Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

Wil jij een website laten maken in Amersfoort of Leusden?

Website laten maken Amersfoort

Pride & Proud PR en communicatie ontwikkelt websites in de regio Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Hoevelaken.

Ben jij op zoek naar een professioneel webdesign bureau in de regio Amersfoort? Wil jij een website met een fraai webdesign, een goede techniek, die bovendien gebruiksvriendelijk is voor jou én de online bezoeker?
Mijn websites zijn op mobiele apparaten goed te lezen én te navigeren.  Bovendien wordt je website gevuld met de juiste SEO webteksten, die relevant zijn voor de online lezer, maar ook voor de zoekmachines.

Wil jij een website laten maken, die interessant is voor de online bezoeker én een hoge positie verkrijgt in de zoekmachine?

Jouw website is hét uithangbord van jouw bedrijf en geven jouw dienst of product een goede online profilering. Jij wilt toch ook dat de ontwikkeling en de lay-out van jouw website goed en professioneel wordt uitgevoerd?
Dat kun je gerust aan Pride & Proud PR en Communicatie overlaten!

Een moderne website moet zich aanpassen aan elk formaat beeldscherm en een snelle laadsnelheid hebben!

De website die ik maak, is op jouw persoonlijke wensen visueel ingericht, goed te schalen naar elk formaat beeldscherm en onderscheidt zich in gebruiksgemak én niet te vergeten... in laadsnelheid! 

De laadsnelheid is een belangrijke factor voor Google. Een website die snel laadt, wordt beter geïndexeerd waardoor deze een hogere positie krijgt in de zoekresultaten. Dat wil toch elke onderrnemer?

Na oplevering van de website kun je zelf heel eenvoudig teksten en/of foto’s wijzigen zonder technische kennis. Een training voor het zelf uploaden van content is inbegrepen in de prijs.

Mocht je er zelf niet uit komen omdat de kennis ontbreekt of omdat je er geen tijd voor hebt, dan wijzig ik graag jouw teksten of foto’s na de oplevering van de website. Ik heb maar één doel... jouw website moet passen bij jou en je doelgroep!

Wanneer je overweegt om een (nieuwe) website te laten maken, neem dan contact met mij op.

SEO, voluit Search Engine Optimization, is de belangrijkste factor voor online succes!

Heb je een website die niet hoog scoort in de zoekmachine, dan kan ik deze optimaliseren door de juiste technieken voor zoekmachineoptimalisatie toe te passen, waardoor jouw webteksten beter geïndexeerd worden door Google. (Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, dát gegeven kun je niet links laten liggen!)

Ik ben een 'taalfanaat', wat ik slim kan combineren met de kennis van webdesign van mijn compagnons.
Met onze gezamenlijke vakkennis kan ik mijn opdrachtgevers met de juiste doelgroepbepaling, door een grondig zoekwoordenonderzoek, door gebruik te maken van creatieve zoekmachineoptimale webteksten én de juiste webstructuur, een goede online profilering bieden tegen een eerlijke prijs.

Naast het maken van website, schrijf ik ook zoekmachineoptimale webteksten. Lees meer op mijn webpagina SEO webtekstschrijver Amersfoort.

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

Ik werk vanuit de regio Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Hoevelaken, maar kan uiteraard landelijk werken. Ik kom graag naar je toe of we maken een afspraak online.