Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  EVENT MARKETING EN PUBLIC RELATIONS en meer...

Social Media Advies voor ondernemers

Sociale netwerken zijn geweldige online marketinginstrumenten. Maar hoe pas je Social Media succesvol toe binnen je bedrijf of jouw organisatie?
Zeker voor actieve ondernemers en ZZP-ers is het niet eenvoudig om tijd vrij te maken voor Social media Marketing... laat staan om kennis op te doen. Maak daarom eens een afspraak voor Social Media advies voor ondernemers!


Loop jij vast in je social media marketing en herken je jezelf in één van de volgende vragen?

Social media advies

  • Wat kan social media mijn bedrijf opleveren?
  • Welke keuze moet ik maken in het aanbod van sociale netwerken?
  • Ik wil social media functioneel inzetten, maar heb geen idee waar ik moet beginnen?
  • Bij de inzet van social media ontbreekt de samenhang en daarom heb ik behoefte aan een concrete social media strategie?
  • Ik heb geen inspiratie voor content... wat moet ik plaatsen?
  • Ik zoek iemand die het hele proces rondom social media voor mijn bedrijf kan coördineren en aansturen?
  • Op welke sociale media bevindt zich mijn doelgroep?
  • Ik wil graag ludieke en pakkende Social Media campagnes inzetten, maar weet niet hoe ik dit moet opstarten?
  • Hoe kun je adverteren op social media en wat is het beste platform om rendement te behalen?
  • Wat zijn de kosten wanneer ik de Social Media van mijn organisatie volledig en professioneel ga uitbesteden?


Vanuit de praktijk heb ik de afgelopen jaren als zelfstandig ondernemer kennis en ervaring opgedaan op het gebied van online branding en social media, dat van grote waarde is voor bedrijven en ondernemers.
Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou middels social media advies, waarmee mijn hoogste doel is, dat jouw onderneming beter zicht- en vindbaar wordt op Internet.

Ik kan je ondersteunen bij het opstellen van een social media strategie en kan de online profilering van je bedrijf en de functionaliteit van je website analyseren.


Wat houdt Social media advies voor ondernemers in?

Graag nodig ik jou uit voor een oriënterend gesprek, waarbij ik vragen stel over jouw visie op je bedrijfsvoering en het doel wat je wilt bereiken met social media marketing.
In het onderzoek dat daarop volgt, analyseer ik waar jouw bedrijf nu staat als het gaat om social media en online branding.
Ik geef je een onderbouwd advies om te kiezen voor sociale netwerken waar jouw doelgroep actief is en waar er over producten of diensten, vergelijkbaar aan jouw bedrijf, wordt gesproken.
Daarnaast ondersteun ik jou met een professionele social media strategie en beantwoord jouw vragen op het gebied van social media.

Ben je benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen?

Wil je meer informatie over het uitbesteden van jouw social media marketing? Lees dan mijn webpagina Social Media Support!

Chat met mij op door te klikken op de blauwe button op deze pagina, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met mij op 06 20 56 06 67

Gratis social media advies

Heb je belangstelling voor tips en adviezen voor het gebruik van Social media ?
Je kunt mij volgen op Facebook , Twitter , LinkedIn , op mijn LinkedIn Companypage of op mijn Google Bedrijfspagina.Tags: online profilering,social media,online branding