Tekstschrijven, Personal en Public Relations, Social Media support en Social Media training

  EVENT MARKETING EN PUBLIC RELATIONS en meer...

Social Media Training

Social Media Training

Pride & Proud PR en Communicatie biedt een professionele Social Media training of een workshop op maat met de doelstelling om Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest effectief in te zetten om relaties te leggen, een baan te vinden, klanten te werven en omzet te genereren.

 

Wat kun je bereiken met een professionele Social Media Training?

Het doel van een training van Pride & Proud PR en Communicatie is Social Media resultaatgericht inzetten binnen jouw bedrijfsvoering. In de training of workshop zal ik ingaan op het slim toepassen van alle mogelijkheden om met zo min mogelijk tijd, meer rendement uit Social Media te halen.

Wat is de doelgroep?

De Social Media trainingen van Pride & Proud PR en Communicatie zijn gericht op:

  • Ondernemers
  • ZZP-ers
  • Freelancers
  • Non-profit branche
  • Werkzoekenden

Mocht jij niet tot de hierboven genoemde doelgroep behoren, maar wil je meer weten van de mogelijkheden van Social Media in je dagelijks leven, ben je uiteraard ook van harte welkom!
Wanneer er bijvoorbeeld blijkt dat er bij senioren, ondernemersverenigingen of bedrijven behoefte bestaat om een gerichte (in-house) workshop op maat te volgen, maak ik daar een speciaal programma voor!

Tijdens de Social Media training voor groepen begeleid ik tot maximaal 8 deelnemers, zodat je kunt rekenen op optimale aandacht. Je gebruikt jouw eigen laptop!
Voor meer informatie verwijs ik je graag naar het tabblad Training, waar je een keuze kunt maken uit Facebook, Twitter, LinkedIn of Pinterest.

Mocht je interesse hebben in één of meerdere trainingen of workshops, geef dit dan vrijblijvend aan middels het onderstaand formulier.
Te zijner tijd krijg je alle informatie per mail toegestuurd.

 

Wordt het de hoogste tijd om te werken aan jouw online profilering en of personal branding?

Heb je behoefte aan een profileringsscan en wil je graag advies en persoonlijke training, dan bied ik je graag mijn één op één consult aan, ook wel Workshop op Maat genoemd.  Over de prijs worden we het vast eens!
We kunnen afspreken in Hoevelaken, Gemeente Nijkerk, gelegen onder Amersfoort, of op een door jou gewenste locatie in het land.

 

Social Media Advies voor ondernemers

Ben je ondernemer, (MKB of ZZP) en wil je graag Social Media Advies om jouw Social media Marketing naar een hoger niveau te tillen? Ik adviseer je graag!

 

Wil jij jouw Social Media beheer uitbesteden?

Heb je geen tijd of geen inspiratie om met regelmaat informatie te delen op Social Media en loop je daardoor opdrachtgevers of klanten mis? Ik doe het graag voor jou!
Social Media Support, Social Selling en Webcare zijn mijn grootste passie. Voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches verzorg ik de updates en reacties op Social Media.. 

Ik geef Social Media Trainingen en workshops in de provincies Gelderland en Utrecht, waaronder Hoevelaken, Nijkerk, Amersfoort, Leusden, Soest en Barneveld, maar in onderling overleg op elke gewenste locatie.

 

INSCHRIJFFORMULIER

(* = verplicht)
(* = verplicht)Opmerkingen of vragen?
(* = verplicht)