Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  EVENT MARKETING EN PUBLIC RELATIONS en meer...

Wil je een Social media consultant inhuren?

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten? Ik geef strategisch advies over online media onderwerpen, waardoor jouw bedrijf op internet vind- en zichtbaar wordt!

paula de boer online media consultantWelkom, ik stel mijzelf graag aan je voor!

Mijn naam is Paula de Boer, een social media consultant met 30 jaar ervaring in communicatie en bijna 10 jaar ervaring in digitale marketing als zelfstandig professional. Mijn bedrijf is opgericht in 2013 en heet Pride & Proud PR en Communicatie, gevestigd in het dorp Hoevelaken (Gemeente Nijkerk), vlak onder Amersfoort.
Opdrachtgevers die mij inhuren komen uit alle hoeken van Nederland, omdat ik goed online kan communiceren en werken! 

Ik heb een missie: Ik wil jou het vertrouwen geven om te profiteren van àlle kansen die de snel veranderende digitale wereld van vandaag jou en jouw bedrijf kan bieden. In een omgeving vol onzekerheid ben ik een social media expert waarop je kunt bouwen en kunt vertrouwen.


Een social media consultant kun je inhuren voor strategisch advies over online en social media

Ik geef strategisch advies over de volgende online media onderwerpen, waarbij jij of jouw bedrijf beter online vind- of zichtbaar wordt:

Strategie moet de ruggengraat vormen van alles wat je doet op digitale en sociale media, of het nu gaat om het kiezen van de juiste platforms, het bedenken van content dat aansluit met jouw publiek, of voor het aantrekken van dat publiek.

Ik werk aan kortlopende en langlopende projecten om mijn opdrachtgevers de maximale vrijheid en waarde te geven.
Je vindt op mijn website geen lijst met 'producten' voor advies, omdat ik je niet iets probeer te verkopen dat je niet wilt of nodig hebt.
Liever lever ik maatwerk en werk graag samen met mijn opdrachtgevers voor een succesvol en bevredigend resultaat. 

Wanneer je op zoek bent naar marketingadvies om je bedrijf op te bouwen of uit te breiden via digitale en social mediakanalen, of
wil je jouw social mediamarketing naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met mij op!