Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  EVENT MARKETING EN PUBLIC RELATIONS en meer...

Wil jij een gratis scan voor je online branding? 

GIPHY https://gph.is/2dGTzyK

Zoals jij weet, geef ik consult aan bedrijven om beter zicht- en vindbaar te worden op Internet. 

Dat gun ik jou ook...


Offline branding

Mensen in jouw directe omgeving creëren ook offline (ofwel in het échte leven) een beeld van jou op basis van je gedrag en de indruk die je achterlaat.
Men beoordeelt jou op je uiterlijk, opleiding, leefwijze, kleding, taalgebruik, vriendengroep, hobby’s, sportvoorkeur, beroep, je CV en de veelvoud aan informatie die je bewust of onbewust deelt. 

Over het algemeen heb je in de offline wereld meer controle over de informatie, die je verspreidt, dan online.
Het scheiden van privé en zakelijke informatie is bij offline profilering ook eenvoudiger. Bijvoorbeeld, wanneer je uit eten gaat met je zakenrelatie, zal je je bijvoorbeeld anders gedragen en kleden, dan wanneer je gaat tafelen met je vriendengroep. 


Online branding

Op internet is veel informatie eenvoudig, snel en voor iedereen toegankelijk. Net zoals in de offline wereld, zoals hierboven genoemd, wordt ook op internet door de online bezoeker een beeld gevormd op basis van jouw gedrag en beschikbare openbare informatie.

Omdat ik weet hoe belangrijk het is dat je een positief beeld achterlaat, wil ik je een telefonisch consult aanbieden van 30 minuten, waarbij ik je advies geef over jouw online profilering en zichtbaarheid op internet.. gratis en voor niets! 

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier in te vullen en ik maak een afspraak met jou voor een gratis telefonisch consult.

Schroom niet,...  laat je adviseren! 

Wil je eerst kijken of je zelf je online profilering kunt verbeteren, dan verwijs ik je graag naar mijn social media tips. Misschien heb je er wat aan!

 

(* = verplicht)
(* = verplicht)
(* = verplicht)
Geef aan van welke social media accounts je gebruik maakt
 
Facebook
Twitter
LinkedIN
Instagram
Pinterest
YouTube
Google+
 
Vul je telefoonnummer in, zodat ik jou kan bellen.
 
(* = verplicht)
(* = verplicht)