Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  GOOGLE 360 TOURS en meer...

De online profilering van Buitengoed de Gaard in Heythuysen

De eigenaresse van Buitengoed de Gaard in Heythuysen (Limburg) heeft mij gevraagd of ik wilde bijdragen aan een betere online profilering voor haar bijzondere vakantiehuisjes.

Buitengoed de Gaard

De eerste stappen die ik heb ondernomen is het opmaken van een goed ingerichte Google+ locatiepagina (inmiddels heeft Google dit platform opgeheven), een Facebook Pagina en het samenvoegen van de locatiepagina op Facebook. Bovendien is het bestaande Twitter-account geoptimaliseerd.

Anja en Bas Versteeg ontvangen hun gasten op nostalgisch wijze.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit echtpaar de gave bezit om hun logés te verrassen en aangenaam te verwennen tijdens hun verblijf in het mooie Limburg! 

Om de (toekomstige) gasten ook online een kijkje te gunnen, heeft Buitengoed de Gaard gebruik gemaakt van Google Bedrijfsfotografie.
Kortom, gastvrijheid in ‘optima forma’ op Buitengoed de Gaard in Heythuysen!

U kunt online wandelen en een kijkje nemen in één van de originele vakantieverblijven door een Google Virtuele Tour (ofwel 360° bedrijfsfotografie).
Voor alle portfolio pagina's geldt dat ik de informatie toevoeg aan mijn website, op het moment dat de opdracht actief is.
Er zijn langlopende opdrachten, maar ook opdrachten van tijdelijke aard. Deze kunnen inmiddels beëindigd zijn.Tags: online profilering,social media,online branding

 
   « Portfolio overzicht