Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Social media advies Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken

social media training AmersfoortWil jij aan de slag met je online marketing? Ik geef je graag advies over social media.Hier zijn alvast 5 handige tips die je kunt gebruiken:


  1. Kies het sociale platform of meerdere platformen waar jouw ideale doelgroep zich bevindt en waar jij je ook 'thuis voelt'.

  2. Stel duidelijke doelen voor jouw aanwezigheid op sociale media. Wat wil je bereiken?
    Wil je jouw naamsbekendheid vergroten, verkeer naar je website leiden of jouw publiek aanspreken? Het hebben van duidelijke doelen helpt je bij het sturen van je contentstrategie en zorgt ervoor dat je het meeste uit je inspanningen haalt.

  3. Ontwikkel een contentkalender. Plan van tevoren de inhoud die je wilt plaatsen en overweeg een tool te gebruiken om je te helpen bij het plannen van berichten en het bijhouden van jouw activiteiten op sociale media. Deze contentkalender zal je helpen georganiseerd te blijven en ervoor zorgen dat je consistent inhoud van hoge kwaliteit plaatst.

  4. Ga in gesprek met je publiek. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om te reageren op opmerkingen en berichten van je volgers. Je zult zien dat dit effectief is bij het opbouwen van relaties en het versterken van jouw band met je publiek.

  5. Gebruik beeldmateriaal. Sociale media zijn een visueel medium, dus gebruik afbeeldingen en video's als aanvulling op jouw tekst gebaseerde inhoud. Afbeeldingen maken berichten aantrekkelijker en vergroten de kans dat ze door je volgers worden gedeeld.

Natuurlijk kan ik nog veel meer tips en advies geven die nuttig zijn! Laat het me weten als je nog andere vragen hebt, want ik kan jou en/of jouw medewerker(s) ook gericht advies geven voor de uitvoering van social media. 

Wanneer je wilt werken aan je marketing, kun je advies aanvragen over hoe je social media effectief kunt inzetten.

Sinds het ontstaan van sociale platformen heb ik gewerkt aan social en online media. Ik geef deze ervaring en kennis graag door, waarbij je kunt rekenen op gedegen advies over de specifieke kenmerken en de mogelijke functies.
Of het nu gaat om het werven van werknemers of hoe je de promotie van jouw bedrijf, dienstverlening of producten effectief kunt inzetten... ik heb veel geduld en zal mij altijd aanpassen aan jouw ervaringsniveau.

Wil je je social media marketing uitbesteden? Dan is social media support een uitkomst!

Een andere mogelijkheid is ondersteuning in de vorm van social media support 
Wil je meer informatie over wat de uitbesteding van jouw sociale platformen aan Pride & Proud PR en Communicatie inhoudt?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op of vul dit formulier in, dan neem ik contact met jou op.

(* = verplicht)
(* = verplicht)Opmerkingen of vragen?
(* = verplicht)