Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Boost Your Love Life - een unieke relatiecursus ❤

 

Boost Your Love Life

In 2020 heb ik kennisgemaakt met voormalig echtscheidingsadvocaat en relatiecoach Ivonne Schouten-Hoek, die een uniek online programma heeft ontwikkeld op het gebied van liefde en relaties. Omdat er vanuit Yvonne een inspirerende kracht uitstraalt en haar theorieën effectief zijn gebleken, help ik haar bij de publiciteit van 'Boost Your Lovelife', een unieke relatiecursus.

 


Investeren in je liefdesrelatie was nog nooit zo gemakkelijk

 

Ivonne was jarenlang gespecialiseerd familierecht advocaat en mediator en heeft openhartige en diepgaande gesprekken gevoerd met haar cliënten over hun relaties. 
Zij signaleerde vaak dezelfde soort problemen in verschillende relaties en zag schrijnende gevallen waardoor zij zich ging afvragen of sommige scheidingen voorkomen hadden kunnen worden, wanneer er meer kennis was geweest over terugkerende thema’s als communicatie en seksualiteit.

In haar zoektocht naar het antwoord op die vraag, heeft zij gesproken met relatietherapeuten en seksuologen over wat er nodig is om een relatie ook op lange termijn goed te houden. Ivonne las tientallen relatieboeken en liet zichzelf omscholen tot relatiecoach.

Het is Ivonne's missie om concrete antwoorden te geven op vragen als: hoe krijg je waardering voor wat je doet; wat moet je weten over de verschillen in communicatie tussen mannen en vrouwen en hoe breng je het vuur terug in jouw seksleven als dat op een laag pitje staat.

Ivonne Schouten-Hoek geeft lezingen over liefde en heeft de relatiecursus 'Boost Your Love Life', ontwikkeld.


Deze online cursus is aanbevolen voor iedereen die een fijne relatie wil, zonder therapie, zonder het lezen van stapels boeken en zonder moeilijke gesprekken.
De deelnemer krijgt concrete, direct toepasbare tips, aan de hand van herkenbare voorbeelden en met humor.


Wat houdt de online relatiecursus 'Boost Your Love Life' in?


Je krijgt onbeperkt toegaang tot zes informatieve video’s van 15 minuten met direct-succes-relatietips, herkenbare voorbeelden, podcasts van Jan Heemskerk, tips van seksuoloog Daisy Mombeek en nog veel meer! Verhelderend en met humor!

 


Voor alle portfolio pagina's geldt dat ik de informatie toevoeg aan mijn website, op het moment dat de opdracht actief is.
Er zijn langlopende opdrachten, maar ook opdrachten van tijdelijke aard. Deze kunnen inmiddels beëindigd zijn.

 

 

 
   « Portfolio overzicht