Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

Wil jij een gratis scan voor je online branding? 

GIPHY https://gph.is/2dGTzyK

Zoals jij weet, geef ik consult aan bedrijven om beter zicht- en vindbaar te worden op Internet. 

Dat gun ik jou ook...

 


Heb je interesse in een gratis scan online branding waarin ik in een telefonisch consult tips geef over jouw aanwezigheid op internet?

Het is tegenwoordig heel normaal om informatie over bedrijven of andere personen op het internet op te zoeken dat met behulp van de zoekmachine als Google eenvoudig en snel te vinden is. Net als in de offline wereld wordt ook op internet door de online bezoeker een beeld gevormd op basis de beschikbare openbare informatie. 
Alle verkregen informatie draagt bij aan het beeld dat mensen van jouw bedrijf of van jou hebben, zowel online als offline.
Omdat we steeds vaker informatie over anderen opzoeken via het internet zal de online informatie een steeds grotere rol gaan spelen en dus ook steeds meer de beeldvorming over iemand of over een bedrijf gaan bepalen.

 

online branding is in de jaren twintig van deze eeuw onmisbaar!

 

Wat is online branding?


Branding is het positioneren van een merk in de markt. Online branding is merkpositionering via internet.

Welke online media wordt gebruikt voor online branding?

  • een website of webshop
  • social media 
  • directe contact kanalen zoals bijv. chatten via Whatsapp, LinkedIN berichten, Facebook Messenger etc.
  • E-mail marketing (Nieuwsbrieven)
  • Online advertising zoals Google Adwords, Microsoft advertising of advertenties op social media
  • Externe websites zoals review websites, verzamelsites, startpagina's


Wat is Personal branding?

Mensen in jouw directe omgeving creëren ook offline (ofwel in het échte leven) een beeld van jou op basis van je gedrag en de indruk die je achterlaat. Denk hierbij aan de competenties, de ervaring en de kennis die je hebt.
Die indruk wordt ook wel Personal branding genoemd. De term ‘personal branding’ is letterlijk de Engelse vertaling van ‘persoonlijk merk’.
Men beoordeelt jou op je uiterlijk, opleiding, leefwijze, kleding, taalgebruik, vriendengroep, hobby’s, sportvoorkeur, beroep, je CV en de veelvoud aan informatie die je bewust of onbewust deelt. 

Personal branding is belangrijk voor iedere ondernemer

Iedere ondernemer weet dat het belangrijk is om zichzelf als merk neer te zetten ofwel zich onderscheidend te maken ten opzichte van anderen. waarbij je positieve beelden en associaties oproept. 
Wanneer het je lukt om je personal branding goed neer te zetten, dan creëer je een persoonlijk merk dat weergeeft wie je bent. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Je laat je opdrachtgever of je klanten zien wie je bent en waar je voor staat.

Over het algemeen heb je in de offline wereld meer controle over de informatie, die je verspreidt, dan online.
Het scheiden van privé en zakelijke informatie is bij offline profilering ook eenvoudiger. Bijvoorbeeld, wanneer je uit eten gaat met je zakenrelatie, zal je je bijvoorbeeld anders gedragen en kleden, dan wanneer je gaat tafelen met je vriendengroep. 

Omdat ik weet hoe belangrijk het is dat je een positief beeld achterlaat, wil ik je een telefonisch consult aanbieden van 30 minuten, waarbij ik je advies geef over jouw online profilering en zichtbaarheid op internet.. gratis en voor niets! 


Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier in te vullen en ik maak een afspraak met jou voor een gratis telefonisch consult.

Schroom niet,...  laat je adviseren! 

Het tarief voor een één-op-één consult in het vervolgtraject bedraagt € 75 per uur excl. btw.

 

Bel direct!
bel Paula de Boer

Wil je eerst kijken of je zelf je online profilering kunt verbeteren, dan verwijs ik je graag naar mijn social media tips. Misschien heb je er wat aan!

 

(* = verplicht)
(* = verplicht)
(* = verplicht)
Geef aan van welke social media accounts je gebruik maakt
 

 
Vul je telefoonnummer in, zodat ik jou kan bellen.
 
(* = verplicht)
(* = verplicht)