Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Heb jij een SEO specialist nodig? Laat je website scoren in Google!

Is jouw website online zicht- en vindbaar?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk voor jouw marketing en de online zicht- en vindbaarheid van je onderneming en vereist een SEO specialist. 
Simpelgezegd, door SEO op de juiste manier toe te passen wordt een website of webshop beter vindbaar in de Google zoekresultaten.
Er zijn diverse factoren die hierbij een rol spelen; de webindicatoren wijzigen voortdurend, algoritmes worden bijgestuurd, webtechnieken worden geavanceerder en privacy-aspecten spelen steeds meer een rol.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat je een SEO professional nodig hebt, om een hoge positie te scoren in de zoekbrowser van Google. 

Door de jarenlange ervaring van mijn samenwerkende SEO specialist bij Webactueel, in combinatie met mijn zoekmachineoptimale webteksten, kunnen wij als compagnons elke website of webshop optimaal vindbaar maken voor potentiële klanten of opdrachtgevers, waarbij jouw omzet logischerwijs zal groeien!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een techniek die veel omvattender is dan de meeste mensen denken. Het gaat bij SEO niet alleen maar om de juiste zoekwoorden, maar ook om de juiste context. Bovendien spelen andere factoren mee. Het design van de website, de linkstructuur en het gemak van het navigeren speelt absoluut een rol wanneer zoekmachines websites indexeren. Wie een hoge positie in Google wil scoren, moet werkelijk alles op orde hebben!Je kunt de werkzaamheden van een SEO specialist samenvatten in drie specialisaties:

1. Technische websiteaanpassingen

Heeft jouw website een duidelijke structuur die eenvoudig te crawlen is door zoekmachine? Zijn jouw webpaginanamen zo gekozen dat deze een duidelijk beeld geeft aan de zoekmachine over de inhoud van de pagina?

De techniek én de webstructuur vormt de basis van alle werkzaamheden rondom zoekmachine optimalisatie. 

 

2. Zoekmachine optimale content ofwel webinhoud

De zoekbrowser van Google door meer dan 95% van de personen in Nederland gebruikt als zoekmachine.
Een zoekmachine wil de meest relevante websites tonen aan de online zoeker. Met andere woorden, een website die een duidelijk antwoord geeft op de zoekopdracht van de online bezoeker scoort beter. 

Daarom is het van belang dat er goede zoekmachine optimale webteksten worden geplaatst op een website, die ook goed leesbaar c.q begrijpelijk blijven voor de online lezer. 

3. De Web-autoriteit verhogen


Hoe hoger de autoriteit van een website, des meer waarde zoekmachines aan een website geven. Een backlink is een link van een andere website naar jouw website.Wanneer een veelbezochte website over een bepaald onderwerp gaat en die website neemt een link op naar jouw website, dan betekent dit in veel gevallen dat je verdieping of extra informatie biedt over dat thema. Dat zijn waardevolle links en het is dan ook geen wonder dat zoekmachines als Google dat belangrijk vinden.
Wanneer een gebruiker online op een onderwerp zoekt, wil Google met de meest relevante zoekresultaten naar boven komen en blijkbaar vindt een andere website dat jouw website relevant is op dat specifieke thema.
Helaas, niet alle backlinks zijn waardevol en kunnen jouw positie in Google zelfs verlagen. Een link naar jouw site op een website die binnen jouw branche toonaangevend is, is in de ogen van een zoekmachine meer waard, dan bijvoorbeeld een link die op een startpagina is geplaatst.

Om de autoriteit van je website te verhogen kunnen wij van andere kwalitatieve websites naar jouw website linken, hetgeen jouw positie in de zoekmachine zal verbeteren. 


Heb jij belangstelling voor een kennismakingsgesprek met een SEO specialist?

Tijdens het eerste gesprek kun je kennismaken met Webactueel. Vanzelfsprekend worden jouw wensen en doelstellingen voor wat betreft je online zicht- en vindbaarheid uitgebreid besproken en in kaart gebracht.
Goed om te weten, wanneer je kiest voor webactueel als SEO partner, krijg je een persoonlijke SEO specialist, die jou (of je marketing professional) van A tot Z begeleidt en altijd klaar zal staan met advies en hulp. 
Door de wijzigingen in algoritmes is zoekmachine optimalisatie (SEO) een langlopend traject en eigenlijk nooit klaar. Om voortdurend te kunnen schakelen is het gemakkelijk om direct met een vast persoon binnen een organisatie te kunnen overleggen.

Neem eens contact op voor een eerste kennismaking!

Heb je interesse in zoekmachine optimalisatie ofwel SEO?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan: 

  • Geheel vrijblijvend
  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Uitgebreid advies door een SEO specialist
  • Alle online marketing kennis onder 1 dak
  • Gemiddelde beoordeling van 8,7
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je een reactie