Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  SOCIAL MEDIA SUPPORT en meer...

Toon je Google virtuele Tour op je Facebookpagina voor extra online zichtbaarheid!

Met een Google Tour, ook wel Google Bedrijfsfotografie genoemd, is het mogelijk geworden om de deuren van je bedrijf virtueel open te stellen voor je online bezoekers.
Een Google Tour geeft jouw bezoekers een virtuele rondleiding door je kantoor- of bedrijfspand.

Facebook en Google gaan over het algemeen niet goed samen, toch is er een mogelijkheid om via een app je Google virtuele Tour (ofwel 360° bedrijfsfotografie) op je Facebook Bedrijfspagina in een tabblad aan je volgers te tonen.

Voor slechts € 40,= excl BTW kan ik ervoor zorgen dat je Facebook Pagina wordt voorzien van een extra tabblad, waarmee jouw volgers, of een willekeurige bezoeker van jouw bedrijfspagina, een virtuele rondwandeling kan maken in jouw bedrijf op Facebook.

Klik eens op de button Google 360° Tour in het linker navigatie venster voor het voorbeeld van de 360 graden video van de Onze Lieve Vrouwetoren op mijn Facebook Pagina

Heb jij belangstelling voor de extra button,  of wil je een aantrekkelijke offerte ontvangen van een Google gecertificeerde topfotograaf met een gekwalificeerd portfolio aan goed bezochte bedrijfsvideo’s? Neem dan contact met mij op!

 

 

 

Tags: facebook,socialmedia,tips

Tags: Google,Google+,Zoekmachine


Gratis social media advies

Heb je belangstelling voor tips en adviezen voor het gebruik van Social media ?
Je kunt mij volgen op Facebook , Twitter , LinkedIn , op mijn LinkedIn Companypage of op mijn Google Bedrijfspagina.

 
   « Tips overzicht