Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  TEKSTSCHRIJVEN - COPYWRITING en meer...

Als SEO webtekstschrijver - copywriter schrijf ik aantrekkelijke webteksten voor vindbaarheid in Google

 

Een goede webtekstschrijver ofwel SEO copywriter vertaalt jouw woorden naar een webtekst die de doelgroep aanspreekt en die door de zoekmachine op Internet geïndexeerd kan worden. Zoekmachinevriendelijke webteksten schrijven ofwel SEO Copywriting is een specialistisch vak. 

Als professioneel SEO webtekstschrijver - copywriter schrijf ik teksten die vindbaar zijn in Google en bovendien prettig leesbaar blijven voor het online publiek.

Het is mijn kracht als webtekstschrijver om met goede, zoekmachine-optimale webteksten en PR via de juiste mediakanalen te bereiken dat een boodschap op dezelfde manier bij de lezer aankomt als mijn opdrachtgever dat heeft beoogd. Ik schrijf en redigeer (web)teksten voor uiteenlopende doeleinden, voor particulieren of voor het bedrijfsleven.
Deze worden toegepast op social media, in blogs, publicitaire artikelen, promotionele teksten, brochures, folders, een hand-out tijdens een presentatie, een advertorial of een uitnodiging dat een feest of jubileum extra glans meegeeft.

Wil je jouw off- of online teksten laten controleren? Denk dan eens aan tekstredactie!

Wanneer je tevreden bent over je geschreven off- of online tekst, maar twijfel je aan de correcte spelling of grammaticale vorm, dan kan ik jouw teksten kritisch doorlezen en de eindredactie voeren. Het eindresultaat van mijn inspanningen is een prettig lezende tekst, die inhoudelijk precies weergeeft, wat je kwijt wilt.

Is jouw website online slecht te vinden? Ik maak jouw website vind- en zichtbaar in de zoekmachine

Een goede website is het totaalplaatje van een mooi logo of beeldmerk, aansprekende afbeeldingen, pakkende teksten die zoveel mogelijk op SEO (=zoekmachine optimalisatie) zijn getoetst, waarmee je website goed vindbaar wordt gemaakt in de zoekmachines, als bijvoorbeeld Google.
Om ‘traffic’ (bezoekers) te genereren naar een website en daarmee klanten te werven, is het inzetten van Social Media een effectief en bovendien goedkoop medium.
Ook daarin kan ik een positieve rol spelen, want ik geef social media training en je kunt je social media beheer uitbesteden aan mij =  social media support

Mijn bureau voor zoekmachine optimalisatie, SEO tekstschrijven en copywriting is gevestigd in Hoevelaken, Gemeente Nijkerk, gelegen onder Amersfoort, maar ik werk landelijk en werk samen met diverse SEO specialisten.

Mijn uurtarief voor copywriting of SEO webteksten schrijven is € 70,= excl. btw.

In mijn portfolio kun je mijn webteksten voor opdrachtgevers bekijken, door de links te volgen. 

 

Een paar voorbeelden van mijn webteksten:


Beter gevonden worden online 

Bun Crea Bedrijfsbeplanting Amersfoort

Your Mindtality integratieve coach counselor Hoevelaken

Tandartspraktijk Morshedi Amersfoort Noord voor facings en esthestische tandheelkundige diensten

Mitra's Beauty and Hair, beautystudio, kapsalon en barbier

Plaagdierenbestrijding Van Rhee, ongediertebestrijding én pestcontrol in Uddel

Green Recovery zonnepanelen en warmtepompen in Leusden

DHome Interieuradvies en -design Hoevelaken

TrainInge, NLP trainingen in Noord Nederland 

Autotechniek Potter in Hoevelaken

ZigZagZoom magazine, een naaimagazine voor kinderen