Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

Social Media Management voor Restaurant De Knip in Voorschoten

De eigenaar van ‘De Knip’, Marcel van Teijlingen, heeft mij opdracht gegeven de landelijke naamsbekendheid van zijn restaurant te vergroten door Social Media Management toe te passen en de Marketing en communicatie-uitingen te optimaliseren, waaronder de website.

social media site Restaurant De Knip

De Knip als eeuwenoude uitspanning geniet een grote naamsbekendheid in Voorschoten en omstreken. ‘De Knip’ werd opgericht als café-restaurant met speeltuin en bijna een eeuw lang uitgebaat door de familie Van Velsen en is gelegen aan “de Vliet”, een lang geleden door de Romeinen gegraven kanaal die de rivieren de Rijn met de Schie verbindt.

In 1881 werd deze van oorsprong kleine boerderij omgetoverd tot een veerpontcafé en werd de eerste horecavergunning door de gemeente Veur afgegeven.

Gastronomisch Restaurant De Knip in Voorschoten anno nu

Restaurant ‘De Knip is tegenwoordig nog steeds gevestigd in dit sfeervolle en monumentale pand centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, direct aan het water in de rustieke, landelijke Knippolder aan de rand van Voorschoten. Vanuit het restaurant en het terras heeft u een riant uitzicht over de Vlietlanden.Naast het à la carte restaurant beschikt Restaurant ‘De Knip’ over diverse mooie ruimtes met ieder hun eigen karakter en mogelijkheden.

Mag ik je uitnodigen voor een virtuele rondwandeling in 360°?

Restaurant De Knip in Voorschoten handhaaft een ambachtelijke werkwijze met als doel: Respect voor natuur en product, waarbij vooral dagverse en regionale producten worden gebruikt

In 2011 vierde Restaurant ‘De Knip’ haar 130 jarige bestaan’ en is vanaf 2013 door Michelin onderscheiden met de Bib Gourmand voor haar prijs/kwaliteit verhouding.

Klik hier om de video af te spelenTestimonial voor Pride & Proud door Marcel van Teijlingen

Speciaal voor mij heeft mijn opdrachtgever Marcel van Teijlingen, eigenaar en chefkok van Restaurant De Knip in Voorschoten een mooie testimonial gemaakt voor mijn dienstverlening; social media support. Het maakt mij een tevreden mens wanneer mijn klanten positief over mij en mijn werk zijn... Ik werk sinds kort samen met filmproducent Jasem Jawahery, die de video heeft opgenomen en gemonteerd.

Website van Restaurant De Knip in Voorschoten
Feesten en Bruiloften Restaurant De Knip

 


Voor alle portfolio pagina's geldt dat ik de informatie toevoeg aan mijn website, op het moment dat de opdracht actief is.
Er zijn langlopende opdrachten, maar ook opdrachten van tijdelijke aard. Deze kunnen inmiddels beëindigd zijn.

 
   « Portfolio overzicht