Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

Event Marketing en Public Relations 

Event Marketing en Public Relations wordt ingezet voor het vergroten van de naamsbekendheid van een festival of evenement, het genereren van websitetraffic en het uitnodigen van de doelgroep om contact met jouw organisatie op te nemen of om aan het betreffende event deel te nemen.

Ik weet hoe een promotiecampagne overgebracht moet worden op de doelgroep en kan met effectieve Event Marketing en Public Relations publiciteit verwerven voor jouw evenement!

Pride & Proud verzorgt het gehele traject dat nodig is om jouw Event Marketing Campagne tot een succes te maken. Ik adviseer en ondersteun in het voortraject, tijdens de uitvoering houd ik jou op de hoogte en na afloop evalueer ik de resultaten met mijn opdrachtgever.
Kortom, ik doe er alles aan om het gewenste effect en het optimale bereik te behalen én de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten met de juiste public relations.

In de aanloop naar het event zal ik een georganiseerde sociale media campagne lanceren door op resultaat gerichte content creatie. Immers, de promotie via sociale media netwerken zijn cruciaal in de weken vòòr het event..

Op de dag van het event zal ik via social media management en public relations “Buzz” creëren door het online communiceren van tweets en updates en bovendien reageren op berichten van anderen met aan het event gerelateerde hashtags.

Event Marketing en Public Relations: Wat kan ik voor jouw organisatie of bedrijf doen?

  • eventmarketing en public relationsDoelgroep analyseren en monitoren
  • Optimaal inrichten van LinkedIn, Facebook & Twitter account
  • Promotie en social media support via Linkedin, Facebook en Twitter
  • Vergroten van de doelgroep en interactief handelen (webcare)
  • Social Media berichten plaatsen op locatie voor actuele bijdragen
  • Betrokkenheid creëren bij de doelgroep door relevante hashtags te volgen en te beantwoorden.
  • Redactionele artikelen en persberichten schrijven en indienen bij de (lokale) media – public relations

Evenement Promotie op Facebook

Via Facebook kun je het aantal bezoekers van je evenement vergroten door het aanmaken van een Evenement (Facebook Event Promotion)
Met het aanmaken van een evenement worden normaal alleen die mensen bereikt die de Facebookpagina reeds hebben ‘geliked’ of welke persoonlijk worden uitgenodigd. Het is ook mogelijk om een evenement bij een vooraf gedefinieerde doelgroep onder de aandacht te brengen door middel van Facebook adverteren.

Zodra een evenement wordt gepromoot via Facebook, wordt, buiten de fans, ook de doelgroep bereikt die nog onbekend is met het evenement, maar dit wellicht graag wensen te bezoeken.
Deze vorm van Facebook adverteren werkt grotendeels op dezelfde wijze als een gesponsord verslag (sponsored story) met dit verschil dat bij Event Promotion gevraagd kan worden om deel te nemen aan het evenement.
Daarbij kunnen, bij jouw deelname aan het evenement, je Facebook-vrienden zien dat jij hebt aangegeven dat jij naar het evenement gaat… wat hen aanspoort of kan enthousiasmeren om het festival, feest of evenement ook bij te wonen.

Wil jij een evenement organiseren en wil je de evenement promotie uit handen geven?

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken wij de mogelijkheden voor social media marketing en public relations voor jouw evenement. 
We kunnen afspreken in Hoevelaken, Gemeente Nijkerk, gelegen onder Amersfoort, of op een door jou gewenste locatie.

Een greep uit mijn portfolio Event Marketing:

Childhood Reclaim Project - Familievoorstelling Peter & de Wolf in het Icoontheater Amersfoort op 17 december 2017

Aristakes De muziek en theatershow van de zanger-pianist Aristakes Romantic Ballads in 2017

Vocal Band Experience  Optreden 'Postyr meets Vocal Band Experience' 11 september 2016 in het Icoon Theater. De Deense popgroep Postyr en de Amersfoortse Vocal Band Experience vertegenwoordigt een intense mix tussen stemmen en techniek. 

ArteGanza connecting Cultures – culturele kleurrijke evenementen en festivals in Amersfoort, vanuit het oogpunt de diversiteit in de samenleving kracht bij te zetten door kunst en creatie..
Waaronder, Talentscout Amersfoort, Women Unlimited 2015 en 2016. (Website, Facebook en Twitter, persberichten en online mediakanalen)

Shuffle Percussion GroupPercussietheater ‘Slagveld’ 19 maart 2016 in het Icoon-theater in Amersfoort (Facebook en Twitter, persberichten en online mediakanalen)

Straattheaterfestival Spoffin 2014 – een ludiek meerdaags cultureel evenement in Amersfoort. Facebook en Twitter

Zangstudio Annemiek Maissan – Favorieten uit de Top 2000 in Amersfoort, een uitverkocht optreden op 9 april 2016 in Het Icoon-theater in Amersfoort (Facebook en online mediakanalen)

Nijkerk on Ice 2014 en 2015 – een winterfestijn in Nijkerk (Facebook en Twitter)

Christmas FairTrade 2014 Leusden – een evenement voor de zakelijke branche op het Landgoed ISVW in Leusden (Facebook en Twitter, persberichten en online mediakanalen)