Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Naast grote opdrachten heb ik de volgende zakelijke diensten geleverd:

Voor al mijn opdrachten geldt dat ik heb gewerkt aan een optimale online profilering... want mijn opdrachtgevers verdienen het om een gezicht te krijgen op internet!

een gezicht krijgen op internet

 

Communicatie-adviseur bij De Amersfoortse Sportfederatie, het overkoepelende samenwerkingsverband van ruim 100 sportverenigingen in Amersfoort.

Sinds begin 2019 verzorg ik de maandelijkse nieuwsbrief, schrijf de webcontent en onderhoud het Twitter account.

PR en promotie Gluren bij de Buren, hét huiskamerfestival van Nederland, Regio Nijkerk - Hoevelaken

Vanuit liefde voor podiumkunsten tovert landelijke organisatie 'Gluren bij de Buren' huiskamers om tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Sinds 2017* ben ik medeverantwoordelijk voor de PR en Promotie van het Festival in Nijkerk en omgeving. Ik richt mij met name op Hoevelaken en haar inwoners.
* Helaas hebben de Covid-19 maatregelen ervoor gezorgd dat het evenement niet is doorgegaan. 

Presentatie en redactie van De Ochtendfinale een radioprogramma van A1 Mediagroep - 2018 en 2019 

Public Relations ArteGanza Connecting Cultures en Women Unlimited - 2014, 2015 en 2016

Voor ArteGanza Connecting Cultures was ik in 2015 én 2016 verantwoordelijk voor de Public Relations en de Promotie van diverse evenementen. Mijn opdracht was Arteganza Connecting Cultures Amersfoort in de publiciteit te brengen en de online en offline profilering te verbeteren.
Pride & Proud was verantwoordelijk voor de uitingen op social media, welke zijn geïntegreerd in de website van Arteganza.
Daarnaast maakte ik deel uit van het organisatieteam van de jaarlijks terugkerende activiteiten, elk gericht op een eigen doelgroep.

Ik schreef de persberichten, de webteksten op de website en onderhield de social media accounts op Facebook en Twitter.

Social Media Support Grieks Restaurant Pallas Athene in Amersfoort - 2016

Pallas Athene is een authentiek Grieks Restaurant dat al sinds 1992 gevestigd is in een prachtig pand op het horecaplein De Hof in de historische binnenstad van Amersfoort.
Veel Amersfoorters kennen het restaurant, maar anno 2016 is het belangrijk om ook de online profilering onder de loep te leggen en te optimaliseren.
De social media profielen van Pallas Athene werden niet actief benut en mij is gevraagd om deze accounts op Facebook en Twitter te professionaliseren en te onderhouden op reguliere basis.

Social Media support Van Baal Makelaardij Hoevelaken 2016

Mijn opdrachtgever, Van Baal Makelaardij is ruim 20 jaar een toonaangevend makelaarskantoor in Hoevelaken, gespecialiseerd in woonhuizen en bedrijfsmatig onroerend goed.

Ondanks de van oudsher wijdverbreide naamsbekendheid, was er de wens voor een betere profilering op de social media platformen Facebook en Twitter en ontstond de behoefte aan social media support. Op verzoek heb ik de social media bedrijfsprofielen ingericht en adviezen gegeven omtrent het optimaal gebruik voor een beter bereik van de portefeuille koop- en huurwoningen bij particulieren en bij bedrijven voor bedrijfsmatig onroerend goed. Van Baal Makelaardij is te volgen op Facebook en op Twitter.

Online profilering en zoekmachine-optimalisatie Vrijzinnigen Nederland - 2015 en 2016

Mijn opdrachtgever, Vrijzinnigen Nederland, een vereniging welke ten doel heeft mensen te binden die inspiratie en zingeving willen delen, met de speerpunten religie, kunst, filosofie, wetenschap, natuur en cultuur.
De Vereniging, gevestigd in Amersfoort, heeft een uitgebreide en goedgevulde website, waarop echter geen zoekmachineoptimalisatie is toegepast,
Om het bereik van de website te vergroten is mij gevraagd een zoekwoordenanalyse uit te voeren en aansluitend een SEO training te geven aan de contentbeheerders, zodat de organisatie zelf haar online profilering kan verbeteren en de zicht- en vindbaarheid van de website in Google kan optimaliseren.

Om de kracht van social media optimaal te gebruiken, heeft de Vereniging Vrijzinnigen Nederland de WordPress Facebook plugin door mij laten installeren op hun website, waarmee zij op een eenvoudige wijze artikelen en blogberichten kunnen delen op de diverse social media profielen.

Social Media Support Nijkerk on Ice - 2015 en 2016 

Voor het jaarlijks terugkerende winterevenement Nijkerk on Ice, dat garant staat voor veel winters plezier rond de ijsbaan in het sfeervolle Nijkerk, was ik als sponsor en vrijwilliger twee jaar verantwoordelijk voor de social media accounts Facebook en Twitter.

Public Relations en Social Media Support Café Koetje - 2015

Horecaminnende Amersfoorters kunnen zich vast nog Café Koetje herinneren op ‘De Hof’ in Amersfoort, welke in 1998 haar deuren opende voor het publiek.

Omdat Café Koetje nog steeds nostalgische herinneringen oproept bij Amersfoorters hebben Kostas Georgiadis (eigenaar Pallas Athene en mede-eigenaar van Restaurant De Saffraan),  de handen bijeen gestoken het alom bekende Café nieuw leven in te blazen op het grootste horecaplein ‘De Hof’ van Amersfoort. Op 16 december 2015 is het volledig verbouwde pand aan de Hof 17 (naast het voormalige pand) feestelijk geopend. Om ook op social media ‘buzz’ te creëren, heb ik de facebookpagina een nieuwe uitstraling gegeven, een Facebook-evenement aangemaakt, updates geplaatst en deze ‘geboost’ in mijn éigen netwerk en dat van mijn opdrachtgever.

Consultancy op het gebied van online zicht- en vindbaarheid en zoekmachineoptimale webteksten schrijven voor Voorbeeldig Fotografie - 2015

Mijn opdrachtgever, Sabine Keijzer, eigenaresse van Voorbeeldig Fotografie, heb ik leren kennen bij mijn werk voor ArteGanza Connecting Cultures, waar zij tijdens diverse culturele evenementen de mooiste foto's heeft gemaakt, zoals voor ArteGanza Statues, Nomaden in Muziek, Women Unlimited, Raamverhalen en Talentscout Amersfoort.

Ik heb haar website herschreven, SEO toegepast en geadviseerd social media op een slimme manier in te zetten door gebruik te maken van een social media plug-in voor haar WordPress website. Hiermee is de website van Voorbeeldig Fotografie SEO geoptimaliseerd wat resulteert in vindbaarheid in Google. 

 

 
   « Portfolio overzicht