Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA TRAININGEN en meer...

Social Media Support Pop Up Pallets

Mijn opdrachtgever wilde voor zijn onderneming meer online zicht- en vindbaarheid en heeft mij benaderd om dit te realiseren.
Ik heb de website tekstueel aantrekkelijker gemaakt en de webteksten bovendien ingericht voor optimale zoekmachinevriendelijkheid, zodat de website een hogere ranking zal verwerven in de Google zoekmachine en beter vindbaar zijn voor geïnteresseerden.

In 2020 heeft Pop Up Pallets een nieuwe website laten maken door een ander webbureau, waar ik geen invloed op heb gehad.

Ik blijf verantwoordelijk voor de bestaande social media profielen een upgrade gegeven en werk ik aan de groei van het volgersbestand door Public Relations effectief in te zetten.

Op maandelijkse basis plaats ik updates op GoogleLinkedINTwitter, Facebook, en Pinterest.

Met de social media support van Pride & Proud PR zal Pop Up Pallets meer opvallen in de (sociale) media en in de zoekresultaten van Google en daarmee meer klanten werven.

Met de speciaal ontworpen PUP pallets en een beetje creativiteit, maakt dit creatieve Amersfoortse bedrijf de mooiste en meest duurzame interieurs voor winkels, kantoren. De modulaire standbouw van Pop Up Pallets en het meubilair voor festivals en evenementenheeft inmiddels op internationaal niveau een goede naam verworven!

Pop Up Pallets

Pop Up Pallets richt zich het naast het ontwerpen voor particulieren vooral op de zakelijke markt als het gaat om horeca-, winkel- en kantoorinrichting en levert prachtige functionele ontwerpen voor presentatie- en standbouw.

Alles is mogelijk en de variatie in ontwerpen is eindeloos, want de gebruikers van onze pallets worden uitgenodigd ontwerpen en ideeën online te delen.

Pop Up Pallets (PUP) staat voor duurzaamheid en fairtrade productie.
PUP Pallets worden in Nederland gemaakt uit Europees massief blank vuren hout, zijn FSC gekeurd, droog en gebruiksklaar. De PUP pallet heeft één maat, maar is op duizenden manieren inzetbaar en is eindeloos herbruikbaar.
Het maatschappelijk betrokken bedrijf doet er alles aan om een sociale bijdrage te leveren.


Testimonial video Pride & Proud door Egbert van Triest

Klik hier om de video af te spelenEgbert van Triest, eigenaar van Pop Up Pallets - PUP in Amersfoort heeft een prachtige testimonial gemaakt voor mijn dienstverlening: social media support.
Zijn positieve klantenervaring maakt mij natuurlijk een tevreden mens!
Filmproducent Jasem Jawahery, heeft de video opgenomen en gemonteerd. En dit alles omdat videomarketing en videocontent dé tendens op social media is..


Tags: online profilering,social media,online branding
Tags: SEO webteksten,SEO copywriting

 

 
   « Portfolio overzicht