Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Social Media Support

Door mijn ondersteuning kun jij jouw Social media uitbesteden. Ik ontzorg je, waarbij jij kostbare tijd kunt besparen!

Social Media uitbesteden is geld besparenWeet jij welke afslag je moet nemen op de digitale snelweg? Misschien is Social Media support een slimme keuze?

Met mijn dienst Social Media Support ontwerp en onderhoud ik naar wens jouw Social Mediaprofielen op Google Mijn Bedrijf (Google Business), Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest, inclusief een aantrekkelijk design met mooie afbeeldingen, een duidelijk infogram, de juiste webinstellingen en de synchronisatie tussen de accounts.

Social Media Support en Social Media Marketing voor jouw online ondersteuning!

Wanneer jouw profielen op de diverse Social Mediakanalen zijn gelanceerd, is het natuurlijk van het grootste belang voor een opdrachtgever dat zijn account publiek (volgers) gaat krijgen en dat hij deze behoudt.

‘Exposure’ is belangrijk om succesvol te worden met Social Media Marketing en online branding.

Sommige Social Media Portals maken gebruik van een ingewikkeld algoritmisch systeem waar gebruikers geen invloed op hebben, behalve door een variatie in content* te delen, dat door veel lezers als interessant wordt ervaren. (*= de samenstelling van berichten, foto’s, interactie etc)
Wanneer een account vaak wordt bezocht en jouw updates worden ‘geliked’ door volgers, komen deze hoger in de ‘ranking’* zodat dit bedrijf meer gezien wordt en media-aandacht kan genereren. (* = hoog in het nieuwsoverzicht ofwel newsfeed staan).

Social media uitbesteden voor je online branding en multichannel promotie

Tegenwoordig is een product of dienst aanprijzen niet meer zo eenvoudig. Wat vroeger werkte in de commercial ‘Wij van WC-eend bevelen u WC-eend aan’, is de hedendaagse marketing meer gericht op het voordeel voor de consument, het “What’s in it for me?”-principe.

Met mijn ervaring en ‘knowhow’ kan ik via de Social Media-accounts van een opdrachtgever, maar ook via mijn on- en offline netwerk, een bedrijf door het slim inzetten van social media marketing een ‘publiciteitsboost’ geven, hetgeen een onderneming ten goede komt.

Laat je online berichtgeving gerust over aan mij, omdat ik als expert weet hoe ik verschillende doelgroepen op social media kan bereiken.
De kans op slechte publiciteit is nihil en je kunt met een gerust hart achterover leunen, terwijl ik jouw bedrijf in het zonnetje zet.

Voor het vaststellen van je social media traject, geef ik graag advies over de gewenste online profilering en bespreek de mogelijkheden en de te behalen doelen uitvoerig met mijn opdrachtgevers.

Een aantrekkelijke optie is om een aantal ‘social media’- uren van mij af te nemen, waarbij ik het contentmanagement van mijn opdrachtgevers voor mijn rekening neem.
Bijvoorbeeld door mij 2 uur per week met de invulling van de social media accounts bezig te houden en deze vul met relevante content (=inhoud) passend bij het bedrijf van mijn opdrachtgever.

Door slim gebruik van social media zorg ik ervoor dat jouw doelgroep op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en activiteiten van je bedrijf en dat je bovendien een duidelijke stijging in het verkeer naar je bedrijfswebsite zult bemerken.

Wat houdt Social Media Support in?

 • online promotie via portals op Facebook, Twitter, Pinterest, Google Business en LinkedIn (multichannel)
 • Contentmarketing en Copywriting (het regulier delen van interessante artikelen, beeldmateriaal en videolinks die te maken hebben met de aangeboden diensten of producten)
 • Het uitbreiden van het Social Medianetwerk (volgers trekken)
 • Het plaatsen van betaalde online advertenties (Vaak kan men een campagne op leeftijd, geslacht, interesses of plaatsnaam filteren, zodat de juiste doelgroep wordt bereikt)
 • Het volgen van de analyses en statistieken van marketingacties
 • Webmanagement
 • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
 • Persberichten (indien relevant)

Wat kost Social Media Support?

Voor de Social Media Marketing die ik jou uit handen neem, heb ik diverse maandabonnementen vastgesteld:

I. Basic € 150,=

 • Online promotie via portals op Facebook, Twitter, Pinterest, Google Business en LinkedIn (multichannel)
 • Contentmarketing en Copywriting (het regulier delen van interessante artikelen, beeldmateriaal en videolinks die te maken hebben met de aangeboden diensten of producten)
 • Het uitbreiden van het Social Medianetwerk (volgers trekken)
 • Arbeidsbesteding: 2 à 3 uur per maand

II. Regular € 300,=

 • De dienstverlening zoals genoemd onder Basic, aangevuld met;
 • Extra updates op social media
 • Het plaatsen van betaalde online advertenties (Vaak kan men een campagne op leeftijd, geslacht, interesses of plaatsnaam filteren, zodat de juiste doelgroep wordt bereikt). De advertentiekosten en looptijd worden door opdrachtgever bepaalt en vooraf in rekening gebracht.
 • Het volgen van de analyses en statistieken van marketingacties.
 • Arbeidsbesteding: 4 à 5 uur per maand

III. Premium € 480,=

 • Volledige ontzorging als het gaat om je online profilering, social media support, websitebeheer en zoekmachine-optimalisatie.
 • Bij een Premium-abonnement zijn alle activiteiten, genoemd onder Basic en Regular, inbegrepen.
  Als extra dienstverlening zal ik je website verbeteren, zoekmachine-optimalisatie toepassen, nieuwe webteksten maken, persberichten schrijven en andere media-activiteiten ontwikkelen.
 • Arbeidsbesteding: 7 à 8 uur per maand

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en worden berekend voorafgaand aan de maand. De betalingstermijn is gesteld op 2 weken.
De opzegtermijn voor een abonnement is gesteld op 1 kalendermaand.

Tarieven social media support

HET ABONNEMENT VOOR SOCIAL MEDIA ONDERSTEUNING MET AANVULLENDE OPDRACHTEN WORDT OP MAAT BEPAALD OP BASIS VAN OFFERTE.

Om een beeld te geven kun je op het tabblad portfolio klikken op de links naar de pagina’s die ik zakelijk beheer.

Geef je er de voorkeur aan om je eigen social media Management te beheren en wil je weten hoe je dat kunt aanpakken, klik dan door naar de pagina Social Media Training

Gratis social media advies

Heb je belangstelling voor tips en adviezen voor het gebruik van Social media ?
Je kunt mij volgen op Facebook, Twitter, LinkedIn, op mijn LinkedIn Companypage of op mijn Google Bedrijfspagina.

Onderaan mijn website kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief.  

 

Je kunt ook direct bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak!