Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Pop Up Pallets

Egbert van Triest, eigenaar van Pop Up Pallets uit Baarn heeft mij gevraagd om meer online zicht- en vindbaarheid voor zijn onderneming te realiseren.

In samenwerking met Marco Leguijt van MD Design en Development is er een nieuwe Wordpress website ontwikkeld en zijn er aantrekkelijke SEO webteksten geschreven die ingericht zijn voor optimale zoekmachinevriendelijkheid, waarmee de website een hogere ranking zal verwerven in de Google zoekmachine en beter vindbaar zijn voor geïnteresseerden. 

De SEO waarde van de website is sterk verbeterd door:

  • Een goede structuur in de site aan te brengen
  • Webpagina's te voorzien van kwalitatief goede SEO teksten
  • Gebruik te maken van moderne web technologieën, waaronder GatsbyJS

Het Google Lightspeed Report spreekt voor zich:

Google lighthouse Pop Up Pallets

Met een grote dosis creativiteit, maakt dit maatschappelijk betrokken bedrijf fairtrade, modulaire en duurzame interieurs voor winkels, markten, kantoren en kiosks. Ook de modulaire standbouw van Pop Up Pallets en het meubilair voor festivals en evenementen heeft inmiddels op internationaal niveau een goede naam verworven.
Pop Up Pallets richt zich het naast het ontwerpen voor particulieren vooral op de zakelijke markt als het gaat om horeca-, winkel- en kantoorinrichting en levert prachtige functionele ontwerpen voor presentatie- en standbouw.

 

Pop Up Pallets

Tags: online profilering,social media,online branding
Tags: SEO webteksten,SEO copywriting

 

 
   « Portfolio overzicht