Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

Wil jij je Social Media uitbesteden?

Met social media support van een social media expert kun jij jouw social media uitbesteden.
Ik maak en beheer jouw content, waarbij jij kostbare tijd bespaart!

social media beheer uitbesteden is tijd besparenWil jij tijd besparen? Dan is Social Media support wellicht een slimme keuze? Je kunt je social media beheer uitbesteden door een social media support abonnement te nemen, die past bij jouw wensen.

Met deze zakelijke dienst ontwerp en onderhoud ik naar wens jouw Social Media profielen op Google Mijn Bedrijf (Google Business), Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest, inclusief een aantrekkelijk design met mooie afbeeldingen, een duidelijk infogram, de juiste webinstellingen en de synchronisatie tussen de accounts.


Mijn diensten Social Media Support en Social Media Marketing zijn positief voor jouw online branding!

Wanneer jouw profielen op diverse Social Mediakanalen zijn gelanceerd, is het natuurlijk van het grootste belang voor een opdrachtgever dat zijn account publiek (volgers) gaat krijgen en dat hij deze behoudt.

Exposure (ofwel zichtbaarheid) is belangrijk om succesvol te worden met Social Media Marketing en online branding.

Veel Social Media programma's maken gebruik van een ingewikkeld algoritmisch systeem waar gebruikers geen invloed op hebben, behalve door een variatie in content* te delen, dat door veel lezers als interessant wordt ervaren. (*= de samenstelling van berichten, foto’s, interactie etc)
Wanneer een account vaak wordt bezocht en jouw updates worden ‘geliked’ door volgers, komen deze hoger in de ‘ranking’* zodat dit bedrijf meer gezien wordt en media-aandacht kan genereren. (* = hoog in het nieuwsoverzicht ofwel newsfeed staan).

Je kunt je Social media uitbesteden voor de online branding en multichannel promotie van jouw bedrijf, dienst of product

Tegenwoordig is een bedrijf, dienst of product aanprijzen niet meer zo eenvoudig. Wat vroeger werkte in de commercial ‘Wij van WC-eend bevelen u WC-eend aan’, is de hedendaagse marketing meer gericht op het voordeel voor de consument, het “What’s in it for me?”-principe.

Met mijn ervaring en ‘knowhow’ kan ik via de Social Media-accounts van een opdrachtgever, maar ook via mijn on- en offline netwerk, een bedrijf door het slim inzetten van social media marketing een ‘publiciteitsboost’ geven, hetgeen een onderneming ten goede komt.

Laat je online berichtgeving gerust over aan mij, omdat ik als social media expert weet hoe ik verschillende doelgroepen kan bereiken.
De kans op slechte publiciteit is nihil en je kunt met een gerust hart achterover leunen, terwijl ik jouw bedrijf in het zonnetje zet.

Wanneer je jouw social media beheer wilt uitbesteden, geef ik je graag advies over jouw online profilering en bespreek de mogelijkheden én de te behalen doelen. 

Een aantrekkelijke optie is om een aantal uren ‘social media support’ per week of maand af te nemen, waarbij ik de social content voor mijn rekening neem.
Door slim gebruik van social media en multi-channel verspreiding (content plaatsen op meerdere social media accounts), zorg ik ervoor dat jouw doelgroep op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en activiteiten van je bedrijf, je dienst of je product en dat je bovendien een duidelijke stijging in het verkeer naar je bedrijfswebsite zult bemerken.

Wat houdt Social Media Support in?

 • Online promotie via portals op Facebook, Twitter, Pinterest, Google Business en LinkedIn (multichannel)
 • Contentmarketing en copywriting (het regulier delen van interessante artikelen, beeldmateriaal en videolinks die te maken hebben met de aangeboden diensten of producten)
 • Het uitbreiden van het Social Media netwerk (volgers trekken)
 • Het plaatsen van betaalde online advertenties (Vaak kan men een campagne op leeftijd, geslacht, interesses of plaatsnaam filteren, zodat de juiste doelgroep wordt bereikt)
 • Het volgen van de analyses en statistieken van marketingacties
 • Webcontent maken
 • Zoekmachine-optimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat je website beter scoort in de zoekresultaten.
 • Persberichten (indien relevant)

Wat kost het om je Social Media beheer uit te besteden?

Voor het Social Media beheer dat jij aan mij uitbesteedt, heb ik diverse maandabonnementen vastgesteld:

I. Basic € 150,=

 • Online promotie via portals op Facebook, Twitter, Pinterest, Google Business en LinkedIn (multichannel)
 • Contentmarketing en Copywriting (het regulier delen van interessante artikelen, beeldmateriaal en videolinks die te maken hebben met de aangeboden diensten of producten)
 • Het uitbreiden van het Social Medianetwerk (volgers trekken)
 • Arbeidsbesteding: 2 à 3 uur per maand

II. Regular € 300,=

 • De dienstverlening zoals genoemd onder Basic, aangevuld met;
 • Extra updates op social media
 • Het plaatsen van betaalde online advertenties (Vaak kan men een campagne op leeftijd, geslacht, interesses of plaatsnaam filteren, zodat de juiste doelgroep wordt bereikt). De advertentiekosten en looptijd worden door opdrachtgever bepaalt en vooraf in rekening gebracht.
 • Het volgen van de analyses en statistieken van marketingacties.
 • Arbeidsbesteding: 4 à 5 uur per maand

III. Premium € 480,=

 • Volledige ontzorging als het gaat om je online profilering, social media support, websitebeheer en zoekmachine-optimalisatie.
 • Bij een Premium-abonnement zijn alle activiteiten, genoemd onder Basic en Regular, inbegrepen.
  Als extra dienstverlening zal ik je website verbeteren, zoekmachine-optimalisatie toepassen, nieuwe webteksten maken, persberichten schrijven en andere media-activiteiten ontwikkelen.
 • Arbeidsbesteding: 7 à 8 uur per maand

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en worden berekend voorafgaand aan de maand. De betalingstermijn is gesteld op 2 weken.
De opzegtermijn voor een social media abonnement is gesteld op 1 kalendermaand.

Tarieven social media support

HET ABONNEMENT VOOR SOCIAL MEDIA BEHEER MET AANVULLENDE OPDRACHTEN WORDT OP MAAT BEPAALD OP BASIS VAN OFFERTE.

Om een beeld te geven kun je op het tabblad portfolio klikken op de links naar de pagina’s die ik zakelijk beheer.

Geef je er de voorkeur aan om je eigen social media marketing te beheren en wil je weten hoe je dat kunt aanpakken, klik dan door naar de pagina Social Media Training

Gratis social media advies

Heb je belangstelling voor tips en adviezen voor het gebruik van Social media ?
Je kunt mij volgen op Facebook, Twitter, LinkedIn, op mijn LinkedIn Companypage of op mijn Google Bedrijfspagina.

Je kunt ook direct bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak!