Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Annemiek Schrijver heeft mij gevraagd haar te adviseren op het gebied van haar online profilering.

Website Annemiek Schrijver

Pride & Proud heeft haar nieuwe Facebookpagina ingericht, welke wordt geïntegreerd in haar nieuwe website www.annemiekschrijver.nl, (een product van mijn compagnon CFConsultancy), waarbij Annemiek optimaal gebruik maakt van de publiciteit voor haar producties in medialand.
Door de Facebook plug-in te installeren op haar website, maakt Annemiek slim gebruik van social media, waardoor haar berichten op Facebook geïndexeerd worden in de zoekresultaten van Google.

Annemiek SchrijverAnnemiek is presentator en interviewer bij de KRO-NCRV, redactrice en columniste.
Iedere zondagmorgen ontvangt Annemiek Schrijver in NCRV De Verwondering een gast met een verhaal in haar boshuisje bij Lage Vuursche. Even weg van de waan van de dag, afdwalen met een goed ontbijt en inspirerende woorden of muziek. Annemiek: ‘Dit alles vanwege de oeroude tip van kerkvader Augustinus: ‘Eert in elkander God.’

Nu ook de zondag niet meer heilig is en mensen zoeken naar nieuwe vormen voor zingeving in hun jachtige bestaan biedt de NCRV voor zinzoekers en kerkgangers een nieuw rustmoment in de week. Wat doet de stilte nog met ons? Hoe laad je je eigen accu weer op? Wat geeft je inspiratie en troost? Annemiek interviewt inspirerende gasten in haar boshuisje, die ons wijsheden brengen voor de tijd waarin wij leven. Een half uur zondagse verwondering bij de NCRV.

Op zaterdag presenteert zij samen met mijn RKK-collega Wilfred Kemp ‘Wierook en Pepermunt’ op radio 5. Daarnaast is Annemiek hoofdredacteur van het tijdschrift ‘Het Vermoeden’.

Na haar conservatoriumopleiding ging Annemiek aan de slag bij Radio 4. Al gauw maakte zij talloze afleveringen voor ‘Damokles’, de radio-documentaireserie van de KRO en ‘Vrouwenvluchtheuvel’, waarmee zij de ADO-Mediaprijs heb gewonnen. Tevens presenteerde zij NCRV-radioprogramma’s als ‘Plein Publiek’, ‘Muziek Vandaag’, ‘Volgspot’, ‘Passie en Nachtlicht’.
Annemiek’s televisieloopbaan begon met de presentatie van de reeks ‘Copyright Mens’ en al snel volgde voor de IKON o.a. ‘Het Vermoeden’, ‘IKON-live’, ‘Alziend Oog’ en ‘De Nachtzoen.’

Haar oeuvre als auteur bestaat uit de boeken ‘Rachab’, ‘Verlicht mijn nacht’, ‘Mijmeringen van een stadse pelgrim’, ‘Ik geloof het wel’, en ‘Verlicht en Verlost’.
Zij is tevens werkzaam als columniste voor de tijdschriften ‘Het Vermoeden’, ‘Volzin’, ‘Bres’ en ‘Perspektief’.


 
 
   « Portfolio overzicht