Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

WEBSITE VOOR ANBI INSTELLINGEN EN VRIJWILLIGERSORGANISATIES


website voor ANBI InstellingenPride & Proud ontwikkelde een website voor ANBI instellingen en vrijwilligersorganisaties. De afkorting ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een instelling kan alleen een ANBI status bereiken, als zij zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.
Sportverenigingen, personeelsverenigingen en hobbyclubs zijn meestal geen ANBI en heffen lidmaatschapskosten.
Bovenstaande organisaties zijn vaak afhankelijk van sponsors of subsidies.

Om een ANBI status te verkrijgen, moet een Vrijwilligersorganisatie, Liefdadigheidsinstelling of Goede doelen Stichting een website hebben die aan de volgende voorwaarden voldoet:

Een ANBI Stichting moet op een website de volgende gegevens publiceren:

  • de naam van de instelling
  • het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer)/fiscaal nummer
  • de contactgegevens van de instelling
  • een duidelijke beschrijving van de doelstelling van de ANBI
  • de hoofdlijnen van het beleidsplan
  • de functie van de bestuurders zoals die in de statuten staan, bijvoorbeeld ‘voorzitter’, ‘penningmeester’ en ‘secretaris’.
  • de namen van de bestuurders
  • het beloningsbeleid
  • een actueel verslag van de uitgeoefende activiteiten
  • een financiële verantwoording

Omdat Stichtingen en Verenigingen vaak over onvoldoende financiële middelen beschikken om te investeren in een gebruikersvriendelijke website, biedt Pride & Proud PR en Communicatie een speciale website aan; de Facebook landingspagina, ook wel social media site genoemd, omdat de site gevoed wordt door berichten, foto's of links op de Facebook Fanpage of Communitypagina te plaatsen.

Daarnaast zul je als Vrijwilligersorganisatie, Liefdadigheidsinstelling of Goede doelen Stichting de wens hebben dat jouw online bezoeker niet alleen makkelijk door de website kan navigeren, maar dat dezee ook supersnel te laden is, 99.99% uptime, én waar jij, als eindgebruiker, snel en makkelijk teksten aan kunt toevoegen.
Iedere medewerker, vrijwilliger, communicatieverantwoordelijke die (mede)beheerder is van de Facebook FanPage, heeft de mogelijkheid om updates of nieuws te plaatsen via Facebook.

Natuurlijk wil je ook dat jouw website online gevonden kan worden in de zoekmachines Google en Bing, dat de integratie van social media aanwezig is en dàt allemaal voor een betaalbare prijs !

Een social media website heeft een tekstblok om eigen teksten, links, foto's, video's, pdf's etc.. toe te voegen aan de website, zoals de ANBI status of de Statuten.

goedkope website voor ANBI InstellingOmdat ik een hart heb voor goede doelen en maatschappelijk betrokken onderneem, heb ik voor ANBI Stichtingen en Verenigingen een speciale aanbieding!

Een website voor ANBI Stichtingen en Verenigingen is mogelijk voor slechts  200,-- exclusief BTW.
De domeinnaam plus 1 emailadres is inbegrepen (met spam beveiliging).
De hosting en het onderhoud bedraagt
€ 140 per jaar excl. BTW

Uiteraard kun je ook gebruik maken van ondersteuning voor de social media kanalen van de ANBI Stichting of Vereniging.
Ik geef je graag professioneel advies over online profilering.

Meer informatie gewenst? Neem gerust contact op