Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Heb jij een SEO specialist nodig? Laat je website scoren in Google!

Als SEO specialist vergroot ik de online zicht- en vindbaarheid van je onderneming door toepassing van zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk voor de marketing en de online zicht- en vindbaarheid van je onderneming en vereist een SEO specialist. 
Simpelgezegd, door SEO op de juiste manier toe te passen wordt een website of webshop beter vindbaar in de Google zoekresultaten.
Er zijn diverse factoren die hierbij een rol spelen; de webindicatoren wijzigen voortdurend, algoritmes worden bijgestuurd, webtechnieken worden geavanceerder en privacy-aspecten spelen steeds meer een rol.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een techniek die veel omvattender is dan de meeste mensen denken. Het gaat bij SEO niet alleen maar om de juiste zoekwoorden, maar ook om de juiste context. Bovendien spelen andere factoren mee. Het design van de website, de laadsnelheid, de linkstructuur en het gemak van het navigeren speelt absoluut een rol wanneer zoekmachines websites indexeren. Wie een hoge positie in Google wil scoren, moet werkelijk alles op orde hebben!

Klik hier voor meer informatie over beter gevonden worden online 

Beter gevonden worden online

Door de jarenlange ervaring van mijn samenwerkende webontwikkelaars, in combinatie met mijn zoekmachineoptimale webteksten, kunnen wij als compagnons elke website of webshop beter vindbaar maken voor potentiële klanten of opdrachtgevers, waarbij jouw omzet kan groeien!
Het is dan ook niet verwonderlijk dat je een SEO professional nodig hebt, om een hogere positie te scoren in de zoekbrowser van Google. 

Je kunt de werkzaamheden van een SEO specialist samenvatten in drie specialisaties:

 1. Technische websiteaanpassingen

  Heeft jouw website een duidelijke structuur die eenvoudig te crawlen is door zoekmachine? Zijn jouw webpaginanamen zo gekozen dat deze een duidelijk beeld geeft aan de zoekmachine over de inhoud van de pagina?
  De techniek én de webstructuur vormt de basis van alle werkzaamheden rondom zoekmachine optimalisatie.

 2. Zoekmachine optimale content ofwel webinhoud

  De zoekbrowser van Google door meer dan 95% van de personen in Nederland gebruikt als zoekmachine.
  Een zoekmachine wil de meest relevante websites tonen aan de online zoeker. Met andere woorden, een website die een duidelijk antwoord geeft op de zoekopdracht van de online bezoeker scoort beter.
  Daarom is het van belang dat er goede zoekmachine optimale webteksten worden geplaatst op een website, die ook goed leesbaar c.q begrijpelijk blijven voor de online lezer.

 3. De Web-autoriteit verhogen

  Hoe hoger de autoriteit van een website, des meer waarde zoekmachines aan een website geven. Een backlink is een link van een andere website naar jouw website.Wanneer een veelbezochte website over een bepaald onderwerp gaat en die website neemt een link op naar jouw website, dan betekent dit in veel gevallen dat je verdieping of extra informatie biedt over dat thema. Dat zijn waardevolle links en het is dan ook geen wonder dat zoekmachines als Google dat belangrijk vinden.
  Wanneer een gebruiker online op een onderwerp zoekt, wil Google met de meest relevante zoekresultaten naar boven komen en blijkbaar vindt een andere website dat jouw website relevant is op dat specifieke thema.
  Helaas, niet alle backlinks zijn waardevol en kunnen jouw positie in Google zelfs verlagen. Een link naar jouw site op een website die binnen jouw branche toonaangevend is, is in de ogen van een zoekmachine meer waard, dan bijvoorbeeld een link die op een startpagina is geplaatst.
  Om de autoriteit van je website te verhogen kunnen wij van andere kwalitatieve websites naar jouw website linken, hetgeen jouw positie in de zoekmachine zal verbeteren. 
Zullen we kennismaken?

Tijdens het eerste gesprek kunnen we kennismaken. Vanzelfsprekend worden jouw wensen en doelstellingen voor wat betreft je online zicht- en vindbaarheid uitgebreid door ons besproken en in kaart gebracht.
Goed om te weten, wanneer je kiest voor mij als jouw vaste SEO partner, kun je rekenen op een persoonlijke benadering, die jou (of je marketing professional) van A tot Z begeleidt en altijd klaar zal staan met SEO-advies.
Door de wijzigingen in algoritmes is zoekmachine optimalisatie (SEO) een langlopend traject en eigenlijk nooit klaar. Om snel te kunnen schakelen is het gemakkelijk om direct met een vast contactpersoon te kunnen overleggen. Het mag duidelijk zijn, ik wil die contactpersoon graag voor je zijn!

Ik werk vanuit Hoevelaken, Gemeente Nijkerk, vlak onder Amersfoort. Omdat ik mijn opdrachten online uitvoer, kan ik landelijk werken  voor elke branche.

Neem contact op voor een eerste kennismaking!