Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA TRAININGEN en meer...

Toon Hermans Huis Amersfoort

Toon Hermans Huis Centrum voor leven met kanker

 

In 2021 werd ik benaderd door het Toon Hermans Huis in Amersfoort met de vraag of ik een moderne website wilde maken, die de boodschap van de Amersfoortse ANBI Stichting (voor iedereen die in zijn persoonlijke leven te maken krijgt met kanker) helder kan overdragen aan de online bezoeker.

Aan dit verzoek wilde ik graag voldoen en heb contact opgenomen met een samenwerkende webdesigner, Marco Leguijt van MD Design & Development. Ook hij wilde zich vrijwillig inzetten voor dit goede doel. 

Er is vóór het maken van de website door ons nagedacht over de strategie, de segmentering, de doelgroepbepaling, de zoekmachineoptimale webteksten en dit aangevuld met moderne lay-out en geavanceerde techniek. 

In april 2022 is de website online gegaan. Klik hier voor het resultaat:  een strategische website met SEO webteksten, moderne lay-out met uitstekende techniek.

Sinds augustus 2023 ben ik tevens verantwoordelijk voor de Publiciteit en de social media van het Toon Hermans Huis in Amersfoort in de functie van PR-adviseur en coördinator.

 

 
   « Portfolio overzicht