tevreden over jouw werk! 

Uitstekend door Paula geholpen voor onze nieuwe website en op Google vindbaarheid! Hartelijk dank tot zover! Ik zou Paula zeker weer aanraden. Geweldig hoe ze ons helpt en meedenkt en heeft geholpen! Dank zover hoor! Hartelijke Groet Autobedrijf Verheul uit Barneveld 
Paula, jij hebt ons fantastisch geholpen. Bij deze wil ik jou bedanken voor wat jij gedaan hebt voor ons. Groet Hans autobedrijf Verheul afdeling werkplaats.
 
Paula is nu al een aantal jaren mijn trouwe partner in het ontwikkelen van diverse websites. Zeer gedreven en bekwaam.

In een paar uurtjes tijd enorm veel tips gekregen over mijn website en hoe dat anders en vooral beter kan in de zichtbaarheid. Paula weet waar ze het over heeft. Aanrader als je ook meer zichtbaar wilt worden op internet :) Bedankt Paul! 
Paula werkt hard en snel, is super allert en heel goed namens je bedrijf goede en relevante content maken. Paula onzorgdt op marketing en socials. Al drie jaar naar tevredenheid. Paula is iemand die ergens voor staat. Haar dienstverlening wens ik iedereen toe. 
 
Voor de publiciteit van mijn Call-to-Action app RITME heb ik de hulp ingeroepen van Paula de Boer, van Pride & Proud PR en Communicatie. Zij heeft mij op plezierige wijze en met groot enthousiasme begeleid in het traject om de app te lanceren. Ik heb haar heldere adviezen opgevolgd met betrekking tot online media en Public Relations en ben Paula dankbaar voor haar inzet! Ik weet nu veel beter welke richting ik moet gaan!

Luís Ernesto van Baren, eigenaar Colomedia
 
Paula is een kundige vrouw aan wie je gerust je multimediaprojecten kunt laten uitvoeren. De interpreteert, coördineert, communiceert en voert deze uit met verve.

Annelies De Neve - Interim I Managementassistente I Officemanager | Extern Vertrouwenspersoon I Leidinggeven I Organisator
 
Elke dag leer ik bij. Ondanks dat ik al trots was op mijn website, wist ik dat het echt nog beter kon. En wat doe je dan? Je vraagt hulp aan een expert in je netwerk, want daar heb je toch een netwerk voor? Paula de Boer heb ik ontmoet op een netwerkborrel van De Maatschappij - Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel en vanuit die warme relatie ontstaat nu een samenwerking. Zojuist een informatieve en interactieve sessie gehad met haar. Vragen als hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid, hoe maak ik mijn website "Google" proof, wat zijn nou SEO's worden vlot beantwoord. Daar gaan jullie binnenkort meer van zien....Ik vind het the best of both worlds, mens tot mens relatie en sociale media. Zien jullie dit ook zo? 

Maria Ballast-Tatarian - Ambulante begeleiding bij Kwintes

Paula heeft mij ondersteund in het gebruik van LinkedIn. Zij heeft mij een training gegeven waarin zij mij tips & trics heeft gegeven om online beter zichtbaar te worden. Wij hebben samen mijn privacy- en meldingsinstellingen bijgesteld en zij heeft mijn LinkedIN profiel geprofessionaliseerd. Ik ben van plan om LinkedIN actiever te gaan gebruiken, en Paula de Boer heeft mij een goede basis en uitleg gegeven over de mogelijkheden binnen LinkedIN. Ik ben ervan overtuigd dat ik met de, door mij opgedane kennis, veel profijt zal hebben in mijn dagelijkse werk en zal daarmee mijn netwerk kunnen uitbreiden. Ik beveel haar graag aan!

René Bleeker - Als Urbex Fotograaf leg ik verlaten en vervallen kastelen, landhuizen e.a. vast - Senior Software Developer

Dat was een mooie ervaring! Om mijn naamsbekendheid als Urbex fotograaf (Bleeker Vision) te vergroten, heeft Paula heeft mij in 2 dagen enorm geholpen. In korte tijd bracht Paula de organisatie van mijn Facebook, LinkedIn en Pinterest helemaal op orde. Haar enthousiaste en duidelijke manier van kennis overbrengen sprak mij erg aan. Ze gaf veel informatie en tips om mijn social media zo goed mogelijk te gebruiken. Paula heeft mij het belang van cross promotie met social media geleerd. Zeer effectief!

 Mitra Khalilzadeh - Eigenaresse Mitra's Beauty and Hair Amersfoort

Paula is erg enthousiast en ontzettend fijn persoon. Ze denkt met je mee, is snel en vakkundig. Ik ben erg blij met onze samenwerking.
Zeker een aanrader!

 

Frank Woreel - Dagvoorzitter - Partner van ONL voor ondernemers te Den Haag - Initiatiefnemer van Denktank bureaucratiebestrijding

Ik heb Paula de Boer in 2017 leren kennen als een bevlogen en ambitieuze online media consultant, die het uiterste haalt uit online zichtbaarheid. In 2018 hebben wij haar aangesteld als voorkeursleverancier voor Samenwerkend Nederland, omdat zij de vakkennis in huis heeft om ons én onze samenwerkende partners naar een hoger niveau te tillen op het gebied van online branding. Paula zet de juiste online en social media kanalen in om onze naamsbekendheid, en die van onze partners, te vergroten. Dit doet zij met passie voor haar vak en verliest daarbij haar doelen niet uit het oog. Dit tot grote tevredenheid van haar opdrachtgevers. Haar kwaliteiten, aangevuld met haar klantvriendelijke persoonlijkheid en haar sociale karakter maken haar tot een een zeer gewaardeerde partner.
Aad Hoek - Gepensioneerd P&O - HR generalist

Paula geeft mij tips & trics voor het gebruik van social media waardoor ik als digibeet professioneler overkom. Daarnaast - niet onbelangrijk - heeft Paula een gedegen gevoel voor humor.

 Sophie Onderstal - Eigenaresse Mamawel Soest

 Paula weet ontzettend veel en is heel gul met het geven van informatie.

Sharon Hoksbergen - Leerling VWO Vathorst College

Op 27 en 28 november heb ik stage gelopen bij Paula. Wat was dit een leuke ervaring! Ik heb heel veel geleerd, onder begeleiding van haar. Ik heb een fantastisch beeld van achter de schermen van haar eigen bedrijf Pride & Proud PR en communicatie gekregen. Ook heeft ze me goed begeleid met haar radiowerk bij Omroep N. Ik wil Paula bedanken voor deze onvergetelijke ervaring!

Nathalie D'Alessandro - Directeur SWS Sailing Hoogland

Van Geel Roadshows B.V. - promotietrailers - seminartrailers - Viptrailers - hospitalitytrucks - 5 sterren
Paula de Boer is een vakvrouw met gedegen kennis van social media en communicatie. Paula is creatief in het bedenken van professionele content die invloed heeft op vindbaarheid van je website in Google. Haar bedrijf Pride & Proud PR en Communicatie heeft voor ons bedrijf o.a. diverse social media pagina’s ingericht en daar zijn wij zeer tevreden over!

Inge Kats-Brekelmans - 5 sterren
Fijn, duidelijk en snel. Ik ben tevreden ????

Willem Buyse - Eigenaar Willem Buyse Glasentertainment - 5 sterren

Nadat Paula mij een paar jaar geleden vanuit haar grote kennis op social media maar ook het gebruik van allerlei tools in de Google apps mij in no-time mijn gmailbox liet organiseren, heeft ze nu mijn teksten en indelingen op mijn website en Facebookpagina geoptimaliseerd en geperfectioneerd. Juist haar duidelijke manier van communiceren, het direct kunnen opmaken van de belangrijkste inhoud van de pagina's heeft zowel mijn website als Facebookpagina erg goed gedaan. Hoewel het altijd moeilijk is om direct resultaat te kunnen meten, ben ik er van overtuigd dat de aanpassingen door Paula zeker tot beter resultaat zullen leiden. Ik kan iedereen adviseren om je Facebook of website een keer door Paula te laten updaten en te laten optimaliseren

Anita Dekker - Therapeute Acupunctuur en aanvullende chinese geneeswijzen - 5 sterren

Paula en haar training wat social media betreft is leerzaam. Zij geeft veel tips en trukjes en kan je goed op weg helpen met communicatie betreffende je eigen bedrijf! Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Top Paula!

Maaike Masselink - Match Atelier en cadeauwinkel - 5 sterren

Onlangs heb ik voor mijn werk bij Match Atelier & Kadowinkel, enpowerd bij Pluryn, een social media training gehad van Paula en ik vind het een aanrader! Paula legt alles goed en duidelijk uit. Ik kan vooruit met alle tips die ik van haar heb geleerd! En dankzij haar hebben wij nu een mooie Facebookpagina voor Match!
Dankjewel Paula voor je geweldige inzet en je enthousiasme!

Hélène Oudshoorn - Eigenaresse Oudshoorn Tuinontwerp - 5 sterren

Paula heeft de zoekmachineoptimalisatie voor mijn website oudshoorntuinontwerp gedaan. Vakkundig, snel en lekker to the point.

Marjo Klarenbeek - Direkteur uitvaartonderneming Snijders

We hebben Paula leren kennen als een deskundige op het gebied van social media.
Zij heeft ons wegwijs gemaakt. We hebben de training bij haar gevolgd hoe we social media kunnen inzetten in het bedrijf. Ze heeft een mooie face book pagina gemaakt voor mijn bedrijf. We konden Paula bij voortduring raadplegen als we er zelfnier uitkwamen. Chapeau!!
Ik kan het ondernemers aanraden om een work shop bij Paula te volgen. Kwaliteit en prijs TOP!

Hassan Elammouri - General and artistic director, ArteGanza Foundation

Ik heb met veel plezier gewerkt met Paula voor diverse communicatie opdrachten voor Stichting ArteGanza. Zij is zeer deskundig in PR en communicatie. Zij weet een groot publiek te bereiken. De communicatiemiddelen die zij gebruikt zet ze effectief in voor bereik van diverse doelgroepen. Zij is betrouwbaar, maakt af waar zij aan begint en beschikt over een groot netwerk. Zij een communicatiepartner bij uitstek om mee samen te werken.

Wout van Baal - Real estate broker Van Baal makelaardij o/g b.v.

Professionele aanpak en aanbevelenswaardig voor het MKB !

Ralph Pelzer - eigenaar Pelco IP-Video Systems VideoXpert | Pilot

Paula heeft mij van goede adviezen voorzien op gebied van LinkedIn, ze is eerlijk en oprecht vandaar dat ik haar graag aanbeveel.

Marianne Kok - Eigenaar Marianne Kok Ontspanningsmassage

Ik heb Paula leren kennen als een zeer gedreven en enthousiaste persoon. Met veel kennis over Facebook en toepassingen op zakelijk gebied. Paula beschikt over een groot netwerk en denkt altijd met je mee wanneer en waar zij haar netwerk voor je in kan schakelen. Als beginnend zelfstandig ondernemer is dat reuze fijn! Paula doet wat zij belooft en komt (ook ongevraagd) met leuke en creatieve tips. Paula heeft mij enorm op weg geholpen bij de eerste stappen van het opzetten van mijn massagepraktijk. En nog steeds kan ik desgewenst een vraag bij haar neerleggen voor ondersteuning op social media gebied. Enorm fijn als jouw eigen expertise elders ligt!

 Johan Reitsma - eigenaar Foodlogicx/Transport Broker/Experienced Transport Executive/Food Supply Chain Entrepeneur/Transport Consultant

Paula is met haar kennis en ervaring een echte steun om ondernemers zoals ik wegwijs te maken in de steeds vernieuwende wereld van web marketing en (de daaraan) gekoppelde sociale media mogelijkheden.Ze creëert de mogelijkheden en legt op een begrijpelijke manier uit hoe je je bedrijf op een laagdrempelige en speelse manier via internet in de markt bekendheid kan geven en weet te houden

Joanna (Jorien) van Maanen - Communicatieprofessional I Crossmediale Communicatie l Social media I Schrijven en redigeren I SEO & SEA

Paula heeft bij ons, Vrijzinnigen Nederland, een workshop SEO zoekwoorden optimalisatie verzorgd. Dat deed ze met heel veel enthousiasme en kennis van zaken. Na afloop van de workshop had ik voldoende handvatten om SEO toe te passen op onze website.

Lydia Veldman - de Graaf - eigenaresse V4 Interim Management & Projectmanagement | V4 Coaching & Teamleidercoaching.nl

Paula is een echte vakvrouw. Zij inventariseert, denkt mee en adviseert vanuit haar passie, dat voel je als je haar spreekt. Daarnaast reageert ze snel en adequaat op vragen en verzoeken, waardoor je je als klant "ontzorgt" voelt.

Anita Theben Terville - Projectmanager Scholen in de Kunst - Icoontheater Amersfoort— 5 sterren

Een super social media marketing workshop gehad.

Adelheid Smit  - Vaiem  — 4 sterren

De training FB van Paula was heel verhelderend en daarnaast vond ze het geen probleem om er na nog met wat kleine obstakeltjes even te helpen!!

Idaline Koster-Sinke — Eigenaresse schoonheidsspecialiste Natuurlijk Genieten - 5 sterren

Onlangs een social media training gehad van Paula en ik vind het een aanrader! Paula legt alles goed en duidelijk uit. Ik kan vooruit met alle tips die ik van haar heb geleerd! 

Elles Kostelijk-Steenvoorden - Eigenaresse Bloemenhuis Lobelia Hilversum — 5 sterren

Dankzij Paula de Boer van Pride&Proud PR communicatie een nieuwe flitsende FB pagina gekregen voor onze winkel Bloemenhuis Lobelia hilversum. Superblij met haar geweldige inzet voor ons..echt een aanrader!

Hélène Oudshoorn — Eigenaresse Oudshoorn Tuinarchitectuur -  5 sterren

Paula heeft de zoekmachineoptimalisatie voor mijn website oudshoorntuinontwerp
gedaan. Vakkundig, snel en lekker to the point.

Mike Segveld - online marketing strateeg www.mikesegveld.nl

“Ik merkte direct aan Paula dat ze veel kennis heeft van social media en dat ze weet hoe je een pagina goed laat scoren in Google. Ze kan dit combineren, zodat je zowel vindbaar bent op social media als in Google.

Daarnaast is Paula als persoon ook een plezier om mee samen te werken. Enthousiast, creatief, inlevend en ook erg geïnteresseerd. Ik hoop dat ik in de toekomst meer met Paula te maken krijg. Inspirerend op persoonlijk- en zakelijk gebied.

Sanja Kraag Owner Visagie Academie Sanja / Director of Educational Institute/ Educator / Make up artist / Hairstylist www.visagieacademiesanja.nl

“Paula handelt erg snel en weet waar zij het over heeft. Het enthousiasme en de passie voor haar vak is goed te voelen, en dat gaf mij als klant ook weer energie. Zij heeft mij kennis laten maken met de social media website, waar ik onwijs blij mee ben. Paula, super bedankt voor je snelle acties en ik ga je zeker aanbevelen in mijn netwerk!!

Erica Schouten – Schaapscheerdersfeest Uddel — 5 sterren

“Het online bereik van het Schaapscheerdersfeest Uddel gaat met sprongen vooruit. Dankzij de duidelijke en enthousiaste uitleg van Paula, kan ik zelf aan de slag. Het wordt vast een interactieve, leuke facebookpagina vol nieuwtjes,wetenswaardigheden en een evenement.
Aan Paula en mij zal het niet liggen!

Sandra Admiraal – Eigenaresse PuurSan Ondermode

“Paula heeft mij goede handvatten gegeven voor Facebook. Met name de achtergrond van Facebook. Je kan bij haar ook zeker terecht voor advies over je site en een koppeling tussen FB en je site. Fijne dame luistert naar je en zoekt oplossingen.

N. Tarhan – Mede-eigenaar Scootplaza Amersfoort www.scootplaza.nl

“Wij zijn zeer tevreden over Paula’s inzet, zij is de weg voor net dat beetje extra optimalisatie voor je bedrijf. Ze denkt altijd met je mee, kort en duidelijk!

Sabine Keijzer – Eigenaar Voorbeeldig Fotografie

“Dank je wel Paula voor het helpen bij het SEO schrijven van mijn website. Dat deed je snel en goed. Bovendien heb ik veel van je geleerd op het gebied van social media. Zelfs daarna blijf je nog tips doorgeven. Super.

Dennis Toebast Eigenaar Banketbakkerij Toebast — 5 sterren

“Heerlijk mens, duidelijke uitleg, geen nonsens maar Paula biedt mogelijkheden voor elke portemonnee!

Hanneke Duurland – eigenaar Tekstbureau Redaxis

“Je Facebooktraining was gewéldig. Ik heb er veel aan gehad. Voor mij was het belangrijk om nu eens rustig de tijd te nemen om door te dringen tot in de catacomben van Facebook en alles ook daadwerkelijk te begrijpen. Zoals ik je al zei weken we af van het programma, maar dat gaf niet, want alles wat aan bod kwam, was interessant. Houd af en toe in de gaten dat je het tempo er in houdt. Van de andere kant: niemand kan twee uur achter elkaar geconcentreerd zijn. Jij niet en de cursisten ook niet. Dus het was goed zoals het was.

Ceasar Feijen eigenaar CFConsultancy

“Ik heb Paula leren kennen als een enthousiaste dame, die houdt van aanpakken en doorzetten. Gaat het over haar expertise van social media platformen, dan is er voor mij maar één.

Madelon Revermann Eigenaresse Hemel-bed— 5 sterren

“Ik heb Paula ingeschakeld bij de online profilering van mijn twee bedrijven. De begeleiding voorafgaand, tijdens en na afloop van de training beoordeel ik als uitstekend.
Paula, ga zo door met je enthousiasme en up-to-date informatie delen! Voor Hemel-Bed en Groene-Grafmonumenten heb ik er heel veel aan en ik blijf je volgen. Niet alleen omdat je leuk en behulpzaam bent (*****), maar ook voor je tips en trucs (*****)!

Margreet van Breemen

“Vanuit mijn rol in de communicatie commissie bij MHC Hoevelaken heb ik met Paula samengewerkt. Ik heb Paula daarbij leren kennen als een bijzonder betrokken en betrouwbaar persoon met veel kennis van zaken. Wanneer er ook maar iets aan Paula werd gevraagd kon je erop vertrouwen dat het ook gedaan werd: heel prettig! Bovendien ondernam Paula ook zelf vaak de nodige initiatieven op het gebied van Facebook, om de activiteiten en de sponsoren van MHC Hoevelaken onder de aandacht te brengen. Ik denk dat iedere hockeyclub zich in zijn handjes zou knijpen met zo’n kundige en betrokken vrijwilliger!

Hans Meijerink - Eigenaar Meijerink Uitvaartzorg 

“Leuk hoor, wegwijs gemaakt worden op Facebook met alle commerciële mogelijkheden door Paula.
30-10: Paula, je bent een engel! Tussen je zorgtaken in je gezin door heb je zin en vind je tijd om mij acuut te helpen bij een probleem. Dank je wel!!
*****

Judith Brandsen – Calmare Cosmetics

“Je Facebooktraining was uitstekend!

Theo Thijssen – ICT - Google certified Photographer - 5 sterren

“Met Paula is het heerlijk samenwerken. Twee woorden zijn voldoende en het wordt, nee, het is al geregeld.
Ik houd van kort schakelen. En dat maakt haar uniek. Paula is enthousiast, innovatief, positief kritisch, charismatisch. Maakt makkelijk contact, focust snel. Kortom; een dijk van een vrouw, die voor elk bedrijf veel toegevoegde waarde genereert op het vlak van PR, tekstinhoud, SEO, cms, social media, etc. Ik zeg doen….. bel nu voor een afspraak.

Feike Faase - fotograaf  - 5 sterren

“Paula heeft mij fantastisch geholpen. Zij heeft mijn website teksten geredigeerd en advies gegeven op het gebied van online profilering. Ik kan nu aan de slag en mijn website professionaliseren.

MIES van Landsveld - Eigenaar MIE-S Marketing Innovation Expertise & Strategy

“Voor het Zakelijk Festival Middelpunt NL heb ik met Paula samen gewerkt aan de externe communicatie via social media. In korte tijd heeft Paula met beperkte middelen en een enorme dosis passie en inzet een prima bereik onder de doelgroepen gecreëerd. De inzet van het door haar ontwikkelde platform om efficiënt alle social media te bespelen heeft goed gewerkt. Paula weet wat je met social media kan bereiken en met haar passie zal ze voor veel bedrijven een toegevoegde waarde zijn om via dit medium klanten te bereiken.

Anja Versteeg-Peters -  eigenaresse Buitengoed de Gaard - 5 sterren

“Via FB in contact gekomen met Paula de Boer van Pride & Proud PR en Communicatie. Paula nam me aan de hand op de digitale snelweg/FB/Google en ontwikkelde in overleg mijn Buitengoed de Gaard FB bedrijfspagina. De grootste uitdaging bleek het claimen van een ‘zwevende’ Buitengoed de Gaard pagina wat een ingewikkelde procedure i.s.m. FB USA bleek te zijn. Niets te veel of moeilijk voor Paula. De klus is naar alle tevredenheid volbracht. Dank je wel Paula voor je vele tips en waardevolle ondersteuning. Anja Versteeg-Peters Buitengoed de Gaard, vakantieverblijven.

Wil Groenhuijsen - fotograaf - 5 sterren

“Ik mocht als prijswinnaar een paar uur bij Paula aanschuiven om een begin te maken met de verkenning van wat er op Social Mediagebied allemaal mogelijk is.
Al snel werd me duidelijk dat in deze complexe materie Paula zeer goed de weg weet en een prima gids is.
Deskundig, voortvarend en inspirerend. Dit alles in een informele sfeer.
Waar nodig zal ik in de toekomst zeker gebruik maken van haar diensten.

Mireille Den Hartog - Grafisch vormgeefster | eigenaar UNE ontwerpstudio | Blogger en auteur boeken vanfransebodem.nl - 5 sterren

“Paula is ijzersterk in Facebook, weet tot in de kleinste details allerlei functies van Facebook die je voor je bedrijfspagina goed kan inzetten om nog zichtbaarder te worden. Paula is online zeer goed, uitstekend zelfs en daarnaast offline een heel gezellig mens om mee samen te werken.

Paul Kruse -  eigenaar Architectenbureau Archivice - 5 sterren

“Paula weet als geen ander dat de sociale media heden ten dage meer dan belangrijk zijn voor zakelijk gebruik. Zij bezit alle skills om die nieuwe media ook op een effectieve wijze toe te passen. Daarnaast denkt zij “out of the box” en is het aangenaam samenwerken.

Rob Meijer - Eigenaar Uitvaartverzorging De Witte Zwaan - 5 sterren

“Versta jij en snap je wat ik zeg!” Dat is eigenlijk alles waar het in communicatie om draait.
Paula, verstaat als geen ander de weg om een boodschap voor het voetlicht te brengen.
Ze spreekt niet alleen de juiste taal, ze kent ook alle digitale wegen om de boodschap daar te krijgen waar je hem hebben wil.
Een kanjer in haar vak, die ook op een juiste en gezellige wijze, in staat is dat aan een ander te leren en over te brengen.

Nico Baars - 5 sterren

“Pas kennis gemaakt en zeer onder de indruk. Paula weet precies waar ze mee bezig is en denkt goed voorruit. Ik ga met mijn bedrijf een zeer goede samenwerking krijgen met Pride & Proud. Het idee en de werking van de site die Paula aanbiedt is zeer uniek en geniaal in elkaar gezet en bedacht.
Keep up the good work..

Bernard Van Gellekom - 4 sterren

“Als het loopt zoals het loopt weet ze naast de promotionele taken voor een organisatie snel te schakelen naar ondersteunende taken. Even de juiste personen in positie brengen en dan weer verder… Fijn mee samen gewerkt!

Dennis Polman -  Eigenaar Dennisart Fotografie- 5 sterren

“Paula, eigenaresse van Pride & Proud, weet op een duidelijke en professionele manier opdrachtgevers een goede online profilering te geven.
Waardoor er voor de opdrachtgevers veel werk en tijd bespaart blijft !! Bij Paula is het in goede handen, daarnaast is de samenwerking erg fijn en wordt tot in de puntjes verzorgd.
De minisite is een product waar ik volledig achter sta, voor een goede vindbaarheid in Google.

Inez Verkerk - Eigenaar bij Delphindoorski - 5 sterren

“Veel geleerd van Paula, zo wordt het ook steeds leuker om te “facebooken”. Een aanrader voor iedereen die een duwtje in de rug nodig heeft.

Jan Aart Bijl - Eigenaar ChristmasFairTrade - 4 sterren

“Paula heeft vanaf scratch de ChristmasFairTrade gelanceerd in de social media wereld. Ze is goed van tekst en visie. een aanrader.

Tianne van Woudenberg - eigenaar Seats2Meet Amersfoort - 4 sterren

“Paula helpt Meet & Discover! op een enorm betrokken en enthousiaste manier met de communicatie en organisatie van onze Monday Inspiration Meetup. Ze zorgt echt voor een enorme boost om dit event tot een groter succes te maken!

Ester Tunnissen van Lexmond - Interieurarchitect bij Sinterieur - 5 sterren

“Paula is een expert op het gebied van Facebook. Elke keer als ik haar hoor spreken leer ik weer iets nieuws!

Chantal Munoz - Persoonlijk reisadviseur bij TUI at Home Chantal Muñoz - 5 sterren

“Gisteren op zeer enthousiaste wijze kennis gemaakt met de mogelijkheden van social media. Paula heeft veel kennis van de diverse social media waardoor een training bij haar erg waardevol is voor je bedrijf.

Agnes van der Weijden - mede-eigenaresse BannaBanna Woonaccessoires - 5 sterren

“Pride & Proud geeft je heel veel tips op het gebied van social media.Over de veranderingen, instellingen en hoe je nóg beter gevonden kan worden op Google. Paula bedankt!

Ellen Joan Padt - eigenaresse Padt Advies

“Paula de Boer heeft voor mijn bedrijf Two Hearts in 2013 een half jaar lang de PR gedaan en ook alles voor mij verzorgd op het gebied van de sociale media. Dit heeft Paula op een professionele, creatieve en enthousiaste wijze gedaan en ik kan Paula dan ook van harte aanbevelen. Paula is zeer deskundig en biedt uitstekend werk voor een redelijke prijs. Pluim voor Paula de Boer!

Luc Reefman - eigenaar Zwartbont/designersgroup - 5 sterren

“Enthousiast weg wijs gemaakt worden binnen je netwerk op social media volg dan Pride & Proud…. als je gezien wilt worden!

Marcel van Teijlingen - Eigenaar Restaurant De Knip Voorschoten - 4 sterren
(Op de webpagina Portfolio is een Testimonial video te bekijken, welke Marcel speciaal voor mijn dienstverlening heeft ingesproken)

“Met aandacht voor detail tot een prima resultaat gekomen. Het is niet altijd zichtbaar, maar wie niet meedoet, doet dus niet mee. Ik zeg doen!

Adriana Nichting - beeldend kunstenaar - 4 sterren

“Een hele dag Facebook – ik zag er toch wat tegenop omdat ik gisteren ook al de hele dag achter de computer had gezeten- maar ….. leuk leuk met zijn 4-en persoonlijk en praktisch. ik verheug me op de 2e dag dan maak ik een zakelijke pagina.

 Margriet Popma - eigenaresse Stijlgenoeg - 4 sterren

“Professioneel en helder!

Sjaak Tolhuisen - Eigenaar Dutch Fashion Support - De Nederlandse BV

“Paula de Boer heeft tijdens haar opdracht bij ons bedrijf een positieve draai gegeven aan ons commerciële traject op het gebied PR, Communicatie en Media.

Haar expertise uit zich op de volgende terreinen:

Presentaties maken in verschillende lay-outs, voor diverse doeleinden
Vertalen van teksten van Nederlands naar Duits en Engels.
Persberichten, nieuwsbrieven en E-mailings opstellen
Contacten leggen en onderhouden met Mode-brancheverenigingen als MODINT en FashionUnited
Implementeren CRM systeem – Exact online en Perfect View
Content management (teksten schrijven) voor onze website
Customer Relations Management in Perfect View
Het ontwikkelen van social-mediakanalen als Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn en het actief deelnemen aan deze portals.

Paula heeft bewezen consistent, creatief, ambitieus en deskundig te zijn in haar vakgebied en De Nederlandse BV wenst haar veel zakelijke successen toe!