Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  EVENT MARKETING EN PUBLIC RELATIONS en meer...

Social media support voor Sportgala Amersfoort 2018

Sportgala Amersfoort

In opdracht van de Gemeente Amersfoort, in samenwerking met SRO en de Amersfoortse Sportfederatie heb ik het Sportgala Amersfoort 2018 beter in de publiciteit gebracht, en daarmee meer aandacht gegeven aan sporters en sportverenigingen in Amersfoort door inzet van social media support. Er is een Facebookpagina en een Twitteraccount @033sportgala waarop ik berichten plaatste in aanloop naar het sportieve event in Flint Amersfoort op 26 november 2018 en een terugblik na het sportevenement.
Ook het contentbeheer van de website, behoorde tot mijn opdracht.

In verband met teruglopende budgetten, is er helaas geen continuering van mijn opdracht voor het 10e Amersfoortse Sportgala in 2019. De publiciteit van dit sportieve evenement is bij een junior communicatieadviseur van de Gemeente Amersfoort neergelegd. 

Op 26 november 2018 vierden wij de 9e editie van het Amersfoorts Sportgala  

Tijdens het jaarlijkse Amersfoorts Sportgala zet de Gemeente Amersfoort sporters uit onze mooie Keistad tijdens een feestelijke avond in het zonnetje.

Wie worden dit jaar verkozen tot Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar?
Het Sportgala staat natuurlijk vooral in het teken van sport, maar ook entertainment en muziek vullen de programmering.

De jeugd wordt tijdens het middagprogramma vanaf 16.30 uur feestelijk in het zonnetje gezet.
Het middagdeel is gratis en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Op deze feestelijke avond wordt het beste sporttalent, de beste sportploeg en de sportvereniging van het jaar bekendgemaakt.

Verkiezing ‘Beste sportfoto van Amersfoort’

De Sportkrant ‘Kei in Sport’ organiseert een fotowedstrijd voor de beste sportfoto van het jaar! De bekendmaking van de winnaars zal in het avondprogramma van het Sportgala opgenomen worden. Er zijn mooie prijzen te winnen. 
 

 

 
   « Portfolio overzicht